Her seferinde emerken ısırıyo goguslerımı bende uyardım ısırma acıyo dıyorum ıstemeden oluyo dıyo kendımı kaybedıyorum napım hosuma gıdıyo dıyo az once yıne yaptı bende bagırdım abartma dıyo hem ıstıyorum hemde bu seebebten soguyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Bir sürü masraf etmiş evdi düğündü eşyayı üstüne akrabalarına katlanıyor dırdırına kötü yemeklerine bir zahmet ısırsın sus sende
Yemeklerin kötü olduğunu nereden çıkardın Kim kimin akrabasına Katlanıyor Sen nereden biliyorsun Düğün Yaptıkmı korona zamanına denk geldi Nikahtan gidıp gitmedıgımı nereden biliyorsun
Öğrenmiş oldum
Sen de ciddi diyorum geri ısır. Bilsin nasıl oldugunu. Tamam ben de severim ama karsındakine saygı gerek
Yanı bir değil iki degil azdıran bır ısırma degil hanı mınık mınık anlık yaparsın bu resmen acı cekme
İşte sevişmeyi anlamıyor demek. Evlisiniz diye cok yorum da yapmakistemiyorum ama yani, biraz sevişmeyi ögrensin. Kadın bencillikten zevkalmaz
Sende şeyde bak ısırırsan artık ısırmayanın birine vereceğim Onlar benim güzelliklerim insanca Sev yoksa insanca sevene
o an ki şehvetle ısırarak koparmıyorsa şikayet etmemen gerek sende tırnaklarını eşinin sırtına geçir ödeşin
Isırmaktan kastım koparma değil diş gecırıyo acıyo işste anla
Bizim kedide ıssırıyor ellerimi kolonyalıyorum ıssırmıyor
Bazen insan kendini kaybede biliyor istemeden oluyor o bende de var bende dudak ısırıyorum
Komşusu aç yatarken kendisi tok yatan bizden değildir :D
Ayyy sen açmısın gel yemek ısmarlim
Yedek değil de başka bir şey neyse neyse :D
Yemek olmadığını ben de anladım bir tanesini de sen alacaksın herhalde
Evlen sen de her gün aç yatmana gerek kalmaz hem karnını doyur hem gönlün hem de ruhun doysun
Evlenmem ben sen sevap işlemek istersen söyle :D
köpekler için diş kasıma kemiklere var eşinize ondan oneririm eğer dediğiniz gibi bi fantezisi var ve siz rahatsız iseniz seks mankeni öneririm.
Kendini zapdetmesini öğrenecek başka yolu yok bunun yani ya da o senin canını yaktıkça sende onunkini yap ama ondan daha fazla haz alabilir dikkatli ol (Melek)
Kızların kaderi mi bu
Sanırım
Eşim de aynı senin gibi ama cidden dayanamıyorum eşine hak veriyorum...
Peki güzel olduğu için mi dayanamıyorsun sadece meme olduğu için mi başka memeye gelsen yine aynı işlemi uygulanırsın kendini kaybettiğini çok güzel olduğunu iddia ediyor
Evet güzel olduğu için dayanamıyorum... Başkası değil eşimin göğsü benim için dayanılmaz olan. Hele ucu kabardiginda eşin için daha iştah açıcıdır kesin...
Dolgunsa arasinda git gel yapmasini iste bence canim. Bu arada kac beden?
Bebek emzirme pedi kullan ahhahshs
Ahahaa of oyle eemekce gıtsın emzık alsın zevkı nerde bunun
Hahaha napalım sadece bir öneri jdjdjdj yaratıcıydı bence kabul et jsjdjdjd
Zevke fazla geliyor olmalı onunkolayı var
Ney
Ağzına verme memelerini o zaman ısırmaz
İlla istıyo esım sonucta kıbar olsa bende zevk alıyorum ısterse sabaha kadr alsın ama ısırıyo neymıs kendını kaybedıyormus
Alakası yok senin ki senin canını yakmak için yapıyor belki de böyle daha çok zevk alıyordur
Bilmiyorum belki doğru daha çok zevk alıyordur ama ilk başta bir kibar oluyor Ondan sonra başlıyor böyle ısırma tarzı şeyler yapmaya Ben de yapmaması gerektiği konusunda uyarıyorum canım yanıyor nazik olur musun diye söylüyorum ne yapayım kendimi bir anda kaybediyorum ya
Çünkü bu onu daha çok tahrik ediyor olabilir
Çünkü bu onu daha çok tahrik ediyor olabilir ve senin bu acın ona zevk veriyor galiba
Normal be siz de abartmayın
Neyi normal kedı kopekmıde ısırıyo buda gogus yanı tatlı tatlı acıtarak mınık mınık yaparsın karsıdakı bagırınca zevk olmuyo hrr zaman
Hayvan gibi mi emiyor napıyor bu
Maalesef öyle nazık değil kendını kaybedıyo mısal ufak ufak azdıra azdıra ısır mınık mınık abartma demı
Abaza tip erkek denir buna. Kendini düşünüyor sadece kendini kaptırmış. Eşini de düşünmeli ama işte gel de anlat
Baya iyi herhalde büyükse adam dayanamıyor
Aynen oyle
Dayanılmaz olunca kendini tutamıyor
kuduz aşısı yaptir ne olur ne olmaz
Isırmak güzeldir fkfkf
Bazen bende ısırıdım ama öyle dert ve acıtarak değil. emmesinden zevk alıyor mısun
Azdırma milleti gece gece.
Dolgun ve iri mi göğüslerin?
Yanı dolgun iriden bıraz ufak normal yani
Görmek isterdim
Uyar sende
Olmadı sevişme
Ay ne güzel işte
Acı biber sür 😅
Gidıyo bal sürüyor
Kendinden 🍯 bal ki zaten
Sen de onunkini ısır
Gogus uclarin buyuk mu ondan olabilir
Soğutucu sebep
kafasına şaplagı oturttur nasıl oluyomuş de
Isırsın
Şöyle isirmasin sende onunkini isirrr
Peki yalama?
Aci çektirme işini sadece oraya mi ypyr
Evet
Biraz tuhaf degil mi sencede
Neden Tuhaf olsun tek ısırılacak yer orası sadece yaptığı zaman kendini kaybettiğini söylüyor nazik olamıyor diğer yerlere sert yapsa ne kadar canım acıyacak
Ne kdr mi anala sert yapsın bakim
Ee o anda kendini kaptiriyordur
Evet öyle söyluyor
Ama bence ck zvkli o ne yapsın ki
Aşısı varsa korkma
Yok ne asısı en son cocukken olmus şimdıye kudurdu işte ahahahaha
Kudurdu ise sıkıntı
yuhya
Niye vampir mi
Boşansana
Fantezi dur