3 tane. Doktora gittim. Cerrahlık bir şey yok deyip gönderiyorlar, verdiği ilaçlar iyileştirmedi
1 ay
3 tane. Doktora gittim. Cerrahlık bir şey yok deyip gönderiyorlar, verdiği ilaçlar iyileştirmedi
Hemen iyilesmez. Oncelikle diyetini degistirmen lazim ayrica oturarak. ya da ayakta bi isin varsa en az 10 gun yatman gerekir. Kola iciyorsan kesinlikle birak ozellikle de McDonald's gibi yerlerdeki acik kola tek bardakta saglam adama basur yapar. Pizza vs gibi unlu mamullerdrn uxak dur. Sulu ev yemekleri ye ekmegi azalt yoyorsan da tam bugday.. agir kaldirma ve rn onemlisi bol sivi alip her gun mutlaka duzenli olarak her sabah tuvalete cikmalisin gunde 2 de olur. Bu duzeni oturtursan sorunun cozulur. Yoksa iyilesse de hel tekrar eder.
Bazi soslar da hemen yapar mesela yine fastfoodlarin yaninda verilen baharatli acili soslar aninda yapar.
Kardeşim güzelce yıka, hatta normalin 3 katı suyla yıka. Bana kalırsa wc den sonra banyoya geç ılık suyla yıka ve parmağınla o hemoroid zannettiğin şişlikleri yavaşça içeri doğru bastır.
Tahminimce kabız oldun ve olabildiğince ıkınıp içini dışına çıkarmış olabilirsin.
Tabi şimdi görmedim ve Doktor da değilim. Sadece tecrübe konuşuyor.
Cevap
1Cevap
bir sure ilac gecmeze ameliyatı
1 senedir kullanıyorum ilaç
amliyata gidiyor anlasilan durum zir gecmis olsun
Sağolasın da ameliyatada gitmiyor kimsenin etmeye niyeti yok
amliyat zor agrisli surec
Bakıyorlar mı
Evet
Ciddi degıl demek
Büyük tuvalet ve gaz farkını anlayamayacak kadar ciddi
ozele gidebilirsin