3 gündür içmedim algılarım kapalı denileni anlayamıyorum sürekli başım ağrıyor gözümü açamıyorum ölü gibiyim bildiğin önümü bile göremiyorum bırakmasam mı sinir krizleri geçiriyorum etrafı yumrukluyorum
Güncellemeler
1 ay
Okuduğumu bile anlamam çok uzun sürüyor 100 kez falan okuyorum şu son 3 gündür anca anliyorum yani geçici bir şey mi sizce hep böyle mi olcak bilmiyorum geri icicem böyle olcaksa
Sgarasiz olmuyor bir türlü birakamiyorum çok kötüyüm napicam?
Benimde yoktu peder para teklif etti bı de her gün kavga ediyor yıllardır benle artık dedi bırak 100 bin vericem bende birakmaya calisiyom sırf para için de değil her gün laf ediyor trip atıyor bana haftalarca kusuyor sigaradan
Bende mezunum ders calisiyorum evdeyim her gün kavga üstüne bı de sigarayı bırakmaya çalışmak çok zorluyor kaygılarım var yaşadığım kötü şeyler var en çok istedigim seyi hayatim boyunca yapamayacagim
Bende çok uğraştım mücadele ettim ve ediyorum pes etme lütfen. Ben genelde her şeyi anlayarak yaparım Kuranda şöyle bir ayet var. Müslüman olsun veya olmasın bu dünya için mücadele eden herkesin emeğinin karşılığını muhakkak verecegiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende bırakamıyorum bırakmaya da niyetim yok
Benimde yoktu peder para teklif etti bı de her gün kavga ediyor yıllardır benle artık dedi bırak 100 bin vericem bende birakmaya calisiyom sırf para için de değil her gün laf ediyor trip atıyor bana haftalarca kusuyor sigaradan
Normalde ben günlük 1 paket içen biriydim çok zorlanıyorum şu an anlatıyorum durumumu zorlandığımi anlamıyor kendisi sigara içmediği icin
bana para da teklif etseler bırakamam
Sırf paradan degil ya hayatim kalmadi surekli kavga surekli kavga biktim artik ya kacicaktim ya birakicaktim deniyorum olmazsa kacicam 😂
Kaç 😆😆
Parayı alıp kacicam 😂😂
Kaynağını çözün
Nasıl yani
Niye bu hale geldiniz yani
Sigara içmedigim için
Dertten içtiğiniz sanmıştım
Yok sigara bırakmaya calisiyom ondan
Sakız çiğnemek çerez iyi gelir babam öyle bıraktı
İkisini de yapamıyorum diş telim var
Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim 3 gündür içmiyorum yarın 4. gun çok kötü hissediyorum düzelir umarım düzelmezsem tekrar baslicam
Baslama ya bak 3 koca gün bitmiş
Suanki ruh halimi yaşamak istemezdiniz
İnan daha kötü bir haldeyim atanma sureci Rabbım kimseye yasatmasin
Bende mezunum ders calisiyorum evdeyim her gün kavga üstüne bı de sigarayı bırakmaya çalışmak çok zorluyor kaygılarım var yaşadığım kötü şeyler var en çok istedigim seyi hayatim boyunca yapamayacagim
Ne mezunu
Uluslararası ilişkiler
Siz
Öğretmenim
Askerlik denedim yillardir olmadı içimde kalacak ömrüm boyunca yıllardır hayaliyle yattim kalktım olmadı nefes almak bile zor geliyor artık zaten
Bende çok uğraştım mücadele ettim ve ediyorum pes etme lütfen. Ben genelde her şeyi anlayarak yaparım Kuranda şöyle bir ayet var. Müslüman olsun veya olmasın bu dünya için mücadele eden herkesin emeğinin karşılığını muhakkak verecegiz
Bu dünyada mi öbür dünyada mi benimki imkansız artık çünkü
Kader gayeye aşıktır
Yazilmissa kosmasan da yetisirsin yazilmamissa kossan da yetisemezsin
Saglik problemim var
Öyle tabi
Yani olmuyor bı kaç sene daha iyi bir şeyler olmazsa daha yasayacagimi sanmiyorum