Sağlık 2 ay Uykum var ama uyuyamıyorum, kimler hala uyumadı ve neden uyumuyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Uyuyamıyorum help me kimler uyumadı bu saatte ve neden uyumadınız hesap verin acilen sjsksksnsbskak Uykum var ama uyuyamıyorum, kimler hala uyumadı ve neden uyumuyorsunuz? Cevapla Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
bysinnner Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Uyumuştum aslında, uyandım sebepsizce.Kaldım öylece 0 4 Yorumla Soran 2 ay Kaçmadan uyu hemen derim kaçınca geri gelmiyor kendileri 😅 Yorumla bysinnner 2 ay Ohoo çoktan kaçtı.Hızlıydı kerata Yorumla Soran 2 ay Buralarda görürsem gönderirim sana ajsjsjsna Yorumla bysinnner 2 ay Aman bak sakın unutma, bi dm kadar yakınım 🙃🙃 Yorumla
TheVoidHunter Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Rüyamda karşıma çıkacak baltalı 3 metrelik orku yenmek için antrenman yapıyorum 0 1 Yorumla Soran 2 ay Sjsksndhsnsnsns Yorumla
emiir_ay Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Mutsuzluktan ölecek gibiyim nolur ilerdeki eşim beni bul 0 1 Yorumla Soran 2 ay İnşallah çıkar karşına 😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Uyuyordum sonra aklıma bana yalan söyleyen varoş bir gece kondu kızı vardı o aklıma geldi uykum kaçtı 0 0 Yorumla
îzahtanVâreste Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Müzik dinliyorum kahve keyfi 0 2 Yorumla Soran 2 ay Az daha uyuyamazsam bende öyle yapıcam az kaldı 😅 Yorumla îzahtanVâreste 2 ay Ben aksam uyudum Yorumla
Sipahi001 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% 2 ay Kafada kurmaktaaannn 0 7 Yorumla Soran 2 ay Gel otur anlat bari birlikte kuralım 😅 on numara senaryo yazarım gerçek sanırsın 😅 Yorumla Sipahi001 2 ay Olurrr sen benim dünyamda kaybolmadaaaaaaa Yorumla Soran 2 ay Kaybolmam Çıkışı buluruz her türlü merak etme sjs Yorumla Sipahi001 2 ay Merak ettimmm Yorumla Sipahi001 2 ay Takip isteği neden yook halen Yorumla Soran 2 ay Gizli takılmayı seviyorum genelde sjsjd Yorumla Sipahi001 2 ay Burdan her konuyu konusaöayız ahahajah iyi geceler 😋😘🌹🌹🌹 Yorumla
N3w0rl3ns123 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 2 ay Hiç sormaaa bı libido meselesi varda 0 2 Yorumla Soran 2 ay Kolay gelsin gardaşım sjsksmsns Yorumla N3w0rl3ns123 2 ay Tenkkss hguhhuik Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Masaj yapayım 0 1 Yorumla Soran 2 ay Yok. Yorumla
xkurgucuXadamx Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Uyutmadı 🚬🚬😕 0 5 Yorumla Soran 2 ay Uyutmayan sigara mı kişi mi, detay ver biraz 😅😂 Yorumla xkurgucuXadamx 2 ay Serefsiz çok olduğu için ajhsjs Yorumla Soran 2 ay Resmen şerefsizlerle mücadele vakfıyız sjsj Yorumla xkurgucuXadamx 2 ay Jshsjsh mücadele var ama müdahale yok 🙃 Yorumla Soran 2 ay Sjdjdks Yorumla
Yakısıklıyım13 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Can sıkıntısı 0 4 Yorumla Soran 2 ay He ya bende aynı Yakısıklıyım13 2 ay Boş boş takılıyor boş boş yorum yapıyorum başka ne yapabilirim senin öneri var mı Soran 2 ay Bende öyleyim yani Bi tavsiyem yok maalesef Yakısıklıyım13 2 ay İyi bakalım ben oyun oynamaya gidiyorum iyi geceler
Gizli Üye (18-24) 2 ay Terk edilmek 0 4 Yorumla Soran 2 ay Buna verecek bir cevap bulamadım üzüldüm ama inşallah daha iyileri çıkar karşına 😇 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Sen daha iyi misin Yorumla Soran 2 ay Ben şerefsizim iyi gelmem sana sjs Yorumla Cevap sahibi 2 ay Daha iyi istediğim bu benim Yorumla
Tavisupleba Takip Et Xper 6 Yaş: 38 2 ay Uyku yok 0 4 Yorumla Soran 2 ay Oturup konuştun mu kendileri ile şahsen bu saatte kadar gelmemesi normal değil ben aradım ama açmıyor telefonlarımı şirifsiz sjskssnsnsnsnksksks Yorumla Tavisupleba 2 ay Meşgule atiyo Yorumla Soran 2 ay Yarın polise gidelim uykularımızı kaçırdılar diye sjsksksnsns Yorumla Tavisupleba 2 ay Mantıklı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Uyumuştum aslında, uyandım sebepsizce.
