Psikoloğa mı gitmem lazım psikiyatriste mi bilmiyorum. Öncelikle yargılamayın. 20 gündür falan yataktan hiç çıkmak istemiyorum. Erken uyuyorum gün geçsin diye. Dışarı çıkmak istemiyorum ve her gün ağlıyorum vs. Devamlı migrenim tansiyonum tutuyor bağırsak mide problemleri yaşıyorum. Hiçbir şey yapmak istemiyorum yatmak da istemiyorum kalkmak da uyumak da. Yemek bazen 1 öğün yiyorum ya da çok yiyorum falan. Bir olay yaşadıktan sonra böyle oldu basit bir ayrılık diye düşünmeyin. Bağlanma durumum çok farklı olay çok farklı. Küçüklüğümden beri aslında hayatı niye yaşadığımı bilmem falan. Ne hissettiğimi bilmem olaylarda vs. Ama hani 20 gündür çok şiddetli sevdiğim birisi gittiğinden beri hep böyleydi ama gerçekten kendime katlanamıyorum artık. Psikoloğa mı gitmem lazım psikiyatriste mi?
Güncellemeler
21 gü
Malca cevaplar vermeyin ucube
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İnan bilmiyorum doğrusu ama psikiyatriste gidebilirsin ilaç verip psikoloğa yönlendirir umarım iyileşirsin dua etmeyi unutma sağlıcakla kalın
Bunun sebebini biliyorum bunu atlatabilirsin ama adım adım
Hep atlatiyorum da bu seferki çok siddetli gelmeye başladı katlanamiyorum
Bende yaşadım ama zor oldu alıştım
Psikolog başta eğer çözülmezse psikiyatri sorun varsa yazabilirsin ağır depresyondan geçmiş biriyim.
Ve kesinlikle git gitme diyen cahiller olmuş bunlar ağır şeyler ansızın yanlış fikir ile her şey bitebilir kesinlikle psikolog a git devlet psikologlari oluyor
Teşekkür ederim cok
Depresyondan nasıl kurtuldun peki?
@SessizTebessüm şu an 22 yaşındayım 16 yaşında yeme bozukluğu yüzünden gittim dış görünüşümle dalga geçiyorlardı sürekli yediklerimi kustum ve okulda bayıldım vitaminsizlikten orada zaten annem anlattı doktora kustugumu psikiyatriye başladım ama ilk psikologa gittim testler oldu vs sonra psikiyatri anne baba ilaç onayı vs yanlış hatırlamıyorsam sonrasında yanlizlasmaya başladım evden çıkmamaya başladım korona çıkınca iyice yanlızlastim 1 yıl boyunca dışarı dâhi çıkmadım saçlarım kupkuru dökülmeye başladı tuvalette bile gitmyew üşendim banyo yapmiyordum saçlarım birbirine karıştı en son saçımı dipten kestim erkek modeli bir saç yaptım sonrasında yavaş yavaş ilaçları düzenli kullandım ve sosyal medyadan arkadaşlıklar edindim konuşmaya başladım onlarla ders çalışmaya başladım sonrasında üniversite başladım etkileri hâlâ devam ediyor ne yazık ki bazen hâlâ hassas bir kalbe sahibim bir kişi of dese hemen kırılıyorum sürekli derin düşüncelere giriyorum ama eskisi gibi değil
Ama bu durumlarda en iyi şey sizi anlayan insanlar ve ben onlardan bir kaç kişiye rastladim aynı dili bile konusmadigim birisi Litvanyalıydı diğeri hintliydi çok güzel sohbetler ettim çeviri kullandım birde hâlâ da arkadaşız bakalım mezun olunca hepimiz buluşmak istiyoruz
Yediklerini bilerek mi kusuyordun yoksa istemeyerek mi? Şu an kilon ve yemen normal mi peki?
Önce paikoloğa git. Ama gerek te yok gibi mecbur hissetme kendini
İkiside çözüm değil. Bak zaten bagırsak sorunun varsa psikolojiyi etkiliyor. Senin akıllı olmaya ihtiyacın var. Olmazsan kimse sana yardımcı olamaz
Her ikisine de uğrayın takmamaya çalışın geçecek ve hiç kimsenin sizden daha değerli olmadığını bilin
Geçici bir durumdur. Panik yapma, rahat ol.
Duygularına odaklan
Sen aynı ben valla
İki duble salla geçer kankalarinla kafa dağıt
git bence
Gel kahve ısmarlayım daha kolay atlatırsnn un