Çok kötü grip olmuşum hapşuruyorum. Ne yapayım bilmiyorum, başım boğazım ağrıyor.
1 ay
Şifa için okunan salavatlar her gün 100 kere okunur Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab velhamdülillahi mü-zek-ki-ril hayri ve fa-i-li-hi şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin tıb-bil kulubi ve deva-iha ve afiyetil ebdani ve şifa-iha ve nuril ebsari ve diya-iha ve ku-til er-va-hı ve gi-za-iha ve ala alihi ve sahbihi ve sellim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin el-habibil mahbub ve şa-fil ileli mü-fer-ri-cil kurub ve ala alihi ve sahbihi ve sellim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed bi-adedi kül-li da-in ve deva-in ve barik ve sellim aleyhi ve aleyhim kesiran kesira ve salli ve sellim ve barik ala ce-mi-il enbiyai vel mürselin ve ali kül-lin ve sahbi kül-lin ecmaine velhamdülillahi rabbil alemin amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine amin ya rab-bel alemin amin.
Ben de geçenlerde aynen öyle oldum, ama o süre içinde yaklaşık 10 tane GriboCold, Brufen içmeme; neredeyse hep uyumama rağmen 10-15 gün boyunca kendime gelemedim. Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin...
Cevap
8Cevap
Ihlamur nane veya Ada çayı iç :( sizin oralar hala sogukmu
Ilık bir duş ardından nane limon ve bir güzel dinlenmek
Sicak seyler tuketip dinlen
Sıcak biseyler iç bugün dinlen yataktan çıkma
Terle biraz
Eczane yakınsa içecek tozları var treflu muydu neydi
Tedavi
Rica ederim tam adını bulup vericem
TYLOLHOT
Bunu içip yat akşama biseyin kalmaz