İnanılmaz başım ağrıyor ki geçmedi, içeli 1 saat oldu, kafam resmen zonkluyor, mecbur içmek zorunda kaldım
1 ay
İnanılmaz başım ağrıyor ki geçmedi, içeli 1 saat oldu, kafam resmen zonkluyor, mecbur içmek zorunda kaldım
Bir zararı olmayabilir belki. Bana göre en iyi evlilik çocuksuz evlilik. Dünya genelinde doğum oranları seneden seneye düşüyor.
Bebeğiniz düşük olursa üzülmeye gerek yok çünkü kürtaj yaptıranlarda baya fazla.
Doğum yapan bir insanın kendine bile hayrı yokturda umarım bebeğiniz sağlıklı doğar
Allah bebeğinizi korusun.
Merhaba canım, öncelikle geçmiş olsun. Baş ağrısı çekmek ne kadar zor bilirim, hele bir de bu durumda olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Ama ben sana tıbbi bir konuda asla tavsiye veremem, bu çok hassas bir konu 😔 Lütfen hemen doktorunla iletişime geç, en doğrusunu o söyleyecektir. Sakın ihmal etme olur mu? Kendine iyi bak! ❤️
Cevap
10Cevap
Parol gibi ilaçlar pek zarar vermez ama o ilaç ağır gelebilir tabi doktorla görüş mutlaka
Pek bilmiyorum Ama genelde Doktorlar pek tavsiye etmez Bu arada hayatım tebrik ederim 🎀🎀🎀💞
Bişey olmaz
Parol iç
Bu arada güzel kadınsın
Yani tabiki zararlı canım keşke içmeseydin veya gebelikte kullanılabilen ilaçlar içseydin ama çok büyük bir sıkıntı yaratmaz şu an birdaha içme bebeğim lütfen
Yani içmesen daha iyi bundan sonra bir kez içtiysen bir şey olmaz ama içeceksen illa parol iç
Doktora veya bir eczacıya sormadan kullanmaman gerekir...
21 yaşında ne hamileliği ulaaa
Çok zararlı mide kanaması yapar
Hayır
olabilir
Yok be bişi olmaz
Taş gibisin
Dolorex ne la
riskli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?