Benim kuzenimde vardı nasıl bir şeymiş diye deneyelim dedik babaannem gilin evi merdivenle çıkılan müstakil bir evdi evdi sıktı Sonrada aşağı daki dedem felan öksurmeye başlamıştı eğer dedem drama Queen lik yapmadiysa baya işe yarıyor ve camları acmamiza rağmen kokusu gitmemişti
Bacım maalesef kötü bir dönemdeyiz işe yarıyor al çantana bulunsun. Güya yasak ama napıcaz yani kendimizi de korumamız lazım. Hiç değilse göz korkutursun
0
1 Yorumla
Soran
1 ay
Ayy bacım ağzına sağlık çok doğru söylüyorsun devir çok kötü taşımak şart cidden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaramaz mı hiç! Biber gazına çok maruz kalan biri olarak gayet de işe yarar.
Taşıması suç ama ben bir keresinde kör oluyordum az kalsın
@istanbullukiz34 canım çok geçmiş olsun teşekkür ederim
@Sarısın097 amaç zaten kör olman koca bebek sapığın üstünde denendi ve test edildi onaylandı
Ne demek teşekkürler 🍀 taşı sen bir şey olmaz.😉
@istanbullukiz34 dimi aşkım taşıyacam
Nedir bu sapıklardan çektiğimiz üstüne de bir şey giymemiş
Tabii ki taşı yahu. Ben neler taşıyorum bir bilsen biber gazı solda sıfır kalır 🤣🤣🤣
Ohaaa ciddimisin ekliyorum seni aşkım 🤣🤣🤣
Ekle bakalım bacım
Tamam dır bacım
Yaa siz kızsınız makyaj malzemesi taşıyın
@Sarısın097 sen sus sapık nedir bizim bu sapıklardan çektiğimiz üstüne de bir şey giymemiş
Benim kuzenimde vardı nasıl bir şeymiş diye deneyelim dedik babaannem gilin evi merdivenle çıkılan müstakil bir evdi evdi sıktı
Sonrada aşağı daki dedem felan öksurmeye başlamıştı eğer dedem drama Queen lik yapmadiysa baya işe yarıyor ve camları acmamiza rağmen kokusu gitmemişti
Ohaaaa geçmiş olsun
Teşekkürlerr
Ya diyorum taşıması suç ben kör oluyordum çok tehlikeli
@Sarısın097 amaç zaten kör olman sapığın üstünde denendi ve test edildi onaylandı keşke kör olsaydın nedir bu da çektiğimiz
Onun amacı zaten kendini korumak ve birazda olsa güvende hissetmek
Kesinlikle
Yarar tabi diyelim işten dönüyorsun vardiya uzun sürdü. Veya bı yerden gece geliyorsun biri arkandan takip etse falan yinede lazım olur. Tabiki
Çook teşekkür ederim canım alıcam bende
Biber gazı taşıması suç ve çok tehlikeli ben kör oluyordum az kalsın
Bacım maalesef kötü bir dönemdeyiz işe yarıyor al çantana bulunsun. Güya yasak ama napıcaz yani kendimizi de korumamız lazım. Hiç değilse göz korkutursun
Ayy bacım ağzına sağlık çok doğru söylüyorsun devir çok kötü taşımak şart cidden
Evet yarıyor
Alıcam bende
Biber gazı taşıması suç ve çok tehlikeli ben kör oluyordum az kalsın
Amaç zaten kör olman sapığın üstünde denendi ve test edildi onaylandı demekki işe yarıyor muş
Fjfjfjf
Yok bacım tövbe
Nedir bu sapıklardan çektiğimiz bacım üstü de çıplak ddgfdsddfgddffd
Haklısın bacım bitmediler bir biber gazı al sıkalım şunlara fjfjfj
Olur bacım sıkalım vallahi bu sapıktan başlıyalım dhjfdfhf
Yaa ne sapığı
@Sarısın097 bayılıcamm fcjjfbf
🤣🤣🤣 Sapık
Yarar ama öyle merdivenaltı yerden alma
Kesinlikle işe yarar
yarar
Evet