Sağlık 13 gü Cips ve kola yedikten sonra baş ağrısı neden olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Güncellemeler13 gü Soruyu sorunca baş ağrım geçti 😂😂 Cips ve kola yedikten sonra baş ağrısı neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Melilern Takip Et Xper 2 Yaş: 19 13 gü Şeker ya da cipsteki tuzla alakalı bir şey olabilir mi 0 5 Yorumla Soran 13 gü Bilmiyorum gözlerimde ağırlık yaptı Yorumla Melilern 13 gü Her sefwrinde olan bir şey mi Yorumla Soran 13 gü Her seferinde olmuyordu Yorumla Melilern 13 gü O zaman tesadüf olabilir ya da çok yağ ve tuz tükettiğin günlerde Yorumla Soran 13 gü İki bardak kola belki fazla geldi her zaman o kadar içmiyordum Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 13 gü Sağlık konusunda 724 cevap paylaştı. Yağlı ondandır 0 3 Yorumla Soran 13 gü Onları yedikten sonra gözlerimde ağırlık yaptı Yorumla YektaYamacBoran 13 gü Duş al meyve ve sebze ye Yorumla Soran 13 gü Meyve sebzeden bıktım zaten değişiklik olsun diye böyle yaptım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 13 gü Karbonhidrat fazla tüketince baş ağrısı yapıyor 0 1 Yorumla Soran 13 gü Fazla da tüketmedim ama iki bardak kola fazla geldi sanırım Yorumla
lpєαrl Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 13 gü İkiside zararlı 0 2 Yorumla Soran 13 gü Ama arada sırada yapmak lazım Yorumla lpєαrl 13 gü En azından sadece cipsi seçerim djsjsj Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 13 gü Sağlık konusunda 667 cevap paylaştı. İlk defa duydunc 0 2 Yorumla Soran 13 gü Ne Yorumla egoadamm 13 gü Bu olayı ilk defa duydum ne demek ne Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 13 gü Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olmaz? 0 7 Yorumla Soran 13 gü Oldu Yorumla blondeaddict 13 gü Olmamalı Yorumla Soran 13 gü Neden olmamalı Yorumla blondeaddict 13 gü İlk defa duyuyorum böyle bir sey Yorumla Soran 13 gü Neden 2 bardak kola ve bir paket cips ye sonra konuşalım Yorumla blondeaddict 13 gü https://www.youtube.com/watch?v=a87wlF5pV98 Yorumla Soran 13 gü Neydi bu şimdi Yorumla
genckenantt Takip Et Xper 2 Yaş: 18 13 gü İlginç 0 14 Yorumla Soran 13 gü Neresi Yorumla genckenantt 13 gü Ben yiyince olmuyor başka bir şey vardır Yorumla Soran 13 gü İki bardak kola ve cips Yorumla genckenantt 13 gü 1lt kola, çikolata ve büyük boy sade patates cipsi hiç bir şey olmuyor Yorumla Soran 13 gü Sade değil çeşnili olması lazım Yorumla genckenantt 13 gü Bir deneyeyim bir şey olursa söylerim Yorumla Soran 13 gü 😂😂 Yorumla genckenantt 13 gü Belki migren vardır sende Yorumla Soran 13 gü Ama migrenin şekerle ya da yağlı yiyeceklerle alakası var mı Yorumla genckenantt 13 gü Bilmem olabilir Yorumla Soran 13 gü Ben yapay zekaya sordum cipsten dedi sanırım çeşnili olduğundan dolayı Yorumla genckenantt 13 gü Cipsi değiştir o zaman Yorumla Soran 13 gü Ben bu soruyu sorunca geçti baş ağrım ya 😂😂 Yorumla genckenantt 13 gü İyi o zaman ne zaman başın ağrısa soru Sor Yorumla
