Araştırdım ama hiçbir yerde böyle bir şey bulamadım. Gece yatarken masaj yapmaya geliyor, sonra kıvrılıp uyuyor ama karnım açıksa göbek deliğimi yalamaya başlıyor. Gıdıklandığım ve hoşuma gitmediği için hareket ediyorum, kalkıyorum, o da gidiyor eğer açık bırakırsam bir daha gelip yapıyor, kapatırsam kucağıma yatıp uyuyor, kapalı tutuyorum genelde ama bazen tişörtüm yukarı kıvrılıyor, o an fark etmiyorum, sonra kedim gelince kapatıyorum. 5 yaşında, dişi, kısır, 4 buçuk yıldır benimle, sağlıklı bir kedi, bana aşırı bağlı, benimle yatıyor, ben uyanana kadar yanımdan kalkmıyor, tuvalete, mama yemeye bile gitmiyor, ben uyanınca kalkıyor. Odamın kapısını kapatıyorum, kapıyı açana kadar miyavlıyor, evde sürekli peşimde dolanıyor, tuvalete girdiğimde kapıda miyavlıyor, ben çıkana kadar kapıdan ayrılmıyor, evdeki diğer kişilere karşı asla böyle değil, hatta ben evden çıkınca, bir yere gittiğimde, evin dış kapısında miyavlıyormuş. Bu bağlılık yüzünden mi yalama ihtiyacı duyuyor, psikolojik bir şey mi, bağ mı kuruyor, bilen var mı, yaşayan var mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer