Sağlık 27 gü Ananas suyu gerçekten kilo vermeye ve yağ yakmaya yardımcı olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ananas suyu içmek işe yarar mı Güncellemeler27 gü Sevişme icin Güncellemeler27 gü Bilmiyorum ona kalmıs birsey artık Ananas suyu gerçekten kilo vermeye ve yağ yakmaya yardımcı olur mu? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Iim0nn Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 27 gü Sağlık konusunda 356 cevap paylaştı. Denemedim oyle olsa herkes ananas suyu içerdi kola yerine 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 27 gü Partnerim d*lün tadında değişiklik olmadığını söylemişti 0 7 Yorumla Soran 27 gü O zaman içmeye gerek yok Yorumla Cevap sahibi 27 gü Bence de. Yutacak mısın? Yorumla Soran 27 gü O yapcak Yorumla Soran 27 gü Kendim icin sordum Yorumla Cevap sahibi 27 gü Sende de hiçbir şey etkilemez Yorumla Soran 27 gü İcmem bende o zaman Yorumla Cevap sahibi 27 gü Tat için gerek yok Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 27 gü Sağlık konusunda 479 cevap paylaştı. bilmiyorum öyle diyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 27 gü Cansın sen can senmi cekecen omu yapacak 0 14 Yorumla Soran 27 gü İkimiz Yorumla Cevap sahibi 27 gü Aynı anda birbirinizin ağzına... Fena olur Yorumla Soran 27 gü 69gibi Yorumla Cevap sahibi 27 gü Yes suyunu iciyormu Yorumla Soran 27 gü İstemedi69u pek akmasın yüzüme dedi ilk defa yapacak oralı bilmiyorum icer mi içmezmi Yorumla Cevap sahibi 27 gü İcmezse olur mu o güzel suyun bosami akacak Yorumla Soran 27 gü Ona kalmıs artık Yorumla Cevap sahibi 27 gü Ya midem kaldırmaz derse Yorumla Soran 27 gü Bilmiyorum ki 1 kişiye yapmıs önceden midesi almasa banada yapmak istemezdi herhalde demi? Yorumla Cevap sahibi 27 gü Suyun tadı önemli bazilarinki iğrenç akiyir Yorumla Soran 27 gü Umarım güzeldir benimki Yorumla Cevap sahibi 27 gü Hiç tatmadinmi suyunu Yorumla Soran 27 gü Tattım Yorumla Cevap sahibi 27 gü Nasıl bir tadı vardi Yorumla
Drbydr Takip Et Xper 7 Yaş: 27 27 gü Kaç kilosun ki 0 30 Yorumla Soran 27 gü Sevişme icin ya düzeltti oto Yorumla Drbydr 27 gü Himm yükselmek için mi istiyorsun Yorumla Soran 27 gü Oral yaptırcam Yorumla Drbydr 27 gü Kokuyor mu Şu an ? Akıntı var mı Yorumla Soran 27 gü Hayır hiçbiri yok sadece güzel tat alsın istiyorum Yorumla Drbydr 27 gü Başka yöntemler var anlatayım istersen Yorumla Soran 27 gü Anlat Yorumla Drbydr 27 gü Yorumda yazınca araya kardeşim giriyor ama yorumda anlatmasam Yorumla Soran 27 gü Anlatma o zaman Yorumla Drbydr 27 gü Dm den? Yorumla Soran 27 gü Yokk Yorumla Drbydr 27 gü Yemeyiz be djd ilk kez mi yapacaksın. Yorumla Soran 27 gü Oralı evet Yorumla Drbydr 27 gü Bkr misin peki Yorumla Soran 27 gü Hayır Yorumla Drbydr 27 gü Niye daha önce yapmadın ki Yorumla Soran 27 gü Bilmem merak etmemiştim Yorumla Soran 27 gü Zevkli mi Yorumla Drbydr 27 gü Çok ama nasıl yapıldığı önemli Yorumla Soran 27 gü Umarım yapabilir Yorumla Drbydr 27 gü Sana yaptırıyor mu peki Yorumla Soran 27 gü 1 kere yaptım Yorumla Soran 27 gü Zevkten inliyordu Yorumla Drbydr 27 gü Peki bjr şey sorcsm onla ilgili Yorumla Soran 27 gü Sorr Yorumla Drbydr 27 gü Cidden yanlış anlama Yorumla Drbydr 27 gü Dm den sorsam? Yorumla Soran 27 gü Ee Yorumla Soran 27 gü Hayır Yorumla Drbydr 27 gü Ya engellerin sonra Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Denemedim oyle olsa herkes ananas suyu içerdi kola yerine
Partnerim d*lün tadında değişiklik olmadığını söylemişti
O zaman içmeye gerek yok
Bence de. Yutacak mısın?
O yapcak
Kendim icin sordum
Sende de hiçbir şey etkilemez
İcmem bende o zaman
Tat için gerek yok
bilmiyorum öyle diyorlar
Cansın sen can senmi cekecen omu yapacak
İkimiz
Aynı anda birbirinizin ağzına... Fena olur
69gibi
Yes suyunu iciyormu
İstemedi69u pek akmasın yüzüme dedi ilk defa yapacak oralı bilmiyorum icer mi içmezmi
İcmezse olur mu o güzel suyun bosami akacak
Ona kalmıs artık
Ya midem kaldırmaz derse
Bilmiyorum ki 1 kişiye yapmıs önceden midesi almasa banada yapmak istemezdi herhalde demi?
Suyun tadı önemli bazilarinki iğrenç akiyir
Umarım güzeldir benimki
Hiç tatmadinmi suyunu
Tattım
Nasıl bir tadı vardi
Kaç kilosun ki
Sevişme icin ya düzeltti oto
Himm yükselmek için mi istiyorsun
Oral yaptırcam
Kokuyor mu Şu an ? Akıntı var mı
Hayır hiçbiri yok sadece güzel tat alsın istiyorum
Başka yöntemler var anlatayım istersen