Başka bir şey giyiyorum, o da düşüyor, askısı düşüyor. Önceden sadece sağ taraftaki düşüyordu, şimdi ikisi birden çıkıyor, kafayı yiyeceğim. Dar sütyen mi kullanıyorum, geniş de değil ki düşsün, anlamadım, ne yapmam lazım?
1 ay
Başka bir şey giyiyorum, o da düşüyor, askısı düşüyor. Önceden sadece sağ taraftaki düşüyordu, şimdi ikisi birden çıkıyor, kafayı yiyeceğim. Dar sütyen mi kullanıyorum, geniş de değil ki düşsün, anlamadım, ne yapmam lazım?
Bu genelde “beden garip” değil, sütyen uyumu meselesi oluyor. Askı düşmesi çoğu zaman sütyenin omuz yerine sırt desteğini yanlış taşımasından kaynaklanır. Sütyen biraz büyük kalıyorsa ya da bant gevşekse yük omuz askısına biner ve o da kayar.
Bir de omuz yapısı dar olanlarda askılar daha kolay düşer, bu çok normal. Çözüm genelde askıyı sıkmaktan çok bandı doğru oturtmak ve mümkünse çapraz ya da destekli modeller denemek. Yani sorun sende değil, model uyumunda.
Sutyen darsa omuzdan düşmez aksine genişse omuzdan düşer bir küçük kap ölçüsüne geçebilirsin ya da omuz yapın darsa sporcu sırtı modellerini ya da çapraz bağlamalı sütyenler tercih edebilirsin sutyen bandı sırtına tam oturmuyorsa o yüzden de düşüyor olabilir ya da sütyenlerin eskimis olabilir çamaşır makinesine atarken narin mod var ise o modda yıka sütyenlerini bir çok sebebi olabilir yani
Benim biraz büyük cok büyük degil de gene var yani sıkıyor hatta biraz bilerek dar olanları kullanıyorum kucuk gözüksün diye çıkmasın diye ama olmuyor iste daha napim ben
Cevap
7Cevap
Belli ki memelerin büyük ve fazla sıkı kullanmıyorsun, sporcu sütyeni deneyebilirsin
Giyme madem durmuyorsa ne uğraşıyorsun
Giymim mi cok zekisin seni burada harciyorlar
Biliyorum
Biraz omuz mu çalışsan
Ne alaka omuzla
Askısı silikonlu olanları kullan düşmez
Sen nerden biliyon
O da cok boğucu olmaz mı sağlıksız olur
e kopçadan ayarla boyunu.
Yok öbür türlüsü de cok sıkıyor acıtıyor rahat edemiyorum
Psikolojik
buyukmu