Bir kadının göğüslerinin yanlış bir şekilde darbe almasının meme kanserine yol açabileceğine dair pek çok şey duydum; ancak öte yandan, havuzlara göbek üstü atlayan ya da kavgalara karışıp epey sert darbeler alan kadınların videolarını görüyorum. Acaba ben bu hassasiyet durumunu, gerçekte olduğundan çok daha derin bir düzeyde mi kurguluyorum; yoksa kadınlar göğüslerini birer yastık gibi kullanarak aslında doğru bir şey mi yapıyorlar? Şunu söylemeliyim ki, dışarıdan bakıldığında göğüsler gerçekten hassas görünüyor; ama kadınların onları adeta birer kalkan gibi sağa sola savurduklarını gördükçe, bu hassasiyet fikrine inanmak gerçekten güçleşiyor. 😂
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kansere yol açar mı bilmem ama evet hassas özellikle regl dönemlerinde ekstra hassas hissediyorum ben şahsen
Bunun olduğunu bilmiyordum; ağrının sadece aşağıda olduğunu sanıyordum.
Tabii. Ama aslında kadın bedeninin neredeyse her noktası çok hassas ve narindir. Göğüste süt bezleri de var zarar görebilir vb vb.
Ah—yani, o kadar narin ki, pek fazla şeye dayanamıyor; öyle mi?
Tabii ki. En ufak darbe bile zarar vermese de çok can yakar.
Yani bu, sanki sürekli yanında zayıf bir noktayla dolaşmak gibi bir şey.
Aynen öyle
Öyle miymiş 🤔 neyseki benimkiler küçük ve pek darbe alamıyor 😂 umarım gerçek değildir yine de...
@M3rovha3lss ahahah iyi yorum kaç beden
Yine de, her ihtimale karşı tedbirsiz davranmamalısın. 😂🐿️
Yok yok kimseden darbe almam çünkü her türlü acıyor, biri bana vurmaya çalıştığında en çok başımı ve göğsümü koruyorum 😂
İnsanlar neden sana vurmaya çalışıyor? En başta o tür belaların içine girmemen gerekirdi. 🥺
Hayır kimse bana vurmaya çalışmıyor genel olarak mesela evde kardeşlerimle dövüş oyunları oynarız bazen ve korurum başımı göğsümü yani öyle ciddi bir kavga yok 😂 girmem zaten enerjimi kavgalara harcayamam 😂
Aman ha, başını gerçekten belaya sokma; sakın kendine zarar verme, yoksa buradaki en sevdiğim kişi artık sorularımda karşıma çıkmaz olur. 😂🐿️
*Pats head*
Yaa teşekkür ederim, sokmam sorularına geldiğim müddetçe güvendeyimdir 😂
Eh, ne güzel; burayı bir nevi sen canlı tutuyorsun. Burada pek fazla insan gerçekten sohbet etmiyor. 😂
Biri daha var o da benim gibi çok konuşur bilirsin onu nicki lalloruna mı neydi o arkadaşın hakkını yemeyelim 😂
Evet kimsenin sohbet edecek tahammülü yok 😂
Evet, sanırım hakkı sahibine teslim edelim; ama sen hâlâ en sevdiğim insansın — üstelik İspanyolca konuşmaya da çalıştın 😂🐿️
Ben de seni seviyorum teşekkür ederim 🖤 İspanyolca konuştuğumu yeni hatırladım hâlâ unutmamışsın işte sen küçük şeylerin bile değerini bilen iyi bir arkadaşsın 😅💯
Evet, öyleyim — her zaman belli etmesem de. Çoğu zaman, bunu dile getirmek için kendimi zorlamam gerekiyor. *Pats head*
Bu yönünü nadir gösteriyorsun evet daha önce de fark etmiştim 😂🙈
Evet, sen yap; çünkü ben yapmayı sevmiyorum. 😂
Tamam senin yerine de yapacağım 😂
Teşekkürler 🥹
Ne boş yaptın sabah sabah
Aslında benim için şu an gece, ama olsun; ben bunu saçmalık olarak görmedim, gerçekten merak ediyorum. 🙃
O zaman sadece dudaklarla masaj yapmak lazım...