Burnumda kemer var ve beni aşırı rahatsız ediyor, özelde yaptırmak için param da yok. Devlette de burunda bir sorun yoksa estetik yapılmayacağını söylüyorlar. Ne yapmam lazım devlette estetik olmak için
1 ay
Burnumda kemer var ve beni aşırı rahatsız ediyor, özelde yaptırmak için param da yok. Devlette de burunda bir sorun yoksa estetik yapılmayacağını söylüyorlar. Ne yapmam lazım devlette estetik olmak için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben özelde yaptırdım devlete güvenemedim ama yaptırıp memnun olanlar var
Ne kadar a yaptirdin
Pahalı baya söylemiyim şimdi sjfkkdmf
Şöyle ya nasıl olsa o para bende çıkmaz 🥹
100 bin geçen sene
💔offf
Ama doktor iyi yaptı parasına değdi yani sağlık sorunları falan da vardı
Guzel
Zor ameliyat ama ya ilk 1 hafta işkence çekiyosun dkdkfjkdkd sonrası rahat
1 ay gerekirse işkence çekerim yeterli olsun diyroum ya
O kadar kötü mü yaa bence abarttığın gibi değildir burnun
Şöyle diyim sana o halde burun küçük ama aşağı yamuk yani kemer biraz abartı diyim dudaklarimda küçük olduğu için yan profilden yaşlı insan a benziyo 🙁 çocukluğumdan beri burnum ve dudaklarımla dalga geçildi azcik travma ve takıntı gibi bişi oldu bende ya
Benim yan profil de hemen hemen senin gibiydi önden aslında kötü durmuyordu çok ama profilimi hiç beğenmiyordum. Lise zamanları zorbalığa falan da uğramıştım anlıyorum yani seni. İyi araştır bakalım belki iyi bir doktor bulursun devlette ama ne olursa olsun canını sıkma eminim güzelsindir.
Biliyorum ama yinede yan profilden her türlü çirkinim
İlle de yaptırcam diyorsun yani sen bilirsin kdkdkdk
Para karşılığı yapıyor devlet
Biliyorum işte de o param yok
Çalış biriktir
Denedim ama tek yaşıyor um ev maslarlarim vs çok
Daha çok kazandıran bir iş bul ya da harcamalarını azalt illa keyfi harcadığın birşeyler vardır
Keyfi sadece sigara canım 2 kedim 1 köpeğim olduğu evde 3 kişi bogazla biriktiremiyorum 20. Kira dersek aşkları ücret = culsuzum işte ya
Kredi çek azar azar öde
Kredi borcum var ztn ya bana kredi çıkmıyor
Hayvanlarını sahiplendir diycem ama yapmazsın diye düşünüyorum çünkü bende yapmazdım ama başka fikirde aklıma gelmiyor benden bu kadar
düşündüm aslında sahiplendirmeyi ama kıyamıyorum işte bir parçam gibiler yani hayatımda bir tek onlar varlar onları da para karşılığı satacak kadar düşmek istemiyorum
Burnunu kır
Korkuyor um