çamaşırım değince sızlıyo
Özel bölge kenarında aniden çıkan büyük şişlik neden olur, ciddi bir şey midir?
çamaşırım değince sızlıyo
Bunu erkekler bilmez kadınlar anlar tabi erkek doktor varsa burada cevap yazar ki bir doktorun burada olacağını da zannetmem. İyisi mi anlayan birisine sor, internette araştır daha doğru cevaplara ulaşırsın.
Cevap
22Cevap
Fazla mastürbasyon filan mı yapıyorsun yoksa temizlikten kaynaklı da olabilir mi? Bazı çamaşır modellerinin kumaşının da alerjik etkisi olabiliyor
sivilce veya çıban olabilir. kara merhem dene. eşimde de oluyor.
büyül baya morarık sivilceye benzemiyo kesik acısı gibi acıuı
evet sivilce baş vermediğinde öyle durabiliyor, bir kaç güne acısı geçmezse randevu al hastaneden, ne olur ne olmaz.
Bunun cevabını bir uzman doktordan almanız çok daha yararlı olur. Kist olabilir , beze olabilir. Kesinlikle bir doktora görün.
Kist olabilir veya jiletle alıyorsan kıl dönmesi de olabilir tahriş de
Sivilce kökü ya da yağ bezesi olabilir kıl dönmesi falan olabilir dikkatli incele illaki belli olur
doktora görunmende fayda var enfeksiyon bakteri kaynaklı birşeyler olabilir
Hava sıcaklığına bağlı deri enfeksiyonu korkulacak bir şey değil merak etme. Antibiyotik merhem krem varsa onu sür
zorladıysan yağ bezesi ola ibliri lklerde ağrı yapa sonta yunuşar
Muhtemelen bartholin kisti , apse olursa boşaltmak ve antibiyotik gerekir tabi o ise , biraz daha açarsan nasıl olduğu vs
Lenf bezleri var orada yanlış bilmiyorsam bence bir uzmana görün
yani vajinanın kenarındaki şeye ne deniyo bilmiyorum ama tam onun üstünde mosmor iç çanaşırım değince sızlıyo biranda oldu hayatımda ilk kez oluyo bende kesik hissi gibi bi his aldığımdan baktım ne olmuş diye yanlışlıkla jiletle kestim sandım da şişmiş işte anlam veremedim belki yaşayan vardır diye sordum
Kist olma ihtimali yüksek kistse de enfeksiyonel bişeyse de her halükarda muayene olman ilaç tedavisi alman şart..
Pislikten temiz tutana bir şey olmuyor
Ciddi olabilir, doktora gitmelisin
Ne kadar büyük
Cinsellik yaşandı mı
Şişliği takip et geçmezse doktora git
Nasil bi sislikk
Önemsiz dert etme
Sivilce gibi mi
Neresi tam olarak
İlişkiden sonra mı
bırseymı yaptın
Bu gerçek mi be oha