Sağlık 1 ay Ayy hiç yetişemeyen oldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 hiç çok sıkışıp tuvalete yetişemeyen oldu mu? gizlide cevaplayabilirsiniz canlarım Güncellemeler1 ay devam edelim aşklarım 💁🏻♀️ Güncellemeler1 ay günaydın 💁🏻♀️ Ayy hiç yetişemeyen oldu mu? Cevapla Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. olmadı, 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Gece kandırdılar beni bi kere, burası tuvalet yapta rahatla diye sufle geldi. Iscak, ıscak salıverdim. 1 6 Yorumla Soran 1 ay rüyanda mı 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 ay He ya sorma, işlemiş yatağa kadar. Değiştim ertesi günü, koca adam kendimden utandım. Oturdum çamaşır makinesine hem çarşaf tıkıyorum hem gülüyorum sinirim bozuldu. Bak gene gözümün önüne geldi. Yorumla Soran 1 ay utanma ya insanlık hali ne zaman oldu bu Yorumla Cevap sahibi 1 ay 3 yıl olmuştur. Yorumla Soran 1 ay biri gördü mü Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ben 20 yaşından beri yalnız yaşıyorum. Kim görecek, ölsem kokumdan ancak bulurlar. Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Tam kapıda işemiştim daha fazla tutamadım kafam çok güzeldi 0 1 Yorumla Soran 1 ay ne zaman oldu Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay O kadar çok sıktım kendimi ki dolmuşta saldım ama iyi ki yani altım siyahtı hissedilmedi 0 5 Yorumla Soran 1 ay keşke bi durakta inip bi köşeye yapsaydın Yorumla Soran 1 ay ne zaman oldu Yorumla Cevap sahibi 1 ay 1 ay falan olmuştur Yorumla Soran 1 ay soruyu beğenir misin itk atıyım sana Yorumla Cevap sahibi 1 ay Tamam yaptım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Biz erkekler kolayca hallediypruz tenhada sizin işiniz zor 😂😂 0 4 Yorumla Soran 1 ay bazen siz de o tenhayı bulana kadar kaçıyorsunuz 😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ben tutma konusunda kötüyüm ilk bulduğum yere çökerim ahahahahahah Yorumla Soran 1 ay soruyu bgen Yorumla Cevap sahibi 1 ay Böyle bir iletişim yolu mu varmış yeni öğrendim 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay ben 14 yasıma kadar altmıa kaçırıyodum geceleri annem iyi çekmiş bizi kanın hakkı ödenmez annelerin cidden cennet ayağının altında yatıyor 0 6 Yorumla Soran 1 ay gerçekten öyle haklısın Yorumla Soran 1 ay büyüdüğünde oldu mu hiç Yorumla Cevap sahibi 1 ay yok valla 14 yasında ergenliğe gelince kesildi Yorumla Cevap sahibi 1 ay genetik ama galiba çünkü kardeşimde yasadı Yorumla Soran 1 ay çok geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi 1 ay geçti gitti çeken annem oldu :D Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 542 cevap paylaştı. Çok şükür olmadı. Düşüncesi bile korkunç. 0 1 Yorumla Soran 1 ay insanlık hali ya
Gizli Üye (18-24) 1 ay Köyde uyuyordum hava soğuk rüyamda wc gittim şar şar işerken uyandım kaçırmışım 0 9 Yorumla Soran 1 ay yaa ne zaman oldu Cevap sahibi 1 ay Geçtiğimiz kışın Soran 1 ay orada da kesin yakalanırsın Cevap sahibi 1 ay Evet annem yakaladı beraber yatıyoduk zaten Soran 1 ay ayy utanmışsındır da ne dedin peki 😞 Cevap sahibi 1 ay Hasta numarası yaptım 🙈 Soran 1 ay uyanıkken oldu mu hiç 🙈 Cevap sahibi 1 ay Yok olmadı senin oldumu Cevap sahibi 1 ay Ama beni donsuz görunce utanmıştım
Gizli Üye (36-45) 1 ay Allah kahretsin altıma zıçtımmm 0 1 Yorumla Soran 1 ay yaa neredeydin nasıl oldu Yorumla
Kanka-35 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 ay oldu 0 2 Yorumla Soran 1 ay nasıl oldu Yorumla Kanka-35 1 ay uzun yol otobüsteydim İstanbul İzmir feribotton çıkıp bursaya girene kadar zorlandım Yorumla
hayatbosm Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Evet oldu 0 1 Yorumla Soran 1 ay nasıl oldu Yorumla
1delican Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Uzun zamandır olmadı 0 1 Yorumla Soran 1 ay en son ne zaman nasıl oldu Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Sağlık konusunda 955 cevap paylaştı. Küçükken olmuştu 0 0 Yorumla
_nikotin_ Takip Et Xper 6 Yaş: 39 1 ay Hey allam :) 0 5 Yorumla Soran 1 ay olmuş birilerine anlaşılan :) Yorumla _nikotin_ 1 ay İlginç :) Yorumla Soran 1 ay yzr mısın :) Yorumla _nikotin_ 1 ay Gizli üyeye nasıl yazılır:) Yorumla Soran 1 ay az önce kabul ettiğin benim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
olmadı,
Gece kandırdılar beni bi kere, burası tuvalet yapta rahatla diye sufle geldi. Iscak, ıscak salıverdim.
rüyanda mı 😅
He ya sorma, işlemiş yatağa kadar. Değiştim ertesi günü, koca adam kendimden utandım. Oturdum çamaşır makinesine hem çarşaf tıkıyorum hem gülüyorum sinirim bozuldu. Bak gene gözümün önüne geldi.
utanma ya insanlık hali ne zaman oldu bu
3 yıl olmuştur.
biri gördü mü
Ben 20 yaşından beri yalnız yaşıyorum. Kim görecek, ölsem kokumdan ancak bulurlar.
Sizin çok vaktiniz mi var? Varsa çok şanslısınız
Tam kapıda işemiştim daha fazla tutamadım kafam çok güzeldi
ne zaman oldu
O kadar çok sıktım kendimi ki dolmuşta saldım ama iyi ki yani altım siyahtı hissedilmedi
keşke bi durakta inip bi köşeye yapsaydın
ne zaman oldu
1 ay falan olmuştur
soruyu beğenir misin itk atıyım sana
Tamam yaptım
Biz erkekler kolayca hallediypruz tenhada sizin işiniz zor 😂😂
bazen siz de o tenhayı bulana kadar kaçıyorsunuz 😅😅
Ben tutma konusunda kötüyüm ilk bulduğum yere çökerim ahahahahahah
soruyu bgen
Böyle bir iletişim yolu mu varmış yeni öğrendim 😂😂
ben 14 yasıma kadar altmıa kaçırıyodum geceleri annem iyi çekmiş bizi kanın hakkı ödenmez annelerin cidden cennet ayağının altında yatıyor
gerçekten öyle haklısın
büyüdüğünde oldu mu hiç
yok valla 14 yasında ergenliğe gelince kesildi
genetik ama galiba çünkü kardeşimde yasadı
çok geçmiş olsun
geçti gitti çeken annem oldu :D
Çok şükür olmadı. Düşüncesi bile korkunç.
insanlık hali ya
Köyde uyuyordum hava soğuk rüyamda wc gittim şar şar işerken uyandım kaçırmışım
yaa ne zaman oldu
Geçtiğimiz kışın
orada da kesin yakalanırsın
Evet annem yakaladı beraber yatıyoduk zaten
ayy utanmışsındır da ne dedin peki 😞
Hasta numarası yaptım 🙈
uyanıkken oldu mu hiç 🙈
Yok olmadı senin oldumu
Ama beni donsuz görunce utanmıştım
Allah kahretsin altıma zıçtımmm
yaa neredeydin nasıl oldu
oldu
nasıl oldu
uzun yol otobüsteydim İstanbul İzmir feribotton çıkıp bursaya girene kadar zorlandım
Evet oldu
nasıl oldu
Uzun zamandır olmadı
en son ne zaman nasıl oldu
Olmadı çok şükür
Yine mi sen 😂
Yoook
Küçükken olmuştu
Olmadı
Hey allam :)
olmuş birilerine anlaşılan :)
İlginç :)