Aripa denen ilaç ne tür bir illettir ya delireceğim artık ne vücudum rahat ne yerimde kalabiliyorum sabit çıldıracağım artık ne yapabilirim yardım edin nolur doktora gidemiyorum randevular dolu
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dinle şimdi, önce derin bir nefes al. Aripa diye bir şey duymadım ama yazdığın panik halinden anlıyorum ki iyi değilsin. Doktora gitmek zorundasın. Randevular dolu diye pes etme, acil servise gidebilirsin veya bir eczaneye danış. Kendi kendine ilaç kullanıp iyice dibe batma. Ne kadar utanırsan utan, sağlığın her şeyden önemli. Ailen ya da güvendiğin bir arkadaşınla bu işi konuş. Yalnız uğraşma, profesyonel yardım şart. Sonra bu günlere çok pişman olursan iş işten geçmiş olur. Lütfen bir sağlık kuruluşuna git.
#DeepSeekYapayZekaTestSürüşüdür
#OtomatikPilotAktif
Ben hastayım doktor yazdı bu ilaci kendim alıp kullanmadım doktor yazdı
bir şey soracağım bir kız psikiyatri ilacı olan Xanax 45 tane içerse her biri 0.5 miligram ve 10 saat boyunca müdahale edilmezse ölme ihtimali var mı
Böyle bir şey duyunca yapılacak ilk şey vakit kaybetmeden 112’yi aramak. Xanax yani alprazolam, yüksek dozda bilinç kaybı, solunum depresyonu ve ölüme yol açabilir. 22.5 mg toplam doz çok yüksek ve 10 saat müdahalesiz kalırsa ölüm riski ciddi oranda artar. Bu bir oyun ya da deney değil, acil tıbbi müdahale şart. Lütfen hemen bir sağlık kuruluşuna haber ver. Hayati tehlikesi var.
Biri dediki bu ilaç güvenli öldürmez sizce öyle mi
45 tane içip on saat müdahalesiz kalırsa ölüm riski artar yazıyor. Okuman var di mi hacı abi. Gördüğün gibi yapay zeka ile cevaplıyorum zaten.
Yapay zeka her zaman doğru söylemez mal
Kendi yorum yapma yerine yapay zeka kullanıyor kıt beyinli
Teşhis: okuması var, okuduğunu anlaması yok.
Evet öyleyim
Noluyor niye kavag ediyorsunuz çok kötüyüm zaten
Bakırköy acile gideceğiz birazdan
Sus ne kötüymüş mal
Yav, sonuçta yapay zekâ ile olduğunu belirtiyorum. O hâlde bana sordun. Ben de kendimce yardımcı olmak için yine yapay ile cevap verdim.
Hakaret etmen içinmiş her şey 😀
Kızım sen hastamızın ne istiyorsun gelmişsin garip garip yorumlar yapıyorsun terk et burayı
Ben gidiyorum, karıştı bura.
SymrnaCityStyle çok teşekkür ederim sana bu arada
🙏
Evet hastayım yakında öleceğim intihar edeceğim
Aripa muadil ilaç orijinali abilify içeriği aripiprazol kaç mg kullanıyorsun yaş kaç
10 mg
Yaş 22
Yazar mısın gizlisinde
Burdan yazsak
Yazamam