Sağlık 26 gü 1 aylık ilacı aksatsanız doktora söyler misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 1 ay sonra ben ne diyeceğim bilmiyorum... 2 ayda 1 kontrol oluyor ama bir ayın kutusunu almadım içmedim 😂 Umarım 4 ayın acısını sıfırdan başlamayız. 1 aylık ilacı aksatsanız doktora söyler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 25 gü Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Söylerim evet 1 0 Yorumla
cansıkıntısıonline Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 26 gü Muhtemelen başlarsın gibi görünüyor geçmiş olsun ben de reflü için bazen almam gereken ilacı unuttuğumda perişan oluyorum o gün 0 0 Yorumla
Kralkarga Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 49% 26 gü Onu doktor bilir canım ama bas sorarsa hemen söylerim 😂 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 25 gü Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mecbur söylemek zorundayım çünkü kullandıgım ilaçlar önemli ilaçlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 26 gü Bakırköye yatış hangi durumlarda oluyor şiddet gibi eğilimlere de sahipsen mi sen bilirsin 0 0 Yorumla
MysticSoul Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% 26 gü ne hastası olduguna baglı. 0 3 Yorumla Soran 26 gü Akne ilacı ya , abur cubur yerken sivilce çıkıyor bende kökten Hallediyorum 😂 Yorumla MysticSoul 26 gü ölüyon sandık. dağılalım beyler:) Yorumla Soran 26 gü Hahaha 😅 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 26 gü Söylemeyip ne yapcam. Doktora yapan söylenmez 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 26 gü Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne üzerine ilaç? 0 7 Yorumla Soran 26 gü Cilt Yorumla criollo 26 gü Cildiyeciler bazen sıkıntılı tipler olabiliyor. İşi garantiye almak için doktor değiştirmek gerekebilir 🤣 Yorumla Soran 26 gü İlki ile kavga ettim zaten 😂 son ümit bu başka doktor yok😅 Yorumla criollo 26 gü Niye ya nerede yaşıyorsun başka hastane falan yok mu 😅 Yorumla Soran 26 gü Dur o soruya atacam seni 😂 Karabük Yorumla criollo 26 gü Küçük ilmiş ya hak verdim şimdi. Gelmedim, içinden geçtim sadece o kadar 😁 Yorumla Soran 26 gü Hiç doktorla kavga ettiniz mi? ↗ Yorumla
Iim0nn Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 26 gü Sağlık konusunda 356 cevap paylaştı. İçmedim looo de 0 16 Yorumla Soran 26 gü İçtim diyeceğim 😂 Yorumla Iim0nn 26 gü Kandirikci Yorumla Soran 26 gü İnşallah sistemden bakmaz scrszx Yorumla Iim0nn 26 gü İlaç sende degil mi sisteme baksa me Yorumla Soran 26 gü Yok ki yeni aldım 😂 işte bende olsa neyse Yorumla Iim0nn 26 gü He almadın direk Yorumla Soran 26 gü Hı hı 🥺 Yorumla Iim0nn 26 gü Hayırlısı be Yorumla Soran 26 gü Ayna pozu akskka bu uzayliyi terk et sksks Yorumla Iim0nn 25 gü Mavi hesaplar yazıyor.. Yorumla Soran 25 gü Kapat dm i 😅 Yorumla Iim0nn 25 gü Nasibim çıkmasın mi :(( Yorumla Soran 25 gü Benimde kapalı, boş ver ben sana bulurum. Yorumla Iim0nn 25 gü öyle bi arayışta değilim kızz , olursa diye dedim :D kim o Yorumla Soran 25 gü Limon ile zeytin 😅 Yorumla Iim0nn 25 gü zengin mi :AS:as: Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Söylerim evet
Muhtemelen başlarsın gibi görünüyor geçmiş olsun ben de reflü için bazen almam gereken ilacı unuttuğumda perişan oluyorum o gün
Onu doktor bilir canım ama bas sorarsa hemen söylerim 😂
Mecbur söylemek zorundayım çünkü kullandıgım ilaçlar önemli ilaçlar
Bakırköye yatış hangi durumlarda oluyor şiddet gibi eğilimlere de sahipsen mi sen bilirsin
ne hastası olduguna baglı.
Akne ilacı ya , abur cubur yerken sivilce çıkıyor bende kökten Hallediyorum 😂
ölüyon sandık. dağılalım beyler:)
Hahaha 😅
3 oldu aynı soruyu soruyosun :D
Evet söylerim fırça atar😃😃
Söylemeyip ne yapcam. Doktora yapan söylenmez
Söylerim tabi sağlık bu
Ne üzerine ilaç?
Cilt
Cildiyeciler bazen sıkıntılı tipler olabiliyor. İşi garantiye almak için doktor değiştirmek gerekebilir 🤣
İlki ile kavga ettim zaten 😂 son ümit bu başka doktor yok😅
Niye ya nerede yaşıyorsun başka hastane falan yok mu 😅
Dur o soruya atacam seni 😂 Karabük
Küçük ilmiş ya hak verdim şimdi. Gelmedim, içinden geçtim sadece o kadar 😁
Hiç doktorla kavga ettiniz mi? ↗
İçmedim looo de
İçtim diyeceğim 😂
Kandirikci
İnşallah sistemden bakmaz scrszx
İlaç sende degil mi sisteme baksa me
Yok ki yeni aldım 😂 işte bende olsa neyse
He almadın direk
Hı hı 🥺
Hayırlısı be
Ayna pozu akskka bu uzayliyi terk et sksks
Mavi hesaplar yazıyor..
Kapat dm i 😅
Nasibim çıkmasın mi :((
Benimde kapalı, boş ver ben sana bulurum.
öyle bi arayışta değilim kızz , olursa diye dedim :D kim o
Limon ile zeytin 😅
zengin mi :AS:as:
Evet, söylerim.
Aferin
Hiç belli etme çaktırma soaölqöd
2 gün anlarımda 1 ay nedir ya🤣
soylerdım
of gotik kız bu
Gitmem
Hangi ilaç?
Tereddüt gerek yok