Sigarayı uzun yıllar içip de bırakan oldu mu aranızda? Nasıl başardınız? Ne kadar süre zorlandınız? Artıları oldu mu, olduysa neler mesela
2 ay
Sigarayı uzun yıllar içip de bırakan oldu mu aranızda? Nasıl başardınız? Ne kadar süre zorlandınız? Artıları oldu mu, olduysa neler mesela
Bırakıp başlıyorlar işte bıraktım demek kendini kandırmaktan başka bir şey değil. Bırakmak için bir sebebim yok aman canım bırak benim için biraz daha uzun yaşa diyen de yok kimsenin umurunda değilim ayrıca keyif alıyorum içmekten. Kendimi kısıtlamayı sevmiyorum sonuçta bir kere geliyoruz bu dünyaya bir zahmet istediğim gibi yaşamış olayım. Ha böyle dedim diye her istediğimi yapacak değilim bu sadece sigara, alkol gibi şey için geçerli. Kendimden başka kimseye zararım yok en iyisi.
Cevap
5Cevap
Ben kafada bitirmiştim sevdiklerim için bırakmıştım. 3 yıl kullanmadım ama sonra yine başladım
Boşluk oluyor. Tamamen alıskanlık meselesi aslında. Canın sıkkınken de mutluyken de içiyosun. Elinde cebinde sürekli olabilen bişey. Bu yüzden sigara kadar sık duran bişey olmaz yanında boşluk mutlaka olur. Vücut olarak 1 hafta sonra alısırsın.
Kilo alırsın
Bırakanların çoğu geri başlıyor bir söz vardır her zaman söylerim tatlım tövbesi pipiyi görene kadardır
Bırakan bırakıyor. Tanıdıklarım var.
Bırakmak en iyisi
Ben de düşünüyorum ama sadece düşünce
Senin ismin Şenay mı
Arda ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?