istamavi Takip Et Xper 5 Yaş: 40 13 gü şekerin yükselmiştir 0 13 Yorumla Soran 13 gü Şekerim yok ama anlamadım Yorumla istamavi 13 gü şekerin olması gerekmiyor şeker çıkması için. Yorumla Soran 13 gü Kolayı fazla aldım sanırım ondan Yorumla istamavi 13 gü evet ondan. dikkat et. şekere meyillisin Yorumla Soran 13 gü Öyle mi diyorsunuz Yorumla istamavi 13 gü evet kesinlikle. dikkat etmelisin. Yorumla Soran 13 gü Siz doktor musunuz Yorumla istamavi 13 gü :) yok değilim. ama bunu çoğu insan bilir. yakında başağrısı değil halsiz düşersin Yorumla Soran 13 gü Ben neden bilmiyorum çoğu insan bilmiyor ondan sordum doktor musunuz diye ama benim baş ağrısı gözlerime ağırlık yaptı hani klasik baş ağrısı değil bunları yedikten sonra oldu Yorumla istamavi 13 gü evet tamda öyle ağrır Yorumla Soran 13 gü Bu şeker baş ağrısı mı yani Yorumla istamavi 13 gü evet öyle Yorumla Soran 13 gü Yapay zekaya sordum o da cipsten dedi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şeker ya da cipsteki tuzla alakalı bir şey olabilir mi
Bilmiyorum gözlerimde ağırlık yaptı
Her sefwrinde olan bir şey mi
Her seferinde olmuyordu
O zaman tesadüf olabilir ya da çok yağ ve tuz tükettiğin günlerde
İki bardak kola belki fazla geldi her zaman o kadar içmiyordum
Yağlı ondandır
Onları yedikten sonra gözlerimde ağırlık yaptı
Duş al meyve ve sebze ye
Meyve sebzeden bıktım zaten değişiklik olsun diye böyle yaptım
Karbonhidrat fazla tüketince baş ağrısı yapıyor
Fazla da tüketmedim ama iki bardak kola fazla geldi sanırım
İkiside zararlı
Ama arada sırada yapmak lazım
En azından sadece cipsi seçerim djsjsj
İlk defa duydunc
Ne
Bu olayı ilk defa duydum ne demek ne
Olmaz?
Oldu
Olmamalı
Neden olmamalı
İlk defa duyuyorum böyle bir sey
Neden 2 bardak kola ve bir paket cips ye sonra konuşalım
https://www.youtube.com/watch?v=a87wlF5pV98
Neydi bu şimdi
yedigin için
İlginç
Neresi
Ben yiyince olmuyor başka bir şey vardır
İki bardak kola ve cips
1lt kola, çikolata ve büyük boy sade patates cipsi hiç bir şey olmuyor
Sade değil çeşnili olması lazım
Bir deneyeyim bir şey olursa söylerim
😂😂
Belki migren vardır sende
Ama migrenin şekerle ya da yağlı yiyeceklerle alakası var mı
Bilmem olabilir
Ben yapay zekaya sordum cipsten dedi sanırım çeşnili olduğundan dolayı
Cipsi değiştir o zaman
Ben bu soruyu sorunca geçti baş ağrım ya 😂😂
İyi o zaman ne zaman başın ağrısa soru Sor
şekerin yükselmiştir
Şekerim yok ama anlamadım
şekerin olması gerekmiyor şeker çıkması için.
Kolayı fazla aldım sanırım ondan
evet ondan. dikkat et. şekere meyillisin
Öyle mi diyorsunuz
evet kesinlikle. dikkat etmelisin.
Siz doktor musunuz
:) yok değilim. ama bunu çoğu insan bilir.
yakında başağrısı değil halsiz düşersin
Ben neden bilmiyorum çoğu insan bilmiyor ondan sordum doktor musunuz diye ama benim baş ağrısı gözlerime ağırlık yaptı hani klasik baş ağrısı değil bunları yedikten sonra oldu
evet tamda öyle ağrır
Bu şeker baş ağrısı mı yani
evet öyle
Yapay zekaya sordum o da cipsten dedi