2 ay

Hpv vücuttan atılır mı?

Zamanla veya işte 1 buçuk 2 yılda falan? Kaptıysam eğer? Ve arkadaşlar istemsiz bir şekilde akıllıyken o hale zorlandım ben korkuyorum... İlk defa yaşadım bunu ve bir daha erkeklere yanaşmak, flört dahi istemiyorum. Çöküntümden faydalandı pislik.😭😭😭 Kimseye de anlatamadım. Fazla da yalnız kaldım, hissettim de. Çokkkk kötü hissediyorum kendimi. Hiç sevgilim olmamıştı, ailemden birini kaybetmiştim, annemle kavgalıydım, bir uygulamadan bir arkadaş edindim, onunla dertleşmek istedim sadece. Normal arkadaş olacaktık, ya sevgili cinsellik istemedim asla. Kendime zarar gelmesini istemedim. Başıma neler geldi neler. Bu HPV kaptığım ve onda bunun olduğu kesin değil ama ben derisinde siğilimsi 2 şey fark ettim. Biliyorsunuz, sinsi bir virüs bu. İnternette diyor ki boğaz kanserlerine falan sebep olabiliyormuş. İyice korktum. O erkek de benimle dr gitmedi. Ben ağlayarak gittim, dr'um bir daha onunla buluşma dedi ve kaptığını sanmıyorum dedi. O erkek ise bu konuyu reddedip konuyu kapattırdı. Şikayet edeceğimden korktu galiba. Psikoloğa ayrıyeten gideceğim, çok sarsıldım ama sizce kapmış olabilir miyim ve ağzımda varsa geçmiş midir?
Hpv vücuttan atılır mı?