Hangi hapı kullanıyorsunuz? Ne zamandır hastasınız? Ne gibi zorluklar yaşıyorsunuz?
2 ay
Hangi hapı kullanıyorsunuz? Ne zamandır hastasınız? Ne gibi zorluklar yaşıyorsunuz?
Bende vardı çocukken oldum. On sene penadur 1.2 diye bir iğne vardı ayda bir vurulurdum. Ama her doktorun tedavisi farklı olur sonuçta. Neyden oldu nasıl oldu tespiti nedir bilinmez. Penadur yerine deposilin var galiba artık. Geçti düzeldi. Spor ve iyi beslenme ile ilaç tam kullanımı yarıyor bu işte.
Çok geçmiş olsun vücudunuzda herhangi bir kalıcı şekil bozukluğu kamburlaşma vesaire yoktur inşallah? Peki siz tamamen bu hastalıktan kurtuldunuz mu? Onu tam olarak anlayamadım geçti düzeldi yazmışsınız
Sevindim sizin adınıza.. bu arada hasta olan benim, annem değil..
ben 46 olacağım, biraz tabii kilom var çok fazla olmasa da... öyle işte birden ortaya çıktı e tabii muhtemelen yıllardır vardı ama yeni fark edildi.. Çünkü kalça kemiğinde kaynamalar falan olmuş yer yer yani bu da bir kaç gün içinde olmuyor. Tabii ki yıllardır herhalde vardi.. Fakat fark etmedim. Ağrıları da boyun fıtığına bir fıtığından diyordu dr lar. Omzumda kutlemeler başlayınca şüpheleniyorum dr um. MR sonrası emin olundu. Kan tahliline de baktılar
Kan da pek belirti yoktu ama bu bazı hastalarda böyle olurmus
Bence siz de yine de düzenli olarak kontrol ettirin ki başka organlarınıza zarar vermesin sinsice
Vermez nasipse arada kontoel ediliyor
İş dolayısıyla tahliller yapılıyor vs
Nasipse bir sorun olmaz. Boyun kilon kaç? Mümkünse spor yap illa kardiyo değil yürüyüş ama terlemen gerek
Kilo çok ise diyette yapmanı tavsiye ederim bunun en iyi çaresi terleyip atmak
Başka rahatsızlığın var mı
tamam sagol sorular.
soracagim
Boy 162 kilo 71 maalesef
Son zamanlarda çok kilo aldım ama spora başlayacağım yakında Reformer pilates yapmak istiyorum
Cevap
2Cevap
Romatizmasi agir olan birini taniyoeum ama ilac kullanmiyor o hic sadece havalar sogukken asiri dizleri agriyormus
Muhtemelen normal romatizmadır iltihaplı romatizma daha farklı bir şey
Bilmem olabilir
Annemde var o hastalık. Uzun süre ilaç kullandı. İlaçların da mideye yan etkisi var. Mide delinme noktasına gelmişti. Sonra bi doktorla tanıştık ilaçları bıraktı 2 3 haftaya bir akupunktur yaptırıyoruz
Normal romatizma mı yoksa iltihaplı romatizma mı annenizin hastalığı Bu arada mide delinme noktasına gelmeden önce mide bulantıları falan yaşıyor muydu Anneniz nasıl ortaya çıktı midenin delinme noktasına geldiği ve hangi doktordan akupunktur alıyorsunuz hangi şehirde teşekkürler
İltihaplı romatizma. Ben küçüktüm ilaç kullanırken tam bilmiyorum öyle durumlar var mıydı. Kusma falan oluyodu ama hatırlıyorum da. Mehmet zeki okudan var antalya 'da
Peki çok teşekkür ederim Geçmiş olsun Annenize de.. peki Yıllar İçinde anneniz de Herhangi bir sorun oldu mu işte ne bileyim kamburlaşma sık sık Ağrı yaşama Parmaklarda şekil bozuklukları gibi?
Kamburlaşma yok da ağrı oluyor tabiki ondan dolayı işte ağrı olduğunda 2 haftada bir falan doktora gidiyoruz tekrar takıyor akupunktur iğnelerini. O doktora çok gelen oluyo il dışından da bir araştırın derim
Siz kaç yaşındasınız
Anladım. İnternette araştırayım. Ben 45-46 yasindayim
Nerde yaşıyorsunuz yakın misiniz antalyaya
Yok maalesef yakın değilim ama yani herhalde benim Yaşadığım şehirde de vardır Sonuçta akıl kontrolü yapan ama yine de bir araştırırım Tabii ki gerekirse Antalya'ya da gidilebilir diyeceğim ama tabii sık sık gitmem mümkün olmaz
Pardon konuşarak yazıyorum yanlış yazmış akupunktur demek istedim akıl kontrolü diye yazmış
İlaç kullanmayı düşünmüyorsunuz dimi
Yok estağfurullah önemli değil. Ama her doktor akupunktur noktalarını iyi bilmiyor siz iyice araştırın bence
Yani şu an ilaca başladım Bu hastanın ilerlememesi için ilacın şart olduğunu söylüyorlar çok şükür mide bulantısı falan yok bende ama aynı zamanda da şu aralar zaten midemde bir hassasiyet olduğundan dolayı da mide koruyucu da kullanıyorum yani mide koruyucuyu bıraktıktan sonra ne olurum bilmiyorum
Evet mide koruyucu kullanmazsan daha da kötü olursun. Sen yine araştır bence akupunktur yapan birisini yaşadığın yerde. İlacı son çare olarak düşün sonra
Sağol
Sen nezamandır bu rahatsızlığın var
Yeni tespit edildi Neden sordunuz
Burada birinin eşinde vardıda o yüzden sizde nasıl bir etkisi oluyor
Benim daha yeni O yüzden çok bir geri bildirim veremeyeceğim maalesef
Geçmiş olsun allah
Yardımcınız olsun, yaşınız kaç
Amin Çok sağ olun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?