karaciğer sıkıntısına işaret eder.. ve şeker hastası olma ihtimalide var. ama genel olarak normalde olmaması gereken bir şey
0
1 Yorumla
Soran
1 ay
Kan değerlerini verdim sıkıntı yoktu , böbrekler normal , zaten ben karaciğer yani akne hap tedavisi kullanıyorum sivilcem çok yok ufak tefek çıkması ve bazı atıştırmalıklara karşı hassasiyet olduğu için cuma idrar testi verecem bakalım
Yani onlarda olması bir ihtimal bile olsa sendede olma ihtimali var demek ama sadece bu iki belirti pek bir şey anlatmaz devlet hastanesine gidip bi ürolojiye birde romatolojiye randevu almalısın bencd
Kırın sonradan felç kalayım demi , emin ol benim vücudum çok hassas yani bir insanın vücudundan Kat ve kat daha ince ve narin , hemşire bile çok narin ve ince damarlarin var dedi yani hem çok inceyim gelemem. Annem bile o çok hassas dokunmayın diyor evdekilerw 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Şeker hasatlığı ya da insulin direnci olabilir. hap veriyorlardı ama ağız kuruluğu yapıyor oda
Bakalım gideceğim. Umarim bir şey yoktur.
Yoktur takma kafana
İnşallah ❤️
<3
karaciğer sıkıntısına işaret eder.. ve şeker hastası olma ihtimalide var. ama genel olarak normalde olmaması gereken bir şey
Kan değerlerini verdim sıkıntı yoktu , böbrekler normal , zaten ben karaciğer yani akne hap tedavisi kullanıyorum sivilcem çok yok ufak tefek çıkması ve bazı atıştırmalıklara karşı hassasiyet olduğu için cuma idrar testi verecem bakalım
Belin de ağrıyorsa böbreklerden kaynaklı olabilir, bir tahlil yaptırıp doktora görün bence.
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir jinekologa gitmen lazım.
Köpüklenme protein kaçağına veya böbrek mevzularına işaret eder bildiğim kadarı.
Görünmende fayda var beline noldu bu arada geçmiş olsun bide şu dilini çıkarma ya yükseltme işteee 🔥🔥
Eğer yanma vesaire varsa muhtemelen idrar yolu enfeksiyonudur ama psikolojik bile olabilir.
Yanma vs yok az köpüklenme ve idrar var.
Herhangi kronik bir rahatsızlığın var mı ya da ailede böyle hastalık geçirmiş biri var mı
Hayır yok ama teyzem ve dayımı böbrek hastalığından kaybettim
Yani onlarda olması bir ihtimal bile olsa sendede olma ihtimali var demek ama sadece bu iki belirti pek bir şey anlatmaz devlet hastanesine gidip bi ürolojiye birde romatolojiye randevu almalısın bencd
Bakalım. Sağ ol
Ne demek rica ederim
Böbreklerde problem olabilir
İsyan ediyorlardir ahahaj
Ama yine de bir doktora gitmekte fayda var ya bazen böyle şeyler alarm gibi olabiliyor
Sen belim ağrıyor diyorsun ama böbreğin ağrıyor olabilir
Belim agrimiyor , belim kilitleniyor, yani doğrulamiyorum , şu an sıkıntı sadece uzun egilmler ve sert zemine oturunca oluyor
Gel o zaman bir sırtını çiğneyim dgf
Kırın sonradan felç kalayım demi , emin ol benim vücudum çok hassas yani bir insanın vücudundan Kat ve kat daha ince ve narin , hemşire bile çok narin ve ince damarlarin var dedi yani hem çok inceyim gelemem. Annem bile o çok hassas dokunmayın diyor evdekilerw 😂
Bir de 1.90'lık adam istiyorsun 😃
Evet istiyorum illede 190
Cok sık çıkıorsan sebebi vardir
Çok var neler cektimi bilsen
Genelde idrarda köpürme protein kaçağı derler
Net böbrek belirtisi gibi duruyor bunlar
Böbrekleriniz proteini süzmüyor olabilir
Tadına baksam anlardım sabrımın
Kopuklenmesi senin için sorunmu
İnt baktım protein kaçak macak diyor biraz korkmadim değil.
Hastanede tahlil ver bir problem varsa görülür. burada millet fal bakar gibi cevap veriyor
Kan falan veriyorum , bakalım idrar testi isterler büyük ihtimalle. Yarin gitmeyi planlıyorum
Geçmiş olsun çok problem olduğunu zannetmiyorum. 🌹
İnşallah
Nu yaşta dökülüyor vücut
Sorma neyse idrar normale döndü 😂
İyi iyi aman beline de bakarız bir ara 😀
O paslanmış 😂 fazla eğilmeye gelemiyorum hemen tutuluyor
Biraz yağlarız biraz da hareketle gelir kendine 😀
hostt
Kan değerlerini ölçtürmen lazım
Şeker hastalığı olabilirmi
Birayı azalt
Alkol kullanmıyorum