Mideye de bakacaklardı hayatım, narkoz yemekle geçtiği için biraz erteledim. Boyun düzleşmesi var deniliyor, o lanet yapar mı acaba 😅
27 gü
Boyun düzleşmesi kesinlikle yapar. Sinirler boyundan kola, omuza ve hatta göğse doğru yayılır. Oradaki gerginlik omuz ve dirsek arasında ağrıya, hatta göğüste yanma hissine bile yol açabilir. Mideyi de es geçme ama, reflü de o yanmayı taklit eder. Narkozu erteleme derim, iki aydır çekiyorsan bir an önce hallet.
Cevap
2Cevap
Her şey olabilir doktora gitmek gerekir
Kolda incelme, refleks kaybı, güç ve kavramada azalma var mı?
İncelme hiç kaybı yok ancaknahir işlerde Ağrı daha da artıyor Cook nadir parmaklarda uyuşma oluyor oda 5-10 dk sonra geçiyor vs yok sadece araba kullanırken sol kolumla uzun süre kullanamiyorum
Baba hiç vakit kaybetme ortopedi uzmanına görün. Fıtık mı düzleşme mi diye arada kaldım ama en doğrusunu uzman söyler
Boyundaki Sinir sıkışması
Daha geçen yıl annem öyleydi bu ağrı artacak hemen bir doktora görün emar çektir
Oyyy oyyy birde bu çıktı desene saolasin valla bugün ilk defa acısı çoğaldı gece kaç ağrı kesici içtim bilmiyorum pazartesi bir görüneyim olmazsa teşekkür ettim 🌹
Geçmiş olsun rica ederim yine bir ameliyat yolu göründü sana o zaman
Öyle görünüyor narkoz manyağı oldum ya 🤣 normalde küfür bile etmem o narkoz ne yapıyorsa ağzım bozuluyor bişey değil cerrahlar artık tanıyor ben yapmam ben etmem diyorlar 😅
Riskli bir ameliyat doktorunu iyi seç boynundan girip omuriliğine platin diskler takacaklar
Annemin 7 saat sürmüştü
Narkoz berbat bişiy atması özellikle
Teyzemde de olmuştu onun ki ilaçla halledildi de ağır iş yapmıyor o ben mecburen yapıyorum oraya gitmeden bir ayar çektirmek lazım 😅
Ayarı çekerler sana narkozla😅
Ağrın şiddetliyse ilaçlada geçmezse sıkıntı direk yat aşağa
Kizz korkutma beni 🤣 ben safra kesesi ameliyatından 4 sene kaçtım en son kriz geçirdim de öyle oldum 🤣 korkutursan kaçarım hazır ikna oldum gitmeye 😅😄😄
Korkma bişiy yok bee
Annem bile olmuş sen dağ gibi adamsın şaka yapıyom 😂
Narkoz narkoz valla mesela ölmek kalmak değil ölmek varsa ya da sakatlık zaten olucak ama o narkoz var yaaa neyse stresten ağrım gitti saolasin yaa 🤣 🤣
Ne demek efenim ilaçtan etkili geldim
Benim cerrah görse duygulanir utanır kendinden 🤣
😂 estağfurullah 😅doktorlara saygımız sonsuz onlara laf yok
Orası öyle de, onun bana saygısı kalmadı adam beni görünce ömründen ömür alıyormuş gibi hissediyor buna birazcık çok azıcık ameliyattan sonra küçücük miktar hastaneyi inletecek şekilde küfür etmişim hatta isim soyisim vererek adam rezil olmuşta 🤣
Ama sende yaniiii😂😂😂
Valla narkozdan hatta 3 hemşireye de aynı anda yürümüşüm onu hiç söylemiyorum utancımdan kafamı yastığın altına sokuyordum serum değişmeye geldiklerinde 🤣
Alışıktır onlar senin gibi neleri vardır 😅
Yok zaten kız diyordu aç sorun değil bilincin yerinde değildi felan ama işte bende o yastığı atacak yüz yoktu bilseydim atardim yaa nasılsa büyü bozulmuş tüh şimdi düştü jetonum niye utaniyon sanki nasip ayağıma gelmiş nerde benim sigaram efkar bastı şimdide 🤣
Neyse üzülme önünde yeni bir fırsat var değerlendir
Yok daha yapmam yaa umarım 😄Sohbetin güzelmiş iyi geldi sabah sabah 😄 gizli olmasan takip atardım ama gizlisin işte 😅
Öyleyim kolay gelsin size iyi günler şifalı ömürler
Teşekkürler 😄
Ahhh bilemiyorum ama erteleme git baktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?