Sağlık 1 ay Arkadaşlar arka kısma bir şey girdiyse çıkar mı dışkı ile? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Güncellemeler1 ay Birisi rastgele bir resim atabilir mi soktuğum şeyin fotosunu aticam Güncellemeler1 ay https://ibb.co/20Ybz8pR böyle Arkadaşlar arka kısma bir şey girdiyse çıkar mı dışkı ile? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Pinkiee_00 Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Ne soktuğuna bağlı küçük bir şeyse çıkar ama büyükse kendiliğinden çıkması çok zor çıkmaz diye düşünüyorum 0 7 Yorumla Pinkiee_00 1 ay Yo yapmadım ki hiç yapmam da Yorumla Pinkiee_00 1 ay Soran arkadaş buraya bir bak istersen www.altankaran.com.tr/.../ Yorumla Pinkiee_00 1 ay Yav yapmam yürü git Yorumla Soran 1 ay Baktimda bakmaz olaydım 🤦🏻♀️ Yorumla Pinkiee_00 1 ay Bence bir doktora başvur ne olur ne olmaz küçük bile olsa Yorumla Soran 1 ay Öyle yapıyım bencede teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla Pinkiee_00 1 ay Rica ederim🙏🏻 Yorumla
Kızistenebilem Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% 1 ay Doktora git acilen içeri doğru kaçar birde iyice ne de olsa soktuğun şeyin şu an nemli bir yapısı yok çıkmayabilir 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu çok kalın bişey yaa. Çıkmaz , sanmam. Belki elinizle çıkartabilirsiniz 👍 0 0 Yorumla
minaresicalinan Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 1 ay ne girdiğine bağlı her şey çıkmaz hastaneye gitmen gerekebilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Hastaneye git haberlere çıkarsan çok gülerim 1 4 Yorumla Soran 1 ay Ahahaahah ne diyim gidiyim rezillik 🙇🏻♀️ Yorumla Soran 1 ay Hastanelik olmadan hallettim az önce çıktı cokkk mutluyum bxcnck Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ciddi miydin sen 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Nasıl soktun nasıl çıkardın 🙂Neyse bir sorun olmadan çıkmış ya iyi bari Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 1 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çıkar tabiiki. Ama sivri uçlu birseyse delip yırtabilir. 0 4 Yorumla Soran 1 ay Yok sivri değilde ya çıkmazssa Yorumla mrfatbee 1 ay Çıkar ama takılacak bir şey miydi? Yorumla mrfatbee 1 ay Geçmiş olsun. Hallettin mi? Yorumla mrfatbee 1 ay Çıktı mı? Yorumla
Essima Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 ay Bir kere az daha benim de başıma geliyordu zor yırttım ama o an içime içime zıçıyodum çok korkunçtu 0 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 441 cevap paylaştı. Neden bunu soktun ki 0 6 Yorumla Soran 1 ay Sorma işte Yorumla Byteknisyen 1 ay Çıktımı peki Yorumla Soran 1 ay Sence mümkün mü Yorumla Soran 1 ay Çıktı ciktiiii Yorumla Byteknisyen 1 ay Çıkar ya neeen çıksın bidaha sokma öyle şeyler başka düzgün bişey al Yorumla Soran 1 ay Hiç bişey sokmam o derece dersimi aldım 😄 Yorumla
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Bunu neden soktun ki fantezi mi yapıyorsun 0 4 Yorumla Soran 1 ay Canım istedi off sormayın artık Yorumla Dominant1adam 1 ay Yok başka bir şeyler de olabilir kimisi sever..Çıktı mı peki nedir durum Yorumla Soran 1 ay Çıkmadı daha Yorumla Dominant1adam 1 ay Yani.. Yağ falan sür kendini kasmaAğrı yapıyor mu Yorumla
