Ben bir iki böyle hepten sorun yaşadım. Sonra ehliyet için. Raporda sorun çıkınca özelde kullak doktoruna gittim o dedi ozamandan beri dikkat ediyorum su kaçmasın diye allah şifalar versin sanada 🤲🤲💕🌸
Ricaederim işitme cihazı kullanman lazım dedi biri. Bende yıllardır aynı sorun var diye özelde gittim. İşte öyle mevsimsel kullak tıkanması birçok insanda var ama sürekli kulak temizlemek sağlıklı birşeyde değil dikkat et
Gerçekten işe yarıyo. Kulak pamuğu vs kullanmamak gerekiyomuş kiri dibe ittiği için. Küçük bişeyi kulağına sokup hüp diye çekiyo. Kaşıntı vs komple geçiyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yaptırmadım
Evet tamamen fark ediyor. Oksibor dökmeyi deneyebilirsin ilk ama doktorun açması tamamen farklı oluyor yani. En iyisi doktora git, 5 dk sürüyor zaten.
gidicem ya kulak çöpüyle iyice içine ittim bir de galiba
Evet daha çok tıkamışsındır
Duş alırken kulaklarını tıkıyor musun tokatla falan
hayır
Kulaklarını tıka kaçan su zarar veriyor. Bende kulak sorunu yaşadım genelde duşta dikkat edilmesi gerekir
ya bilmiyordum çok sağol
Ben bir iki böyle hepten sorun yaşadım. Sonra ehliyet için. Raporda sorun çıkınca özelde kullak doktoruna gittim o dedi ozamandan beri dikkat ediyorum su kaçmasın diye allah şifalar versin sanada 🤲🤲💕🌸
sorunun çözülmesine sevindim teşekkürlerrr
Ricaederim işitme cihazı kullanman lazım dedi biri. Bende yıllardır aynı sorun var diye özelde gittim. İşte öyle mevsimsel kullak tıkanması birçok insanda var ama sürekli kulak temizlemek sağlıklı birşeyde değil dikkat et
iyi bari işitme cihazına kadar gitmemiş olay
Aynen dikkat etmek lazım ya
Gerçekten işe yarıyo. Kulak pamuğu vs kullanmamak gerekiyomuş kiri dibe ittiği için. Küçük bişeyi kulağına sokup hüp diye çekiyo. Kaşıntı vs komple geçiyo
ay gerçekten mi gideyim o zaman, ben kulak çöpüyle iyice içine ittim ya
Git bence de rahatsızlık hissi komple gidiyo. Bikaç ayda rahat edersin. Ama düzgün ve güvendiğin bi doktora git
tamam sağol canım
Aa iyi geliyorsa ben de yaptırıyom ben de duymuyorum bazen
sen temizleyince çıkıyor mu
Yok çok çıkmıyor
Uzun süre temizlemezsem çıkıyor
üff aynı ben de
Hadi bakalım temizletip seninle durum değerlendirmesi yapalım knhjbjn benim babamın kulağı da iyi duymuyor genetik değildir umarım bendeki lmhjbh
kız çok takıldı kafama sus sus sıcıjdjdjddjdj
Gjngjnh senin ailede de var mı şnvjvb
yok kız
İyi bari geçer o zmn umarım bi randevu alalım mnvjb
ben şimdi yurtdışındayım anca 1.5 aya o zamana kadar kulağım Allaha emanet jajxjdjsjsj
gliserin al 4-5 gün damlat kendiliğinden akıyo pislik
Evet işe yarıyor annem yaptırmıştı
aa tamam teşekkür ederim
Rica ederim bence yaptır kesinlikle balım
yaptırcam ya valla korkmaya başladım
Vakit kaybetme balım valla sağlık önemli
yaptırcam aşkım sağol
Rica ederim balım 🫶
Benn