Sağlık 1 ay Kanseri yendim, saçlarımı sıfıra vurdum; sizce 3 ayda erkek tipi kısa saç kadar uzar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Kanseri yendim, saçları bugün de usturayla sıfıra verdim. Sizce 3 ayda erkek tipi kadar uzar mı Güncellemeler1 ay Teşekkürler 🙏🏻 Kanseri yendim, saçlarımı sıfıra vurdum; sizce 3 ayda erkek tipi kısa saç kadar uzar mı? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 ay Saçlarının yerine gelmesini boş ver kanseri yenmişsin sen bir şampiyonsunGeçmiş olsun Bir daha başına gelmesin 1 2 Yorumla Soran 1 ay Sağolun 🙏🏻 ama zaten aylardır kelim bugün tamamen iylestim ve kendimi kel bir şekilde kabul ettim uzamasini o kadar istiyorum ki Yorumla Aklıma1ŞeyTakıldı 1 ay Kanserden kurtulmuşsun emin ol saçlarında çıkar Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 312 cevap paylaştı. Cok sukur Elhamdulillah ve tebrikler.. uzar merak etme ve biliyor musun en sevdigim sac stilidir.. kadindaki erkek tipi model.. 1 1 Yorumla Soran 1 ay çok sağol 🩷🩷 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 663 cevap paylaştı. Uzar biberiye suyu kullanırsan daha hızlı uzar hatta 1 0 Yorumla
Ayağakalkınefendiler Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 ay Geçmiş gitmiş olsun.Uzar merak etme. 1 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Çok sevindim, umarım bir daha yoluna çıkmaz. Saçlar 3 ayda geriye doğru yatıracak kıvama gelir muhtemelen. 0 1 Yorumla Soran 1 ay İnşallah ya sagoll 🩷🩷 Yorumla
waybackhome Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Bir yılda boyun kısmına gelir sen hesapla. 3 ayda tam uzun olmaz ama belirgin olur 0 1 Yorumla Soran 1 ay İnşallah ya
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 706 cevap paylaştı. Geçmiş olsun umarım tekrar aynı şeyleri yaşamazsın. 3 ay sürede elbette uzar 0 2 Yorumla Soran 1 ay İnşallah sağol Yorumla cakir2607 1 ay Rica ederım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Tebrikler:) uzar uzar. Araştır, hızlı uzatan serumlar var. Onları kullan 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay kafa derine her gün mesaj yaparsan, kan akışı hızlanıır biraz daha hızlı uzar 1 0 Yorumla
BlackCut Takip Et Xper 1 Yaş: 38 1 ay Çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin 3 ayda erkek tipi saçın olur sıcak su temasindan bir süre kaçın soğuk değil ılık daha güçlü ve kısa zamanda uzamasını sağlayacaktır 0 1 Yorumla Soran 1 ay İnşallah sağolun 🙏🏻 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Yaaaaa çokooookkksevindiiiimmmmm inşallah çok daha iyi olucaksın ve saçların hemencecik uzarrr 💖💖 0 1 Yorumla Soran 1 ay Sağol ask💕💕 saçlarım uzasa azda kilo alsam inşallah tam olucakk Yorumla
EkaterinaG Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 ay Geçmiş olsun saç uzar elbet 3 ayda biraz belli olur 1 0 Yorumla
Cyroni Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 ay Sizi tebrik ediyor uzun sağlıklı bir yaşam diliyorum. 1 0 Yorumla
Figenaksoy Takip Et Xper 5 Yaş: 40 1 ay gecms olsnnnnn erkek tipi uzar bencee ama siz her halinizle güzelsinizz <3 1 0 Yorumla
Mankenimsi Takip Et Guru Yaş: 44 1 ay Sağlık konusunda 345 cevap paylaştı. Çok gecmiş olsun, peruk tak kafan rahat olsun 👍 0 0 Yorumla
nur5867 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 ay Büyük olanı atlatmışssın saçların da uzar daha gür bile çıkar geçmiş olsun 🌸 0 1 Yorumla Soran 1 ay Sağol inşallah 🩷🙏🏻 Yorumla
BirDelininDelisiyim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 ay Uzar merak etme. Umarım bir daha da öyle bir sıkıntı çekmezsin hayatın boyunca.:) 0 2 Yorumla Soran 1 ay Sagolll 🩷 Yorumla BirDelininDelisiyim 1 ay Sen sağ ol 🌝 Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 307 cevap paylaştı. Geçmiş olsun çok sevindim 1 0 Yorumla
sygkhn Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Geçmiş olsun. Üç ayda 3-4 numaraya kadar uzar. 1 0 Yorumla
CptMac Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 512 cevap paylaştı. geçmiş olsun, soğuk suyla yıka hızlı çıkar 1 0 Yorumla