haddadi69 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Çıkar büyük ihtimalle 0 3 Yorumla haddadi69 1 ay Dışkınla çıkar o merak etme Yorumla Soran 1 ay Umarım ya tövbe olsun bidaha Yorumla haddadi69 1 ay Olur dert etme ama dikkat et yani Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 573 cevap paylaştı. Çıkar da ne gibi mesela 0 6 Yorumla Romantiq_deli 1 ay Burdan öyle şeyler paylaşma Yorumla Soran 1 ay Ya at işte burada korkuyorum zaten Yorumla Romantiq_deli 1 ay Korkmani gerektiren bişey yok merak etme ayrıca Yorumla Soran 1 ay Nasıl gerek yok nasıl cikicak Yorumla Romantiq_deli 1 ay Tuvalette büyük bişey mi bu Yorumla Romantiq_deli 1 ay Ya erik gibi bişey mi söyle Yorumla
aryakoc Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay vibratör mu soktun 0 1 Yorumla Soran 1 ay Hayır ya Yorumla
ahmet_goktas06 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 ay ne soktuğuna bağlı 0 4 Yorumla Soran 1 ay Küçük bir şişe çapı üç cm flndir Yorumla ahmet_goktas06 1 ay ameliyat şart sana Yorumla Soran 1 ay Gerçekten mi yaaa ohaaa Yorumla ahmet_goktas06 1 ay yani ucunda ise başı çek al ya da tamamı girdi ise tutulacak bir yer yok ise maalesef Yorumla
Iim0nn Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 355 cevap paylaştı. çıkmaz g*tunu yırtman lazım kanka 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay girdiyse derken haberin yok mu :D 0 4 Yorumla Soran 1 ay Ya penis değil cisim Yorumla Cevap sahibi 1 ay ne farkeder :D Yorumla Cevap sahibi 1 ay uydur uydur Yorumla Soran 1 ay Ya yürü ne uydur. asi ya zaten sinirim bozuldu Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 ay Sağlık konusunda 584 cevap paylaştı. Giren şeye bağlı ufaktan birsey ise çıkar 0 1 Yorumla Mirtaza67 1 ay Sana biz resim atamayiz Yorumla
Wetphotos Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Ne soktun 0 3 Yorumla Wetphotos 1 ay Nasıl becerdin bunu Yorumla Soran 1 ay Sorma sorma çıkar mı ya hastaneye ben bunu. İçin nasıl gideyim. cikmazsa Yorumla Wetphotos 1 ay Çıkabilir biraz küçük dene bakalım bı olmazsa mecbur gideceksin yapay zekaya bı sor yöntemleri Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 ay Giren şeye bağlı 0 3 Yorumla Hakanesk 1 ay şu an içindemi Yorumla Soran 1 ay Evet eevett off Yorumla Hakanesk 1 ay Zorlarsan cikartabilirsin bence Yorumla
bedocyl27 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 ay Çıkar ne girdi arkama 0 11 Yorumla bedocyl27 1 ay Arkana Yorumla Soran 1 ay Kaç günde Yorumla bedocyl27 1 ay 1 veya 2 ne soktun Yorumla bedocyl27 1 ay Ne soktun Yorumla bedocyl27 1 ay Al yükledim https://ibb.co/8DVb1ybN Yorumla Soran 1 ay Attıktan sonra çok sağol ya Yorumla bedocyl27 1 ay Görmedim ki attğını neden soktun Yorumla bedocyl27 1 ay Neden soktunki Yorumla Soran 1 ay Yaw napcan nedenibi fikrin varsa söyle yoksaada yorum yapma zaten sinirliyim Yorumla bedocyl27 1 ay Kaygan kıstırıcı sür çekip al Yorumla bedocyl27 1 ay Çokmu dirinde Yorumla
