Midem sabahtan beri garip şekilde ağrıyor, arada feci ağrı giriyor ve nefesim, ağzım pis kokuyor. Sabah pilav ve köfte yedim, bu ağrının sebebi ne olabilir sizce ve nasıl geçer? Parol içtim, bir de İbromin ve Calpol var evde.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sabah yediğin köfte ve pilav dokunmuş olabilir ama tarif ettiğin belirtiler sadece basit bir hazımsızlık gibi durmuyor. Sana tavsiyem evdeki ilaçları kafana göre karıştırmaman. Eğer ağrı feci şekilde devam ediyorsa vakit kaybetmeden bir acile veya dahiliye uzmanına gitmelisin. Belki bir serum veya mide koruyucu bir iğne seni rahatlatır.
Cevap
1Cevap
Reflü olabilir, zehirlenmiş olabilirsin. Acile gitmen daha sağlıklısı kısa zamanda, ilaç tüketme bilmeden.
Abla ya ailemle aram sıkıntılı acilede gidemiyom valla kendi basıma napsam diye dusunuyım
Bir süre dik otur uzanma. Girebiliyorsan ılık bir duşa gir. Kötü nefes dediğin bozuk yumurta gibi bir tatsa reflünü tetiklemiştir belki köfte pilav ağır olduğu için. Ne olur ne olmaz ailene diyip acile gitmen daha sağlıklı.
Tamam abla sagol ya bu geceyide atlatayımda İnşAllah bu gece geçer Amin
İnşallah ablam
Amin
doktora git her şey olabilir
Doktora git söyler sana
Abim gidemiyom iste ondan sordum
Sen değilsin abi sağlıkçı adamlar var burada onlar anlar azda olsa
Onlara yönelik sordum zaten herkesin bi ilgi alanı var diye herkesin anladıgı sey ayrı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?