ayısıgımsu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Çok geçmiş olsun. Uzar canim merak etme 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. 3 ayda tarayacak şekilde uzanır 1 0 Yorumla
Melihcicek001 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 324 cevap paylaştı. Çok sevindim evet uzar 1 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 794 cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun ❤️🩹 1 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% 1 ay Sağlık konusunda 669 cevap paylaştı. Öncelikle gecmiş olsun uzar ya 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Uzar aşko, kemoterapi sonrası ilk aylar kirpi gibi oluyorsun ama 4-6 aya onlar kıvırcık oluyor. Benim saçlarım hızlı uzamıştı. Geçmiş olsun... 0 1 Yorumla Soran 1 ay Sagoll ask 💕 Yorumla
dogukannnnnnn01 Takip Et Bilge Yaş: 27 1 ay Geçmiş olsun uzar devamlı yıka 1 2 Yorumla Soran 1 ay Çok yıkamak ne alaka ki Yorumla dogukannnnnnn01 1 ay Uzar Yorumla
atomkarinca7 Takip Et Yoda Yaş: 35 1 ay Çok çok geçmiş olsunnn 1 1 Yorumla Soran 1 ay Çok sağol Yorumla
İnTikam_Vakti__ Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 ay 🤩🤩🤩❤️❤️❤️💐💐💐 geçmiş olsun güzellik 🌸 0 2 Yorumla Soran 1 ay Sagoll ask 🩷🩷 Yorumla İnTikam_Vakti__ 1 ay Saçların da uzar zaten çok düşünme eglenmene bak 💐 Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 334 cevap paylaştı. Şükür et saç olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Saçlarının yerine gelmesini boş ver kanseri yenmişsin sen bir şampiyonsun
Geçmiş olsun
Bir daha başına gelmesin
Sağolun 🙏🏻 ama zaten aylardır kelim bugün tamamen iylestim ve kendimi kel bir şekilde kabul ettim uzamasini o kadar istiyorum ki
Kanserden kurtulmuşsun emin ol saçlarında çıkar
Cok sukur Elhamdulillah ve tebrikler.. uzar merak etme ve biliyor musun en sevdigim sac stilidir.. kadindaki erkek tipi model..
çok sağol 🩷🩷
Uzar biberiye suyu kullanırsan daha hızlı uzar hatta
Geçmiş gitmiş olsun.
Uzar merak etme.
Çok sevindim, umarım bir daha yoluna çıkmaz. Saçlar 3 ayda geriye doğru yatıracak kıvama gelir muhtemelen.
İnşallah ya sagoll 🩷🩷
Bir yılda boyun kısmına gelir sen hesapla. 3 ayda tam uzun olmaz ama belirgin olur
İnşallah ya
Büyük geçmiş olsun, umarım tekrar yaşamazsın..
Geçmiş olsun umarım tekrar aynı şeyleri yaşamazsın. 3 ay sürede elbette uzar
İnşallah sağol
Rica ederım
Tebrikler:) uzar uzar. Araştır, hızlı uzatan serumlar var. Onları kullan
kafa derine her gün mesaj yaparsan, kan akışı hızlanıır biraz daha hızlı uzar
Çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin 3 ayda erkek tipi saçın olur sıcak su temasindan bir süre kaçın soğuk değil ılık daha güçlü ve kısa zamanda uzamasını sağlayacaktır
İnşallah sağolun 🙏🏻
Yaaaaa çokooookkksevindiiiimmmmm inşallah çok daha iyi olucaksın ve saçların hemencecik uzarrr 💖💖
Sağol ask💕💕 saçlarım uzasa azda kilo alsam inşallah tam olucakk
Geçmiş olsun saç uzar elbet 3 ayda biraz belli olur
Sizi tebrik ediyor uzun sağlıklı bir yaşam diliyorum.
gecms olsnnnnn erkek tipi uzar bencee ama siz her halinizle güzelsinizz <3
Çok gecmiş olsun, peruk tak kafan rahat olsun 👍
Büyük olanı atlatmışssın saçların da uzar daha gür bile çıkar geçmiş olsun 🌸
Sağol inşallah 🩷🙏🏻
Uzar merak etme. Umarım bir daha da öyle bir sıkıntı çekmezsin hayatın boyunca.:)
Sagolll 🩷
Sen sağ ol 🌝
Geçmiş olsun çok sevindim
Geçmiş olsun. Üç ayda 3-4 numaraya kadar uzar.
çok geçmiş olsun ❤️🩹
geçmiş olsun, soğuk suyla yıka hızlı çıkar
Çok geçmiş olsun. Uzar canim merak etme
3 ayda tarayacak şekilde uzanır
Tebrikler geçmiş olsun
Acil şifalr diliyorum çok şükür
Geçmiş olsun hayat uzun olsun
Çok sevindim evet uzar
Gecmis olsun uzar elbette
Çok geçmiş olsun ❤️🩹
Öncelikle gecmiş olsun uzar ya
Uzar aşko, kemoterapi sonrası ilk aylar kirpi gibi oluyorsun ama 4-6 aya onlar kıvırcık oluyor.
Benim saçlarım hızlı uzamıştı.
Geçmiş olsun...
Sagoll ask 💕
Geçmiş olsun uzar devamlı yıka
Çok yıkamak ne alaka ki
Uzar
Çok çok geçmiş olsunnn
Çok sağol
🤩🤩🤩❤️❤️❤️💐💐💐 geçmiş olsun güzellik 🌸
Sagoll ask 🩷🩷
Saçların da uzar zaten çok düşünme eglenmene bak 💐
Besleyici şampuan al hızlı uzar