Kaldım öylece
Kaçmadan uyu hemen derim kaçınca geri gelmiyor kendileri 😅
Ohoo çoktan kaçtı.
Hızlıydı kerata
Buralarda görürsem gönderirim sana ajsjsjsna
Aman bak sakın unutma, bi dm kadar yakınım 🙃🙃
Rüyamda karşıma çıkacak baltalı 3 metrelik orku yenmek için antrenman yapıyorum
Sjsksndhsnsnsns
Mutsuzluktan ölecek gibiyim nolur ilerdeki eşim beni bul
İnşallah çıkar karşına 😅
Uyuyordum sonra aklıma bana yalan söyleyen varoş bir gece kondu kızı vardı o aklıma geldi uykum kaçtı
Müzik dinliyorum kahve keyfi
Az daha uyuyamazsam bende öyle yapıcam az kaldı 😅
Ben aksam uyudum
Kafada kurmaktaaannn
Gel otur anlat bari birlikte kuralım 😅 on numara senaryo yazarım gerçek sanırsın 😅
Olurrr sen benim dünyamda kaybolmadaaaaaaa
Kaybolmam Çıkışı buluruz her türlü merak etme sjs
Merak ettimmm
Takip isteği neden yook halen
Gizli takılmayı seviyorum genelde sjsjd
Burdan her konuyu konusaöayız ahahajah iyi geceler 😋😘🌹🌹🌹
Hiç sormaaa bı libido meselesi varda
Kolay gelsin gardaşım sjsksmsns
Tenkkss hguhhuik
Masaj yapayım
Yok.
Uyutmadı 🚬🚬😕
Uyutmayan sigara mı kişi mi, detay ver biraz 😅😂
Serefsiz çok olduğu için ajhsjs
Resmen şerefsizlerle mücadele vakfıyız sjsj
Jshsjsh mücadele var ama müdahale yok 🙃
Sjdjdks
Can sıkıntısı
He ya bende aynı
Boş boş takılıyor boş boş yorum yapıyorum başka ne yapabilirim senin öneri var mı
Bende öyleyim yani Bi tavsiyem yok maalesef
İyi bakalım ben oyun oynamaya gidiyorum iyi geceler
Gecmis olsun
Yıllardır aynı :(
Terk edilmek
Buna verecek bir cevap bulamadım üzüldüm ama inşallah daha iyileri çıkar karşına 😇
Sen daha iyi misin
Ben şerefsizim iyi gelmem sana sjs
Daha iyi istediğim bu benim
Uyku yok
Oturup konuştun mu kendileri ile şahsen bu saatte kadar gelmemesi normal değil ben aradım ama açmıyor telefonlarımı şirifsiz sjskssnsnsnsnksksks
Meşgule atiyo
Yarın polise gidelim uykularımızı kaçırdılar diye sjsksksnsns
Mantıklı