Sağlık 16 gü Tabagim nasil sizce saglikli mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Güncellemeler16 gü Guncel Tabagim nasil sizce saglikli mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 16 gü Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Afiyet olsun güzel 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 16 gü Sağlık konusunda 695 cevap paylaştı. Sağdakiler ne? Yulaf ezmesi mi, gronalı mı yoksa ceviz mi? Buna göre sağlık seviyesi değişir benim görüşüme göre. 0 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% 16 gü Sağlık konusunda 388 cevap paylaştı. Yulaf ezmesi mi o? Öyleyse büyük başarı bunları yemek. 😄 0 2 Yorumla Soran 16 gü Niye buyuk basari Yorumla u OurangMedan 16 gü Tadı çok kötü bir şeyi yemek Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 53% 16 gü Canım çekti afiyet olsun 2 1 Yorumla Soran 16 gü Sag ol seko Yorumla
Sipahi001 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% 14 gü Sen komple sağlıklı yaşayan birisin afiyet olsun 0 0 Yorumla
ScramblerChopperMam Takip Et Guru Yaş: 90 , eic 100% 14 gü Granül yerine daha sağlıklı karbonhidratlar seçebilirsin. 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 45% 14 gü Sağlık konusunda 753 cevap paylaştı. Oha parkeler çok iyi modern yaptırdıysanız cidden zevkliymiş yaptıran 0 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 16 gü Ben seninle yemek yesem acliktan olürüm. Ekmek vermez sin sen bana 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 16 gü Sağlık konusunda 514 cevap paylaştı. Afiyet olsun iyi bakıyorsun kendine gayet güzel ve sağlıklı 0 0 Yorumla
Darkist344 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 16 gü Sağlıklı duruyor formuna dikkat ediyorsun ne güzel 0 0 Yorumla
KaradenizliBeyfendi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 16 gü Sağlık fışkırıyor :) ahaha bana yok mu yaa :( 0 1 Yorumla KaradenizliBeyfendi 16 gü Bende istiyorum Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 16 gü Sağlık konusunda 592 cevap paylaştı. Bunu görüp o sırada simit almak isteyen ben 😂🤣 0 2 Yorumla Soran 16 gü 🤣🤣 Yorumla CaptainVenture 16 gü 2 günde 180 km bisiklet sürmüşum bence sağlıklı beslenmekten çok karbonhidrati hakettim ben 😂 Yorumla
dontsaythat2 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 15 gü Tabak dışında her yeri gördük abla, saol 1 0 Yorumla
Ara_Sıcak_26 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 14 gü Güzel... ağzınin tadını biliyorsun... 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 16 gü Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. sağlıklı bence. afiyet olsun 0 0 Yorumla
LengeliFötr Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% 16 gü Sağlık konusunda 301 cevap paylaştı. Ye teyzem afiyet olsun 0 0 Yorumla
Zihnenyorgun Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 16 gü Gayet sağlıklı görünüyor buradan bakınca 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 16 gü Sağlık konusunda 792 cevap paylaştı. Sağlığını bilmem ama lezzetli görünüyor. 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 14 gü Sağlık konusunda 904 cevap paylaştı. Aynisindan banada lütfen 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 16 gü Sağlık konusunda 454 cevap paylaştı. saglıklı saglıklı masallah senın kadr 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 14 gü Sağlık konusunda 927 cevap paylaştı. Bence gayet iyi 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 16 gü Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle gibi 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 16 gü Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel görünüyor 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 16 gü Sağlık konusunda 724 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
ZaferİzmiT Takip Et Xper 5 Yaş: 37 16 gü Tabağını bilmem de tenine düzgün fiziğine bayıldım 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 16 gü Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen sagliklisin :) 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 16 gü Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
Katates-Pızartması Takip Et Xper 5 Yaş: 31 16 gü Vücudun tabaktan daha sağlıklı görünüyor 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 16 gü Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzel 👍 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 16 gü Sağlık konusunda 368 cevap paylaştı. Aşırı sağlıklı. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 16 gü Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Gayet iyi knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Afiyet olsun güzel
Sağdakiler ne? Yulaf ezmesi mi, gronalı mı yoksa ceviz mi? Buna göre sağlık seviyesi değişir benim görüşüme göre.
Yulaf ezmesi mi o? Öyleyse büyük başarı bunları yemek. 😄
Niye buyuk basari
Tadı çok kötü bir şeyi yemek
Canım çekti afiyet olsun
Sag ol seko
Sen komple sağlıklı yaşayan birisin afiyet olsun
Granül yerine daha sağlıklı karbonhidratlar seçebilirsin.
Oha parkeler çok iyi modern yaptırdıysanız cidden zevkliymiş yaptıran
Ben seninle yemek yesem acliktan olürüm. Ekmek vermez sin sen bana
Afiyet olsun iyi bakıyorsun kendine gayet güzel ve sağlıklı
Sağlıklı duruyor formuna dikkat ediyorsun ne güzel
Sağlık fışkırıyor :) ahaha bana yok mu yaa :(
Bende istiyorum
Tabakdan daha dikkat çekici şeyler var o na baktım :)
Bunu görüp o sırada simit almak isteyen ben 😂🤣
🤣🤣
2 günde 180 km bisiklet sürmüşum bence sağlıklı beslenmekten çok karbonhidrati hakettim ben 😂
Tabak dışında her yeri gördük abla, saol
Çakma resim hariç iyi😁
Cok sagliklisin
Güzel... ağzınin tadını biliyorsun...
harika hanım efend bana ver
10 numara fiziğin var
sağlıklı bence. afiyet olsun
Tabaktan fazlası var
Çileğin yanındaki barmi
Sağlıklı evet sende çok sağlıklısın
Ye teyzem afiyet olsun
Gayet sağlıklı görünüyor buradan bakınca
Sağlığını bilmem ama lezzetli görünüyor.
Çok sağlıklı sorsak 50 kilosundur
Aynisindan banada lütfen
Ayaklar daha lezzetli
saglıklı saglıklı masallah senın kadr
tam libido artırıcı
Şu an olsa keşke
Evet
afiyet olsun
Bence gayet iyi
Yrrmmm gibi
Öyle gibi
gayet sağlıklı görünüyor