Sağlık 1 ay Parmağıma nolmuş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Nasır diyeceğim de nasıl olacak, bir şey yapmıyorum, sadece evi temizledim, acaba makinadan dolayı mı Güncellemeler1 ay Arkadaşlar siz mlmısınız bacağım çocukluktan kalma boş yapmayın Parmağıma nolmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Zuzummm06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 1 ay Bişeyi çok tutmus veya sıkmıs gibisin ondan olur bende kalemi çok sıktığımda oluyor öyle dikkat et gecer biraz sertlik kalır fazla sıkma 0 0 Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% 1 ay Biraz tirnagin uzun. Gerisi tutar bunun. Is gorur. 0 0 Yorumla
ayhanhocangeldi Takip Et Yoda Yaş: 54 , eic 100% 1 ay Parmapiğından çok bacapın ön plana çıkmış bilerek yaptığına da eminim 0 0 Yorumla
Opacarophile_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Parmağını bilmem de bacağın fena ısırılmış😅😅😅 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Biraz zorlandığından dolayı su toplamıştır, geçmiş olsun 🙏🏻 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Orayı sürekli bastırarak bir şey kullandıysan olabilir ya da farketmeden bir yere mi sıkıştırdın acaba? Açıyor mu? 0 0 Yorumla
PikaPikaPikachuu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Çok mu sıkı tuttun süpürgeyi 0 13 Yorumla Soran 1 ay istemsizce öyle yapmış olabilirim Yorumla PikaPikaPikachuu 1 ay Ondan olabilir dediğin gibi istemsizce daha fazla bastırmak için sıkı tutmuşsundur o da sürtüne sürtüne o hale gelmiştir Yorumla PikaPikaPikachuu 1 ay Hametan var mı evde Yorumla Soran 1 ay sarı renk olanı var Yorumla PikaPikaPikachuu 1 ay Tamam o da olur sür oraya ama sakın orayla oynama çok acır tam hareketli yerde Yorumla Soran 1 ay Fena acıyo şimdi birine desem kimse inanmazda küçücük yer derler 😂 Yorumla PikaPikaPikachuu 1 ay Ben inanıyorum merak etme küçük yara daha çok acır 😅 nasıl sıktıysan artık süpürgeyi Yorumla Soran 1 ay ya kalbimi kırıyolar tüm hırsım ondan çıktı 😂🥹 Yorumla PikaPikaPikachuu 1 ay Kim kırıyo yaa Yorumla PikaPikaPikachuu 1 ay Yaranla mı oynadın yoksaa Yorumla Soran 1 ay birileri işte Yorumla Soran 1 ay yok oynamadım ya acıyo o Yorumla PikaPikaPikachuu 1 ay Konuşmak istersen dinleyebilirim? İyi iyi o kremden de sür üstüne hemen toplasın Yorumla
Zihnenyorgun Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Esas bacağına ne oldu? Köpek mi kıtlattı? 1 0 Yorumla
2Yüzlü Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 ay Parmak bahane bacak nasil diyor safinaz işte 0 0 Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 467 cevap paylaştı. Bir sorun yok bence ssdece su toplamış gibş 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 ay Morluk başka nerelerde ve 0 1 Yorumla Pipetpipet 1 ay Yaş umarım 18 dir Yorumla
romanticistanbul Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Parmağı boş ver de bacağın morarmış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Yemiyor musun içmiyor musun nasıl oluyor bu bacak 0 15 Yorumla Soran 1 ay ne Yorumla Cevap sahibi 1 ay İnceliği nasıl koruyorsun diyorum Yorumla Soran 1 ay Kilo alamıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 ay Bu durumdan şikayetçi misin Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ne gibi eksileri var Yorumla Soran 1 ay Eksisi yokta balık etli olmayı isterdim gerçi çokta zayıf değilim zaten Yorumla Cevap sahibi 1 ay Neden ki insanlar fit olabilmek için binlerce lira harcıyorlar balık etli olup kalmıyorsun ki sürekli almaya devam ediyorsun bence yatıp kalkıp şükretmen lazım böyle bacak çoğunun hayali Yorumla Soran 1 ay öylede insan elindekinin kıymetini bilmezmiş işte bendekide o hesap Yorumla Cevap sahibi 1 ay İlişkide karşıdakinin seni kucağına alabilmesini istersin mesela ağır olunca her şey daha zorlaşıyor tabi onu yaşamadan bilemezsin yaşama da zaten Yorumla Cevap sahibi 1 ay İyisin iyi Yorumla Soran 1 ay İlişkiden önce göze hitap etmekte gerekiyor ama maalesef Yorumla Cevap sahibi 1 ay Balık etlilerin daha çok göze hitap ettiğini düşündüren nedir Yorumla Soran 1 ay Etli olması Yorumla Cevap sahibi 1 ay Kişiden kişiye değişir ben hep zayıftan tarafım Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 ay Sağlık konusunda 591 cevap paylaştı. Güzel parmakların var 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 4,9b cevap paylaştı. Nolmuş 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tren çarpmış 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 ay Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Asıl bacağına nolmuş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay bacağına ne oldu? 0 3 Yorumla Soran 1 ay çocukluktan iz Yorumla Cevap sahibi 1 ay yeni morarmış gibi Yorumla Cevap sahibi 1 ay aynen yeni farkettim eski iz Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Epilasyon gidicen mi 0 3 Yorumla Soran 1 ay yo noldu tertemiz bacagımımı kıskandın Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sponsor ilurum:) Yorumla Soran 1 ay Kabul etmiyooreeee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Bişeyi çok tutmus veya sıkmıs gibisin ondan olur bende kalemi çok sıktığımda oluyor öyle dikkat et gecer biraz sertlik kalır fazla sıkma
Biraz tirnagin uzun. Gerisi tutar bunun. Is gorur.
