Hap yutamıyorum su ile yutunca midem bulanıyor, bir kere soda ile yuttum birşey olmadı. Az önce okuldan geldigimde marketten vişne suyu aldım ve vişne suyu ile yutmayı düşünüyorum, sizce sakıncası olurmu?
Lustral kullanıyorum.
Lustral kullanıyorum.
valla ben en agır 1000 gr ılacı soda ıle yutuyorum ama bu bunyeden bunyeye degısır tabı varsa suyla ıc bence rıske yınede gırme
Bünyem saglam 2 adet yutuyorum 15 yaşımdan beri hepsini kaldırdı.
Teşekkür ederim.
Iyiyim ben fakat uykusuz kalmam gerek.
Yarın dışarıda bir işim var fakat ben çok yorgun ve hastayım yutarsam hap uykusuzluk yapar.
Olmaz heralde yaa ;-)
Ama olursa da karışmam :'(
Teşekkürler ;):)
Tövbe Bismillah kızım ne derdin var ki direk lustral diyorsun? Sakın aşk acısı deme 😡
Yok ilişkim var zaten, ama benim uykusuz kalmam gerek 1 gün boyunca ondan yutmam gerek.
Cevap
12Cevap
neden antidepresan yutacaksın ki bu bir çözüm mü? onu yutunca uyuyacaksın en iyisi derdini anlatacak bir kişi bul. hiç tanımadığın biri de olabilir. onu da mı bulamadın duvara anlat çiçeğe anlat havaya anlat ama anlat
Uykusuz kalmam gerek, sorunum yok.
o zaman kahve iç kola iç ne bileyim ikisinden kokteyl yap ama antideprasana hayır
sen benım totom kaşınıyor ama cok fantazıye de gıremıyorum boyle seylerle hayatımı renklendırmeye calısıyorum kucuk heyrecanlar falan yok olmaz bı b*k
alkolle içmedikçe bişi olmaz ;)
Sen rakı ile götürürsün ondan şüphem yok. :D :D
anti depresan hiç içmedim ama içenler öyle diyor, içmemek içinde rakı içiyorum zaten
Geçermi acılar? :D :D
geçmesede azda olsa dindirir
kullanmadıgm ıcın bılemıyor acıla sıfalar umarım cıkarsın depresyondn bı an önce.
bişe olmaz yiyeceğin en fazla 100 mg seralin ister meyvesuyu ister kola ben genelde direk yutuyorum
hic bisey olmaz , sampanyayla yutan bile var
Kullanmadığım için bilmiyorum, ama deneme bence.
soda ile birşey olmadıysa vişne suyuyla olmaz
Gecen sefer çay ile yutmuştum.
çay ile zararlı diye duymuştum, tekrarlama
Çay ile birşey olmadıysa vişne suyu ile hiçbirşey olmaz demekki.
bende öyle düşünüyorum
evınızde su yok mu? iş aramayın kendınıze yaa
fondip yap bişey olmaz.
Fondip?
Bir şey olacağını sanmıyorum.
Bişi Olmaz
Su varken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar