Kalıcı mı oluyor acaba. Kaç ton beyazlıyor mesela. Yaptıran varsa bilgi verebilir mi?
1 ay
Kalıcı mı oluyor acaba. Kaç ton beyazlıyor mesela. Yaptıran varsa bilgi verebilir mi?
Ben çok yaptırdım öncelikle seanslara göre değişiyor uzun seans alırsan dişlerinde fena halde hassasiyet oluyor dişlerin beyazlıyor mu evet deli gibi beyazlıyor ama kalıcı mı çok iyi bakmama rağmen kalıcı olmadı yediğim içtiğim bile etkiliyor çünkü çay kahve protein tozu vs. bile eski haline getiriyor ama sürekli üst üste yaptırırsan beyazlık daha fazla sürüyor
Kalıcı olsa güzel olurdu da olmuyorişte, ben ara ara yine gidip yaptırıyorum birde yaptıracaksan tekli makinede yaptırma geniş makineler var ağıza takılan onlarda yaptır neden dersen teklide doktor tek tek ışığı kendisi elleriyle tutuyor kolu yoruluyor vs. kimisine az tutuyor kimisine çok tutuyor vs. ama cihaz olan hepsine aynı ışığı veriyor eşit şekilde ilerde fikrin değişirse aklında bulunsun :)
Evet, yaptıran çok var ve genel memnuniyet iyi ama sonuç kalıcı değil. Ofis tipi beyazlatmada genelde 6 ay–2 yıl arası etkisi sürer, sonra çay, kahve, sigara gibi şeylere göre yavaş yavaş geri sarar. Ev tipi olanlarda bu süre daha kısa olur.
Kaç ton açıldığı da kişiye göre değişir ama klinik uygulamalarda ortalama 4–10 ton arası açılma görülüyor, bazı kişilerde daha da fazla olabiliyor. Ama “bembeyaz Hollywood dişi” gibi sabit bir sonuç yok, daha doğal bir beyazlık hedefleniyor.
Kısaca yaptıranlar genelde “ilk hali çok iyi” diyor ama kalıcılık tamamen bakımına bağlı.
Cevap
6Cevap
Ben yaptırdım, kaç ton bilmiyorum ama işe yarıyor. Sigara içiyorsan 1 yıl sonra eskiye dönüyor.
O zaman uzun süreli olacaktır
Diş minesine çok zarar veriyor
En iyisi boyamak.
Var zaten
4 dış zirkon yaptırıyorum 4 dış de lamine yaptircam ileriye dönük gülüş tasarımından sonra. Boya da yapabilirim bakicaz
Boya dediğim lamine kaplama uygunsa direk kaplama yapıyorlar aşındırma olmadan da olabiliyor bu
Dişlerden çok çektim ben
Tel taktırdım 2 senem çöpe gitti çeneye geri almak için alamadı canım doktor
Üst dişlerimde hiç bi sıkıntı yok alt dişlerşm içe doğru ufaktan yamulmaya başladı onun için tel takarlar mı bilemem plak olabilir bir de 20lik dişlerim çıkıyo onlarıda çekerler artık beyazlattırmak istiyordum ama işte o da hem kalıcı değil hem de diş minesine zarar veriyomuş neyse ya bakıcaz bi
Diş estetiği hakkında fikir verir misin bana ya görselli şekilde
Kalıcı değil
hiç gitmedim
Beyaz zaten dişlerin
Kalıcı olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?