Ömrü ne kadar olur sizce 4. evre beyine metastaz yapmış, omuriliğinin içinde sinirlere de baskı yapıyor, adam yürüyemiyor. 1,3 sene süre verdi doktor.
1 ay
Ömrü ne kadar olur sizce 4. evre beyine metastaz yapmış, omuriliğinin içinde sinirlere de baskı yapıyor, adam yürüyemiyor. 1,3 sene süre verdi doktor.
Kanser durumlarındaki beklenen yaşam sürelri daha önce aynı durumdaki kanser hastalarının ortalama yaşam süresine dayanan istatistiki verilerdir. Ancak bazı hastalar hastalığa ve tedaviye bağlı gelişen yan etkiler ve komplikasyonlar nedeniyle haftalar veya aylar içinde daha erken hayatını kaybedebilmektedir. Bazı hastalar ise beklenen en uzun süreyi görebilir. Çok geçmiş olsun Allah sabırlar ve acil şifalar versin
Cevap
3Cevap
Maksimum 1 yıl.
Böyle hastalar genelde 3-6 ayda sönüyor...
Kemo da almadı ışın aldı ama bacakları çok zayıflamış tuvaletini bile yapamıyor
Dedem aynı şekilde gitti.
Birkaç haftada hakk'a uğurladık.
Bizim 1 ay oldu ya o çok hızlı kötüleşmiş
Yaşı gereği...
Geçmiş olsun.
60 yaşında daha babam
Yüzde yüz ak ciğer kanseri zaten kurtulma ihtimalin yok
Her yerine de atmış çok korkardı meğerse akçiğer kanseriymiş zaten yıllardır 4. evreye gelince öğrendik geç kaldık şu an omuriliğine atladığı için yürüyemiyor
Evet beyninde 6 tane varmış ve büyüyor zamanla kafası gidecek dedi doktor
Şu an bilinci iyi ama ya biz de şaşırdık ama
Entübe olursa felan bittik biz zaten
Babam ameliyat dediler kabul etmedik entübe olabilir Sakat kalabilir dediler
Ameliyatı vazgeçtik istemedik diye bize kızdı zaten 1,3 yıl süre ömür biçti
Ama ben acı çekmesini istemiyorum
Öyle mi burada çektiği acı günahlarındna mı eksiliyor
O kadar da sürmez muhtemelen ☹️
Yürüyemiyor böyle yaşamak da istemiyorum diyor hepimize kötü davranıyor babam çok zor durumdayız
Çok geçmiş olsun. Kendi yaşamak istemiyorum diyorsa kendinden umudu kesmiş demektir o zaman da vücut direnci düşüyor ve hasta çok geçmeden hayatını kaybediyor maalesef.
Ya yürüyemiyor çünkü ondan
Yürüyememk başkasına muhtaç yaşamak vs zordur işte. İnsanın gururuna dokunuyor bu yüzden yaşamak istemiyorum diyordur
Evet biz şoktayız hala zaten adam çok kötü mentali çöktü baya
Allah yardımcınız olsun
Kisiden kisiye degisir ama o kadar surmeyebilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?