Takamadım da anasını satayım dişçiye mesaj attım, tak dondur diyo, olmadı döndürüyorum ilerlemiyor
1 ay
Takamadım da anasını satayım dişçiye mesaj attım, tak dondur diyo, olmadı döndürüyorum ilerlemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
doktora görün o takar
somonlu vida mı bu tak döndür ne demek :D
implantın vidası nasıl çıkabilir hem çok acayip olması yer kadar derinde olması gerekiyordu onun
sakın elini kolunu sokma enfeksiyon kaparsın
Dişçiye git o 5 dakikada takar ara mesafe çokmu
Gittim yok yaptirdigim dişçiye gidemem şehir dışındayim ben o yüzden burada birine gittim 1500 TL aldı
Geçmiş olsun arkadaşıma, aslında takan discinin hatasi
Şarjör mü bu nasıl tak çıkar olacakmış
Vidası için
Ne biliyum bn öyle dedi
Kız uzun boylu çocuk dün buradaydı naptınız çabuk söyle
Aman al senin olsun
Ergen erkekler yola cikilmaz olgunlarfan devamke
Kız ne olduuuu
Tak döndür ne ya aaaa
Öyle dedi
Matkap da kullancak mıymışsın 🙄
Cımbızla dedi
E yuh
Doktorun işi ama onun takması gerekiyor
Çok sağlam diyorlardı implantı
sen fazla hayal dünyasındasın herhalde
Niye
düşmesine düşer de düşmesinin sebepleri var düştüğü zaman da öyle şarjlı tornavidayı al kendin tak olayı yok düşen vidayı alacaksın sabah diş hekimine gideceksin o takacak. enfeksiyon kaparsın çeneni alırlar mazallah.
Discinin bana aynen dediği cımbız gibi birseyker biraz cevirebilirsiniz şehir dışındayım aynı şehirde değilim
ben o dişçinin bitirdiği diş hekimliği fakültesinin rektörünün...
aynı şehirde değilsen herhangi bir diş hastanesine diş kliniğine vesaire gidecen yaptıracan
Şehir dışındayım ondan dedi heralde 😂
Bunu diyen uzman yalnız
Ben de uğraştım uğraştımnolmadı sinirlerim bozuldu bıraktım
ai ye sorsan o bile sana mantıklı bir cevap verir ya sallıyorsun ya da 3 sınıf bir diş hekimine gittin.
Yav abi cidden sallamiyorum özel işte 😂
iyi tamam ne diyeyim geçmiş olsun öbür tarafla çiğne.
Bana dedi bu düşebilir de düşerse çevirip takiyorsun diye o gün de öyle dedi saat yönünde çevir diye ama yapamadim dedigini sehir disindayim öyle hemen de gelemem vida düşerse saklasam bir şey olur mu gelince taktirayim dedim bir şey olmaz sadece iğne yapmam gerekir dedi
Çok az iğne yapmam gerekir yazmış
sana sübliminal mesaj veriyor olmasın iğne yapmak derken 😂😂aw çok az iğne lazımsa sen nasıl takacaksın
Valla bilmiyorum neyse yarın başka dişçiye gideyim özel
Siz implant yaptırdınız mi daha önce düştü mü böyle
git git
düşse bile dişçinin sana verdiği cevabı bana verse o diş hekimine kardeş yaparım.