Parmapiğından çok bacapın ön plana çıkmış bilerek yaptığına da eminim
Parmağını bilmem de bacağın fena ısırılmış😅😅😅
Biraz zorlandığından dolayı su toplamıştır, geçmiş olsun 🙏🏻
Orayı sürekli bastırarak bir şey kullandıysan olabilir ya da farketmeden bir yere mi sıkıştırdın acaba? Açıyor mu?
Odağım parmağında değil kusura bakma zksnwkwkwk
Çok mu sıkı tuttun süpürgeyi
istemsizce öyle yapmış olabilirim
Ondan olabilir dediğin gibi istemsizce daha fazla bastırmak için sıkı tutmuşsundur o da sürtüne sürtüne o hale gelmiştir
Hametan var mı evde
sarı renk olanı var
Tamam o da olur sür oraya ama sakın orayla oynama çok acır tam hareketli yerde
Fena acıyo şimdi birine desem kimse inanmazda küçücük yer derler 😂
Ben inanıyorum merak etme küçük yara daha çok acır 😅 nasıl sıktıysan artık süpürgeyi
ya kalbimi kırıyolar tüm hırsım ondan çıktı 😂🥹
Kim kırıyo yaa
Yaranla mı oynadın yoksaa
birileri işte
yok oynamadım ya acıyo o
Konuşmak istersen dinleyebilirim?
İyi iyi o kremden de sür üstüne hemen toplasın
Esas bacağına ne oldu? Köpek mi kıtlattı?
Parmak bahane bacak nasil diyor safinaz işte
Bacagundaki morluk ne
Bacağıne ne olmuş doğum izi mi
Bir sorun yok bence ssdece su toplamış gibş
Bacağını da ısırmışlar😂
Uçak düşmüş parmağına.
Oradı çok sürttüyse olabilir geçer
Üf mü oldun senn
Morluk başka nerelerde ve
Yaş umarım 18 dir
Parmağına mi bacağına mi
Su toplamış patlat geçer bir kaç güne
Parmağı boş ver de bacağın morarmış
Yemiyor musun içmiyor musun nasıl oluyor bu bacak
ne
İnceliği nasıl koruyorsun diyorum
Kilo alamıyorum
Bu durumdan şikayetçi misin
Evet
Ne gibi eksileri var
Eksisi yokta balık etli olmayı isterdim gerçi çokta zayıf değilim zaten
Neden ki insanlar fit olabilmek için binlerce lira harcıyorlar balık etli olup kalmıyorsun ki sürekli almaya devam ediyorsun bence yatıp kalkıp şükretmen lazım böyle bacak çoğunun hayali
öylede insan elindekinin kıymetini bilmezmiş işte bendekide o hesap
İlişkide karşıdakinin seni kucağına alabilmesini istersin mesela ağır olunca her şey daha zorlaşıyor tabi onu yaşamadan bilemezsin yaşama da zaten
İyisin iyi
İlişkiden önce göze hitap etmekte gerekiyor ama maalesef
Balık etlilerin daha çok göze hitap ettiğini düşündüren nedir
Etli olması
Kişiden kişiye değişir ben hep zayıftan tarafım
Kangal mi ısırdı bacağını
Daha çok bacağına olmuş bir şeyler sanki
Güzel parmakların var
eline degilde bence bacagına bısı olmus
Bacagina ne oldu birisi emmiş gibi duruyo🤭
Ne olmuş
18 misin sen