aras8800 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 ay Elle mi soktun ne yaptın 0 8 Yorumla Soran 1 ay Küçük bir şişe tarzı gitti içine napicam Yorumla aras8800 1 ay Cam mı kırılmasın içinde Yorumla Soran 1 ay Cam ama kirilcak kadar da dik değil kaç günde çıkar oha yaa Yorumla aras8800 1 ay Eee oturaliyor musun delik nasıl genişmiş Seninde Yorumla Soran 1 ay Oturabiliyorumdaaa nasıl cickcakkk Yorumla aras8800 1 ay Ters mi döndü Yorumla Soran 1 ay Dümdüz gitti işte Yorumla aras8800 1 ay Çıkmaz kız bu belki gidersin hastaneye Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 1 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çıkar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ne soktuğuna bağlı küçük bir şeyse çıkar ama büyükse kendiliğinden çıkması çok zor çıkmaz diye düşünüyorum
Yo yapmadım ki hiç yapmam da
Soran arkadaş buraya bir bak istersen www.altankaran.com.tr/.../
Yav yapmam yürü git
Baktimda bakmaz olaydım 🤦🏻♀️
Bence bir doktora başvur ne olur ne olmaz küçük bile olsa
Öyle yapıyım bencede teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim🙏🏻
Doktora git acilen içeri doğru kaçar birde iyice ne de olsa soktuğun şeyin şu an nemli bir yapısı yok çıkmayabilir
Bu çok kalın bişey yaa. Çıkmaz , sanmam. Belki elinizle çıkartabilirsiniz 👍
ne girdiğine bağlı her şey çıkmaz hastaneye gitmen gerekebilir
Hastaneye git haberlere çıkarsan çok gülerim
Ahahaahah ne diyim gidiyim rezillik 🙇🏻♀️
Hastanelik olmadan hallettim az önce çıktı cokkk mutluyum bxcnck
Ciddi miydin sen 😄
Nasıl soktun nasıl çıkardın 🙂
Neyse bir sorun olmadan çıkmış ya iyi bari
Çıkar tabiiki. Ama sivri uçlu birseyse delip yırtabilir.
Yok sivri değilde ya çıkmazssa
Çıkar ama takılacak bir şey miydi?
Geçmiş olsun. Hallettin mi?
Çıktı mı?
Bir kere az daha benim de başıma geliyordu zor yırttım ama o an içime içime zıçıyodum çok korkunçtu
Neden bunu soktun ki
Sorma işte
Çıktımı peki
Sence mümkün mü
Çıktı ciktiiii
Çıkar ya neeen çıksın bidaha sokma öyle şeyler başka düzgün bişey al
Hiç bişey sokmam o derece dersimi aldım 😄
Bunu neden soktun ki fantezi mi yapıyorsun
Canım istedi off sormayın artık
Yok başka bir şeyler de olabilir kimisi sever..
Çıktı mı peki nedir durum
Çıkmadı daha
Yani.. Yağ falan sür kendini kasma
Ağrı yapıyor mu
Çıkar büyük ihtimalle
Dışkınla çıkar o merak etme
Umarım ya tövbe olsun bidaha
Olur dert etme ama dikkat et yani
Çıkar da ne gibi mesela
Burdan öyle şeyler paylaşma
Ya at işte burada korkuyorum zaten
Korkmani gerektiren bişey yok merak etme ayrıca
Nasıl gerek yok nasıl cikicak
Tuvalette büyük bişey mi bu
Ya erik gibi bişey mi söyle
vibratör mu soktun
Hayır ya
ne soktuğuna bağlı
Küçük bir şişe çapı üç cm flndir
ameliyat şart sana
Gerçekten mi yaaa ohaaa
yani ucunda ise başı çek al ya da tamamı girdi ise tutulacak bir yer yok ise maalesef
çıkmaz g*tunu yırtman lazım kanka
Çıkar da nasıl çıkar bilemem
girdiyse derken haberin yok mu :D
Ya penis değil cisim
ne farkeder :D
uydur uydur
Ya yürü ne uydur. asi ya zaten sinirim bozuldu
Giren şeye bağlı ufaktan birsey ise çıkar
Sana biz resim atamayiz
Ne soktun
Nasıl becerdin bunu
Sorma sorma çıkar mı ya hastaneye ben bunu. İçin nasıl gideyim. cikmazsa
Çıkabilir biraz küçük dene bakalım bı olmazsa mecbur gideceksin yapay zekaya bı sor yöntemleri
Giren şeye bağlı
şu an içindemi
Evet eevett off
Zorlarsan cikartabilirsin bence
Çıkar ne girdi arkama
Arkana
Kaç günde
1 veya 2 ne soktun
Ne soktun
Al yükledim https://ibb.co/8DVb1ybN
Attıktan sonra çok sağol ya
Görmedim ki attğını neden soktun