Mide koruyucu verir genelde gastro polikliniği ama çözüm değil daha büyük problemlere sebep oluyor talcid çiğneme tableti kullan her yemekle yan etkisi yok ve kefir mutlaka her yemekte bir bardak içersen iki haftada hicbirsey kalmaz ama devamlılık için aşırı yemek yatarken yemek gibi alışkanlıkları değiştirmen gerekecek
Öksürük var yemekten sonra boğazı sanki biri sıkıyor gibi problem oluypr bende sanki boğazımı biri sıkıyorda nefesim kesiliyor gibi oluyor balgam falan
Çok geçmiş olsun süt ve süt ürünleri bulgur ıspanak eşki mayalı poğaça ekmek vb çay kahve biraz bunlara ara vermeyi deneyin bende de çok kötü öksürük vardı biraz rahatladım dikkat edince şimdi boğaz ağrısı kaldı bi
Seninki hafifmiş ya valla çayı kahveyi kestim az yiyorum azaldı ara ara oluyor ama eskisi gibi değil öksürükte eskisi gibi yok ama bu 1 2 ay sürüyor normal reflüye göre inatçı bir şey bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ozafagusu aşıp asit nazal yollara kadar ulaşabiliyor beyaz burun akıntısı veya boğazda bir şey var hissi var mı
Evet var
Mide koruyucu verir genelde gastro polikliniği ama çözüm değil daha büyük problemlere sebep oluyor talcid çiğneme tableti kullan her yemekle yan etkisi yok ve kefir mutlaka her yemekte bir bardak içersen iki haftada hicbirsey kalmaz ama devamlılık için aşırı yemek yatarken yemek gibi alışkanlıkları değiştirmen gerekecek
Evet mide koruyucu verdi süt ve süt ürünleri daha kötü bir etki yapıyor talcid i denerim ama teşekkür ederim
Mide koruyucu asiti engelleyince vitamin yetmezliği ve psikolojik sorunlar yaşarsın geçmiş olsun
Teşekür ederim
Bende var yemek yemekyen korkuyorum ya
Aylardır boğaz ağrısı çekiyorum konuşmak bile eziyet gibi doktor bugün boğaz reflüsü dedi şu an bende yemeye korkuyorum
Öksürük var yemekten sonra boğazı sanki biri sıkıyor gibi problem oluypr bende sanki boğazımı biri sıkıyorda nefesim kesiliyor gibi oluyor balgam falan
Çok geçmiş olsun süt ve süt ürünleri bulgur ıspanak eşki mayalı poğaça ekmek vb çay kahve biraz bunlara ara vermeyi deneyin bende de çok kötü öksürük vardı biraz rahatladım dikkat edince şimdi boğaz ağrısı kaldı bi
Geniz akıntısı oluyor mu sizde
Var mıydı bu saydıklarım sizdede bendede boğaz ağrısı ypk
Nexium kullanıyorum 2 hafta oldu işte hafifledi biraz
Evet öksürük bende de vardı
Bence kullanmaya başlıycam mide koruyucu bakalım
Böyle nefes daralması var mıydı sende
Hangisini yazdı sana
Nefes daralması yok bende Lansor verdi bana da
İlaç hemen etki ettimi size yoksa biraz zaman geçince mi
Seninki hafifmiş ya valla çayı kahveyi kestim az yiyorum azaldı ara ara oluyor ama eskisi gibi değil öksürükte eskisi gibi yok ama bu 1 2 ay sürüyor normal reflüye göre inatçı bir şey bu
Ben 7 aydır çekiyorum umarım çabuk geçer sizede çok geçmiş olsun
Geçer ya takmayın stres yapmayın
Umarım