Helikobakteri denen bi mikrop var bunu araştır bak endoskopi olmadan gözükmüyor saklanan bişey o yapar mide virüs ve iltihabı gibi çok sıcak ve soğuk ve dışardan yemek çok sık kafein alımı hızlı yemek yemek kızartma türü şeyler hep dokunur bunlara dikkat et zencefil zerdeçal ve nane limon çay bal içinde ya da çay olarak tüket aşırı fark eder
Korkma endoskopi artık kolay bayıltıp yapılıyor nasıl rahatsan öyle yap ama Gavisgon şurup al bak bu daha iyi faydasını görürsün mide koruyudan iyi yanmaya birde yeme tarzını degiştir lütfen mide sorunu büyürse bağırsakta sorun çıkarır
O ilaç bulantı yapiyor Sabah ama sabah aç karna içip yarım saat sonra yemek ye bir şey olmuyor ki akşam pek bi etki etmez tabi aç karna almakta fayda var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
içmiş olursun
Nane limon çayı için soğuk ve asitli çok tüketmeyin kesin üşütmüştür mide ya da iltihap vardır bi yerde
Bilmiyorum gittim doktora bir şey yok dedi reflü var aslında ben de ama bu kadar olmuyordu önceden
Helikobakteri denen bi mikrop var bunu araştır bak endoskopi olmadan gözükmüyor saklanan bişey o yapar mide virüs ve iltihabı gibi çok sıcak ve soğuk ve dışardan yemek çok sık kafein alımı hızlı yemek yemek kızartma türü şeyler hep dokunur bunlara dikkat et zencefil zerdeçal ve nane limon çay bal içinde ya da çay olarak tüket aşırı fark eder
Endoskopi dedi doktor da ben korktum ya onu istemedim ama bir şey olsa çıkardı bence kan tahlili, idrar tahlili hep verdim
Korkma endoskopi artık kolay bayıltıp yapılıyor nasıl rahatsan öyle yap ama Gavisgon şurup al bak bu daha iyi faydasını görürsün mide koruyudan iyi yanmaya birde yeme tarzını degiştir lütfen mide sorunu büyürse bağırsakta sorun çıkarır
Denicem o dediğinizi teşekkür ediyorum
Rica ederim geçmiş olsun 💐
Umarım, sağolun
Çağın hastalığı, demin bende düşündüm ama içmedim sabah içerim kahvaltı öncesi yani 1 saat sonra falan
Kaç aylık? Mide koruyucu içsen yarım saat sonra aktif olacak yarılanma süresi 2 saat eee ne kaldı geriye
Ay derken anlamadım
O ilaç bulantı yapiyor Sabah ama sabah aç karna içip yarım saat sonra yemek ye bir şey olmuyor ki akşam pek bi etki etmez tabi aç karna almakta fayda var
Mide koruyucuyu gece içmiş olursun. Çok kasma
Hani normalde sabah içiliyor ya abicim o yüzden sordum
Biliyorum ya makara yaptım. Onları saatle kısıtlama. Kullanımı düzgün olsun aşırıya kaçma yeter.
Sabah içilir. Neden içiyorsun bunu
Midem yanıyor
Ben de içiyorum sabah aç karına iç yarım saat sonra kahvaltını yap
bilmem ki ne oluyormus merak ettim simdi
Gece olduğunu nerden bilecek
Geceden içmiş olursun
Off çok komiğim İDDHSODJKDBDL 🤣🤣
Donduk ya
Her zaman mı
Bugün içerim etki ederse evet
Sebebini öğren boş ver ilacı şu an
Gittim doktora bir şey demedi