Sağlık 1 ay Kalıcı olarak genişler mi, ve hasar riski nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Mak. t ilşki genişlermi genişleme oluyomu bilgisi olan var mı Kalıcı olarak genişler mi, ve hasar riski nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zamanla altına kacırırsım ilerleyen yaşlarında çok çekersin akıl sağlıgı yerinde olan bunu yapmaz 2 0 Yorumla
Öforik_Yay Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Uzun süre yapıldı mu ordaki kas dokusu bozulup kalıcı genişleme oluyor. 0 0 Yorumla
Xxxyyyzzz111 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 102% 1 ay Teknik olarak evet genişler ama ayrıntılar önemli elbette 0 0 Yorumla
bysinnner Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Bir süre sonra b*kunu tutamazsın bak.Şişli Eftal'de sıçan teyze gibi ünlü olursun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Her erkeğin anlamak için bir yöntemi var evlendiğininde kocan anlayacak ve hayatın zindana dönecek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Sağlıkçıyım bu konuda genişleme olur da sana bağlı ne sıklıkla yapıyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Sık yaparsan evet ve bağırsak floran bozulabilir aynı bi süre sonra dışkını tutamaz olursun 0 0 Yorumla
Yasayalım-görelim Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Yani ilişkiyse evet genişler 0 8 Yorumla Soran 1 ay Sadece kafasını alıyorum Yorumla Yasayalım-görelim 1 ay Olsun hem nasıl durduruyorsunuz zamanla dibine kadar girer Yorumla Soran 1 ay Yok sadece kafasını bile zar zor alıyorum diğerini almak için zorlamam gerek Yorumla Yasayalım-görelim 1 ay Kafası zaten en geniş yeri yani gerisi daha kolay bkiremisinki anal istiyorsun Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla Yasayalım-görelim 1 ay Zevk alıyormusun peki Yorumla Soran 1 ay Biraz Yorumla Yasayalım-görelim 1 ay İlginç peki pok bulaşmıyormu Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 340 cevap paylaştı. Yırtılma yoksa genişler ama sorun olmaz 0 2 Yorumla Soran 1 ay Genişliyomu Yorumla FOSİLbirÜYE 1 ay Bir miktar evet ama sorun olmaz asla. Zaten asıl biraz genişledikten sonra deli gibi zevk almaya başlarsın baby. Yorumla
Bassistman Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Belli bir ölçüde genişleme olur tabii ki 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% 1 ay Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sen ne olsun istiyorsun? 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. kalıcı genişlemez 0 13 Yorumla Soran 1 ay Nasıl Yorumla _Thanos_ 1 ay bir süre genişler mesela 1-2 saat sonra eski haline gelir. Riski olarakta sürekli yaparsan kaslar yıpranır Yorumla Soran 1 ay Sadece kafasını alıyorum Yorumla _Thanos_ 1 ay neden sadece kafasını? Genişler diyemi sadece kafasını alıyorsun? Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla _Thanos_ 1 ay sadece kafasını almak genişletmez kafası zaten uzun değil. Alsan ne almasan ne :) Yorumla Soran 1 ay Sevgilim böyle zevk veriyo diyo Yorumla _Thanos_ 1 ay zevkler ve renkler tartısılmaz tabii ki sende memnunsan sorun etme anı yaşa bence Yorumla Soran 1 ay Genişlermi Yorumla _Thanos_ 1 ay 2 kez anlatmıcam yukarıda yazıyor zaten :D Yorumla Soran 1 ay Kızlar arkadan yapıyomıdur sence Yorumla _Thanos_ 1 ay hadi iyi geceler sana Yorumla Soran 1 ay Bişi sordum Yorumla
Yılanıboynunadolarım Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 ay Yo©ğk genişleyip geri kapanıyor 0 2 Yorumla Soran 1 ay Nasıl yani Yorumla Yılanıboynunadolarım 1 ay Yani çok yapmadığın sürece problem olmaz. Falloş olma terimi burdan geliyor. Bolu tüneli vs Yorumla
Özkan5506 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Olur tabikide 0 2 Yorumla Soran 1 ay Oluyomu Yorumla Özkan5506 1 ay Olur dara kalın girerse Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 349 cevap paylaştı. Evet oldumu 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet. Zararı da var. 0 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 ay Sağlık konusunda 438 cevap paylaştı. Poff o ne 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 ay Sağlık konusunda 595 cevap paylaştı. İdareli kullan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Zamanla altına kacırırsım ilerleyen yaşlarında çok çekersin akıl sağlıgı yerinde olan bunu yapmaz
Uzun süre yapıldı mu ordaki kas dokusu bozulup kalıcı genişleme oluyor.
Teknik olarak evet genişler ama ayrıntılar önemli elbette
Bir süre sonra b*kunu tutamazsın bak.
Şişli Eftal'de sıçan teyze gibi ünlü olursun.
Her erkeğin anlamak için bir yöntemi var evlendiğininde kocan anlayacak ve hayatın zindana dönecek
Sağlıkçıyım bu konuda genişleme olur da sana bağlı ne sıklıkla yapıyorsun
Sık yaparsan evet ve bağırsak floran bozulabilir aynı bi süre sonra dışkını tutamaz olursun
Filmlerde görmüyor musun şeyin kalınlığı kadar genişliyor
Yani ilişkiyse evet genişler
Sadece kafasını alıyorum
Olsun hem nasıl durduruyorsunuz zamanla dibine kadar girer
Yok sadece kafasını bile zar zor alıyorum diğerini almak için zorlamam gerek
Kafası zaten en geniş yeri yani gerisi daha kolay bkiremisinki anal istiyorsun
Evet
Zevk alıyormusun peki
Biraz
İlginç peki pok bulaşmıyormu
Yırtılma yoksa genişler ama sorun olmaz
Genişliyomu
Bir miktar evet ama sorun olmaz asla. Zaten asıl biraz genişledikten sonra deli gibi zevk almaya başlarsın baby.
Belli bir ölçüde genişleme olur tabii ki
Naptın sen kocmaan olmuştur şimdi
Sen ne olsun istiyorsun?
kalıcı genişlemez
Nasıl
bir süre genişler mesela 1-2 saat sonra eski haline gelir. Riski olarakta sürekli yaparsan kaslar yıpranır
Sadece kafasını alıyorum
neden sadece kafasını? Genişler diyemi sadece kafasını alıyorsun?
Evet
sadece kafasını almak genişletmez kafası zaten uzun değil. Alsan ne almasan ne :)
Sevgilim böyle zevk veriyo diyo
zevkler ve renkler tartısılmaz tabii ki sende memnunsan sorun etme anı yaşa bence
Genişlermi
2 kez anlatmıcam yukarıda yazıyor zaten :D
Kızlar arkadan yapıyomıdur sence
hadi iyi geceler sana
Bişi sordum
Yo©ğk genişleyip geri kapanıyor
Nasıl yani
Yani çok yapmadığın sürece problem olmaz. Falloş olma terimi burdan geliyor. Bolu tüneli vs
Olur tabikide
Oluyomu
Olur dara kalın girerse
Evet oldumu
Evet. Zararı da var.
Olur.
Poff o ne
Oluyor
İdareli kullan
Genişler
Genislemez esnektir
Evlimisin