Sizde sınav stresi yüzünden doktora gittiniz mi ben çok huzursuzum ve mutsuzum çok kötüyüm yani yerimde duramayacak kadar kötü bir haldeyim belki işe yaramasını çok istiyorum muhtemelen ilaç alışmam için hafif yazacaklar dedi sizce doktora desem ki lustral 50 mg yaz desem yazar mı
İlaç istiyorum demeyeceğim ama ilaç yazmasını istiyorum yani bu yüzden durumumu anlatacağım bu arada bir şey söyleyeceğim benim gittiğim doktor devlet hastanesinde çalışan bir doktordu o doktora randevu bulamıyorum en erken salı günü gidebilirim başka doktora gideyim mi sizce çünkü çok kötüyüm stresten çok berbat bir haldeyim
Okul birincisiydim doktor olacaktım , şimdi her şeyi bıraktım hiçbir şeyim yok gittikçe aptallaştım , evimin yolunu unutur yanlış otobüse biner oldum. Her şeyi yanlış duyuyorum algılayamıyorum , bitkisel hayatta gibiyim, vücudumda yaralar var stresten ve doktor lazer önerdi.
Peki sizce bir şey soracağım stresten çalışamıyorsam sizce ne yapmalıyım okulu bırakıp mantık evliliği mi yapayım görücü usulü ile çalışıp okumak istiyorum fakat stresten çalışamıyorum umutsuzum 2 sene mi heba ettiğim için
Siz beni anlamıyorsunuz ben diyorum ki çalışmalara geç kalmışım ailem baskı kuracak kazanamadım diye sen gelmişsin diyorsun ki kaçan şey yok hiçbir şeyden haberin yok senin
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Stresten ders çalışmıyorum umutsuzum psikiyatri gittiğimde doktor bunun için ilaç yazarmı derslerde dolayı çok stres yaptım için?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yazıyor da işe yaramadı bende. İlk başta hafif yazıyor sonra arttırıyor. O yüzden başta hiç farketmiyor.
Selectra, medikinet, atarax falan yazıyorlar liselilere bana da yazmışlardı
Sizde sınav stresi yüzünden doktora gittiniz mi ben çok huzursuzum ve mutsuzum çok kötüyüm yani yerimde duramayacak kadar kötü bir haldeyim belki işe yaramasını çok istiyorum muhtemelen ilaç alışmam için hafif yazacaklar dedi sizce doktora desem ki lustral 50 mg yaz desem yazar mı
Bence oraya giden herkese bir şey yazıyorlar. Hiç demene gerek yok. İlla hastalık buluyorlar.
Tamam da gitmezsem durumum daha da kötü kötü oluyor
Sen git ama normal konuş ilaç istiyorum deme.
Benim de geleceğim kaydı psikolojik sebeplerden
Doktorlar da hep ilaç verme derdinde
Senin neden geleceğin kaydı
İlaç istiyorum demeyeceğim ama ilaç yazmasını istiyorum yani bu yüzden durumumu anlatacağım bu arada bir şey söyleyeceğim benim gittiğim doktor devlet hastanesinde çalışan bir doktordu o doktora randevu bulamıyorum en erken salı günü gidebilirim başka doktora gideyim mi sizce çünkü çok kötüyüm stresten çok berbat bir haldeyim
Okul birincisiydim doktor olacaktım , şimdi her şeyi bıraktım hiçbir şeyim yok gittikçe aptallaştım , evimin yolunu unutur yanlış otobüse biner oldum. Her şeyi yanlış duyuyorum algılayamıyorum , bitkisel hayatta gibiyim, vücudumda yaralar var stresten ve doktor lazer önerdi.
İlaç işe yaramıyor. Bir ara sakinleştirici veriyordu bir o iyi geliyordu koltukta uyuyakalıyordum.
Peki neden bu hale geldin neden çalışamadın neden doktor olamadın neden psikolojik sorular ortaya çıktı
İlaçlar işe yaramıyorsa o zaman ben bittim
Annem hastalandı, özgüven eksikliğim vardı, takıntılıyım, bir an herşeyi boşverdim o zamanlar geleceği düşünmüyordum.
Peki şimdi çalışsan kazanamaz mısın
Bu yıl değil de seneye kazanırım ama o heves yok. Bu yıl kpss girerim sonraki yıl yks
Peki sizce bir şey soracağım stresten çalışamıyorsam sizce ne yapmalıyım okulu bırakıp mantık evliliği mi yapayım görücü usulü ile çalışıp okumak istiyorum fakat stresten çalışamıyorum umutsuzum 2 sene mi heba ettiğim için
Ben de çok toyum. Kafam karışık ama evlilik düşünmüyorum.
Benimde kafam çok karışık
Bende son sınıfım stres yaptığın şeylerin üzerine git ve yendiğin zaman kafan rahatlat
Sen bı sskin ol
Sakın olamıyorum geleceğim kaydı benim
Kaymaz abisi
Kaydı biraz çok geç kaldım
kaç yaşındasın
Ondokuz
abim bak yaş 41 daha kaçan şey yok sakin olur musun?
Siz beni anlamıyorsunuz ben diyorum ki çalışmalara geç kalmışım ailem baskı kuracak kazanamadım diye sen gelmişsin diyorsun ki kaçan şey yok hiçbir şeyden haberin yok senin
kursun