ameliyat oldum 6. günümdü ve çok çok pişmanım 3 günden beri yanağım çok şiş iki taraflı inmiyor bol bol su içiyorum ananas suyu içiyorum ama inmiyor sadece göz çevrem iyileşiyor bir de retainer yarın çıkacak kan boşalır mı
1 ay
Bu yaşta bunları yaptıracaksın ve gelecekte her gün yaptırdığın her saçmalık için kahrolacaksın!!! Bu yaşlarda yapılacak işlemler mi bunlar mantıklı olun. Şimdi o yüz daha mı iyi olacak? Neleri bozdun farkında mısın?
Ne yapalım şimdi yerden yere mi vuralım kendimizi olan oldu artık yapacak bir şey yok ayrıca sen zorbalansan hoşuna gidermiydi insan ne olursa olsun zoruna gidiyor.
E be cahil! Bu işlem sadece keyfi yaptırılmıyor. Açıklamada keyfi vs belirtmemiş zaten, bir sen mi düzgünsün de milleti yargılıyorsun? Bi bktan haberi yok bide low iq ile yargı dağıtıyor
Eski kız arkadaşım olmuştu. Hemen hemen her süreci gözlemledim. Şöyle düşün: Sonuçta orada bir işlem yapılıyor ve bir süre vücutta bunların olması normal.
Yavaş yavaş toparlayacaktır. Çok geçmiş olsun.
İnşallah
Cevap
2Cevap
Kan boşalmayacak korkma. Ayrıca yanak şişliğin ödem kaynaklı ve o da bi haftada geçer merak etme
Geçti evet saolun.
Ohhh geçmişler olsun, şimdi rahaaaat bi nefes çekmişsindir burnundan
Valla öyle oldu başlarda çok zorlandım ne yaptım dedim de şimdi iyiyimm
Geçmiş olsun🙏 Sağlıklı kal
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum Doktora gidin
Amin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?