burun içindeki kemiğin eğriliğini veya kırıksa falan düzeltilmesi ameliyatı ama rinoplasti yani estetik olarak geçmiyor, bundan olan var mı daha önce?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kanka estetiğe giriyor neden biliyon mu içindeki kemiği düzeltiyorlar ama burunu açtıkları için tekrardan kapatırken eskisi gibi olmadığı için şekil veriyorlar oda estetiğe giriyor ekstra para çıkıyor içini düzeltmek ücretsiz kapatırken ücretli yani
Kanka senden ekstra ücret alacaklar ameliyat sonrası takılan herbir serumda ekstra ücret olarak yazılıyor
kanka benimde küçükken burnuma çok sert bi darbe almıştım burnum kırıldı ve farketmedik muhtemelen şimdi burnumda hafif eğrilik oluştu doktora gittim septoplasti dedi, ama korkuyorum ya çirkin olursa burnum
Kanka işte çirkin olmuyor yazdığımı okumadın mı zaten çirkin olmaması için kapatırken burnuna şekil veriyorlar oda estetik diye geçiyor para alıyorlar genelde devlete gidenlerde oluyor devlete mi gittin sen içindeki kemiği düzeltecez diyorlar ama kapatırken eskisi gibi olmuyor şekil verilecek diyip para istiyorlar oda en son 2 yıl önce serum hariç 20 bindi
off bilmiyorum ya yüzümü komple değiştirebilir burun sonuçta ama ben bu görüntüye alışkınım ya çok yabancılarım kendimi beğenemem diye korkuyorum, sağ burun deliğimden nefes falan alamıyorum
Bende aynısı senin gibiydim hatta küçükken ağaçtan düşüp kırmıştım nefes alamıyorum diye gittim kemik eğriliği var dedi ama bence özele git çünkü devlet güzel yapamıyor çok kötü oluyor burnunun şekli youtubeden devlette burun yaptıranlar diye yaz videoları izle gör bak ne kadar kötü hepsi
kanka şu an deniyorum sol burun deliğimde hiç sıkıntı yok ama sağdan nefes alamıyorum direkt tıkanıyorum birini kapatıp denediğimde cidden burnumda sağlık sıkıntısıda var ama görüntüsü işte istediğim gibi olmazsa diye çok korkuyorum
Cevap
2Cevap
Ben Güncel Öztürk'te yaptırdım sormak istediğin soru varsa yardımcı olurum
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum Doktora gidin
Evet
zor bi ameliyat mı? benim küçükken burnum kırılmış bundan dolayı burnumda ufak bi eğrilik oluştu doktora gittim septoplasti dedi ama korkuyorum
Muhakkak ol
gerçekten mi ya, burnumu bidaha sevmezsem görmeye alışamazsam diye korkuyorum bu buruna alıştığım için, ya yüzüm çirkinleşirse
Hayir nefes alisverizin bile rahatlicak
Ben oldum
Asa nasıl oldu peki nasıl geçti lütfen anlatır mısınız
nasıldı peki süreci anlatır mısın? benim burnum küçükken kırılmış bu nedenle eğrilik oldu burnumda bende olmak istiyorum doktorda ameliyatını yapalım diyor ama yüzüm değişir burnum istediğim gibi olmaz çirkinleşirim diye çok korkuyorum
Ya benim devlette doktor prof çok çok iyi idi benim ergenlikte vs çok ilerledi bok gibi geçti sonrası sürekli boğaza pihtili kan geldi ama cevreeme herkese sordum olmadı dediler konka hipertrofi ve bulloza vardı ileri derece çıktı kemik kıkırdak eğriliği fort yazdılar epikrize hastanede bir gece kaldım çok iyi idi 2. gece ağrı başladı kısaca memnun idim ben farklı idiim ilerlediği için korkulcak bir ameliyat bile değil asla basit ameliyat
Asa derken?
peki burnunun şekli falan çok değişti mi? ben aynadaki görüntüme çok alışkınım ama cidden arka kamerada falan çok belli bir eğrilik var ve çok rahatsızım ama cesaret edemiyorum burnumu kötü yaparlar diye sonuçta illa kemiğe dokunacakları için az da olsa şekil vercekler daha güzel yapıcaklar ama işte ya alışamazsam
Aa demek istedim tesekkur ederim bu kadar şeyi tuhaf isimleri maşallah aklınızda tuttunuz da ben iki kelime doğru yazamadım valla tebrik ederim 😊
Estetik değil ondan dış görünüş değişmiyor şöyle burun içinden bir kesi yapılıp oradan müdahele olduğu için şekil değişmez ama şu olur şişer en fazla ilk haftalar o da çok çok normal 2. ci gece ağrı şiddetli olursada korkma ilaçla geçiyor süreç basit sadece ben şanssız idim
askım benim burnumda baya eğrilik var ama şekli illa ki değişicek biraz daha yüzüme uygun yapılckamış doktorumda öyle söyledi
Canım benim eğrilik fotoğraf atsam aklın şaşar çok ileri derece eğri idi yinede değişmedi ki
yüzünü sansürleyerek istersen fotoğraf atabilir misin özelden mesaj atsam gerçekten çok panik oluyorum yaptırsam mı yaptırmasam mı diye
Fotoğraf olmaz ama eğrilik film çektiler orada çıktı
benimde öyle hatta sağ burun deliğimden nefes alamıyorum mesela soldan alabiliyorum tek
Bende sağdan alamıyorum halbuki ameliyat olmuştum şekil bozukluğu için
gecmis olsun hepimize
Tesekkur ederim araya girdim terslenmedimm anlayışınız için. Rabbim hepimize katından şifalar versin 🌸🫶🏻🤲🏻
Neden tersliyim ki sağlık sonuçta konuşuyoruz 😊benim her ikisi kapalı idi ağız kapalı yemek yerken bile boğulma oluyordu o derece ileri idi asla nefes alamadım geceleri uykuda sürekli uyanirdim boğulup şu an çok iyi
Alerji varsa konka şişer (vizyoner ) Dr takip şart
Maşallah Rabbim daha iyi etsin. Sizin gibi iyilerle karşılaşmak ne güzel. Rabbim sizleri de iyilerle karşılaştırsın 🌹😊
Soru sahibi sonradan bu yazdığım silme şansın var mı🙏
Aa nereden bildiniz bende alerjik rinit var
TKP attım ama
Alerji burun Eti şişmesi yapar o da tıkanıklık yapar ondan dedim
hangisini silmemi istersinizz
Direkt " ben oldum " mesajını yanlış anlamayıniz silin dedigim için 🙏
yok yok estagfurullah, nasıl siliniyordu tam olarak ben bilmiyorum silmeyi🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?