Doktorlar asla bakmıyorlar hiç sorun çıkmadığını söylüyorlar peki bu neden olur? Tanı nasıl konulur? Röntgen mr ultrason hepsini çekildim farklı zmaanlarda hiçbir şey çıkmıyor çok sıkıldım artık
Bu anlattığın şeylere bakıp şu var şu yok falan denmez. Ya da ciddi ciddi değil denmez. Her uzmanlık alanı farklı. Beyin sinir cerrahisine gidip durumu anlat. Tekrar tetkik yapılır. Herhangi bir bası vs varsa söylenir ona göre hareket edilir. Bir şey yok bizlik derlerse Fizik tedaviye yönlendirirler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Damardan oluyor genelde
Sinir sikismasi
Boynumun sağ tarafı da aşırı ağrıyor bazen çeneme vuruyor hatta dediğiniz sinir sıkışması nasıl tedavi edilir?
Masaj yapılır genelde ama ciddi biseyse doktora görünmek lazjm
Beyinnsiz yorumlar yapmayın bir halt biliyor gibi. İnsan olun. Masajmış bilmem neymiş işiniz gücünüz sıgırlik
Üşütmüşsün
Hangi kol
Sağ tarafım
Kas yırtılması olabilir sırt tarafın ne durumda
O tarafımda ağrı yok
Kas yırtılması tanısı nasıl konulur? Ultrason falan mı çektirmem gerekiyor
Onu ortopedi ister mr gerek
Yaşınız kaç?
25
Bakılması lazım detaylı ama svk da olabilir
O nedir? Çok ciddi bir şey mi? Ciddi bir ağrı var her gece uyanıyorum
Yani benim yazdığımı kale almak yerine saçma sapan insanlara cevap vermeniz de ayrı bir ironi cidden neyse. Özetle dediğim durum kanal daralması
Hmm siz doktor musunuz?
Yarı da bırakmış biriyim diyelim
Doktorlar asla bakmıyorlar hiç sorun çıkmadığını söylüyorlar peki bu neden olur? Tanı nasıl konulur? Röntgen mr ultrason hepsini çekildim farklı zmaanlarda hiçbir şey çıkmıyor çok sıkıldım artık
Bakıldıysa ve bir şey çıkmadıysa alternasyon aranır
O nedir?
Ciddi bir şey mi
Bu anlattığın şeylere bakıp şu var şu yok falan denmez. Ya da ciddi ciddi değil denmez. Her uzmanlık alanı farklı. Beyin sinir cerrahisine gidip durumu anlat. Tekrar tetkik yapılır. Herhangi bir bası vs varsa söylenir ona göre hareket edilir. Bir şey yok bizlik derlerse Fizik tedaviye yönlendirirler.
Anladım çok teşekkür ederim
Endişeye gerek yok yani. Bu saatte uyumama nedenin buysa daha free olmanı öneririm 😀
Ağrı uyutsa free olacağım😂
Ağrıyı bastıracak şeylerle ilgilen 😀
Çok denedim ağrı baskın çıkıyor 😆
Neler denediniz 😂
Öyle genel şeyler🙃
Spesifik söyleyin merak ettim 😀
Yemek yemek gibi duş almak gibi
İhtiyaçlar diyorsun anladım
Siz neden uyumadınız bu saatte
İhtiyaçlar minimum bazen maksimum ama değişken 😀
Benimki farklı. Saate paralel olarak enerji kaybı olmuyor 😀
İşin zor ne diyim🤣
Sende yok sanırım istek arzu vs gibi haller 😂
Var canım insanız bizde😅
Tahmin etmiştim çünkü ağrı ne kadar şiddetli olsa da arzu güçlü olunca bastırabilir 😀 Bana mesaj yazar mısın 😂
Tam zamanında uyumuş olamazsın 😀