Yarın iş görüşmem var ve beynim, onca gün arasından tam da bugün uykusuzluk yapmaya karar verdi; eğer biri o koca yumruğunu kullanıp beni yumrukla uyutabilirse, kendisine minnettar kalırım 😐
1 ay
Muhtemelen yeni iş görüşmesi heyecanı seni uyutmuyor. bu çok doğal. Süt falan iç evladım. Uykun gelir. Kahve falan içme 😄 uyku getiren meditasyonlarada göz atabilirsin.
Evet biraz tuhaf kelime hahah ama ablan olduğum için ve senden büyük olduğum için sana "Kiddo" diyorum😂 sizin oralarda bu kelimeyi hiç kullanıyorlar mı evladım lol
Sana doğmamış ablanı hatırlattığım için üzgünüm... Bunu bilmiyordum. Herneyse tamam haklısın. Üzgünüm..
Anladım. yinede hatırlatmak istememiştim. Kusura bakma.🙂 Yani evet doğal bir olay.
Evet sanırım hak ettim hahahh tamam bir daha demeyeceğim. Bu sefer fena yerde patladım 😂 Hay Allah 🤦♀️
Bu benim karakterimden dolayı. Bir nevi saygı gibi düşün 😂😂 kötü anlamda demek istememiştim.🙂
Amerikada saat gece yarısı 5'e doğru geliyor olmalı... Uykunu al uykunu hahha yarın senin günün. İş için iyi şanslar 🍀
Cevap
3Cevap
Bitki çayları iç
Deniz komandolarının box breathing tekniğini kullanarak uyu
Uyumuşsundur diye düşünüyorum 😂
Bitki çayları iç birde uyku bandı tak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?