Özellikle o*al yapıp yaptığınızdan pişman oldunuz mu? Ben oldum. Bende kesin hpv kaptım diye bir şey yok, dr belirsiz dedi, ama şöyle bir şey var, erkek arkadaşımın p*nisinde 2 tane pirinç tanesi kadar et beni, siğile benzer şeyler gördüm. Çok korktum. O*al yaptırdı bana ben a*kollüyken. Bin pişmanım. Et beni de olabilir mi ya? Zaten bende bir şey yok diyor, öfkeyle beraber konu açılınca sinir oluyor, dr’a gitmek istemiyor. Tek seferlikte de kapılır mı?
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yok çok şükür bir zahmet sokmadan bir bakın temiz mi diye ya
Bitanem balım direk i*işki yaşamadık zaten değdirdi gibi şeylet oldu ama o*al işte ağzıma s*ktu karanlıktı ışığı kapattı alkolluydum ben de o da ve de zorladı beni neden relax hissettim bu kadar nasıl kabullendim bilinç dışı olan bir şey oldu yemin ederim ki hayatta yapmayacağım şeydi bu. Sadece şefkat ine sığındım annem azarlarken sürekli beni kilomla aş*ğılarken birinin bir erkeğin beni dinlemesi yakın olmak istemesi brni olduğum gibi beğenmesi ve bunu da sürekli söylemesi bildiğin beynimi uy*şturdu böyle bir etki yaptı o kadar yalnızmışım ki kendime acıyıp oturur ağlardım dayanamayacak hale gelene ladar kalp çarpıntılarım tetikleyene kadar hem de
Ağzına veren adamdan şefkat gördüm deme bi zahmet yarma ya :) neyse lavukla hala sohbetin varsa tavla azıcık çok özledim ağzıma zorla verdiğin minik solucanı de foto iste incele bak ben mi hpv mi ona göre cildiyeye gider ağzıma verdiler kryo lazım dersin 😂
Pisliğin biriyle sevgili olmuşsun.. pis herif
E bu kizda ayni dereceeede pislik biri
Herkes dengine
Öyle değil ağzıma içki koymazdım, bir erkekle hiç sevgili dahi olmadım elini bile tutmadım sevdim aşık oldum yıllarca söyleyemedim ona, hem de o da beni sevmiş ne acı şimdi evlenecek biriyle ve çok uzaklarda, babam k*nserden v*fat etti sürekli a*kolikti evde kavga gürültü huzursuz ortam olurdu, hep içime hep odama kapanırdım, annem hep azarlar babam varla yok arasıydı, okulda hep yalnızdım, kimsesizdim hep, akrabalar ben nasıl sabrediyormuşum ben ders çalışamazmışım evden kaçmadığım iyiymiş gibi şeyler konuşurlardı ama bir tanesi bile destek olmak istemedi bana keşke yanımda olan birisi olsaydı, annem ağzı b*la çeker daha cahildir, başımıza dertler açtı onunla ayrı uğraştım annemi koruyayım derken yüzüme yumruk yedim, kalıcı hasar aldım, babam gidince artık iyice ağlamaktan ayakta duramaz hale geldim aşırı in*ihara yönelik düşünce ve davranış içerisinde oldum sürekli bir şey brni döndürdü, birileriyle konuştumsa da annemle konuşamayacaksam ne anlamı var deyip içlendim o kişileri de artık rahatsız edemezdim, dünyada tek yalnız kalan benmişim gibiydi dayanamıyordum
Senin yerinde olsam bende böyle duserdim o zaman dayanilmasi zor durum
Hayır hiçbir şey taşımıyorum
Pis ilişki yaşamadığım için olmadım
Hayır geçirmedim.
Et benimde bir şey olmaz açık yara degilse
Hpv açık yaradan mı geçer
Tabiki sivlce ihltahspli yara
Hayır sivilce demiyorum hpv diyorum onlar hsv gibi şeyler değil mi
Et beni sorun yok
Görüntü seni korktmus
Bende bir şey yok deyip kızıp konuyu kapattırdı kaç kere keşke dr zorlasaydım gitseydik o kadar yalnızdım ki kötü niyetini fark edemedim sadece benimlr bıkmadan konuşması dinlemesi hak vermesi bana şefkat vermesi brni olduğum gibi ksbullenmesi bile alkol almasam da beynimi u*uşturmays yetti biliyor musun? Annem bunların birini yapmaz. Sevgi hissi nedir babam gittiğinden beri çok uzağım donuğum ki babam yaşarken bile o hep a*kolikti. Sevgisini gösterse ne göstermese neydi. Hergün evde gürültü kopardı. Akrabalar hakkımda evden kaçacak galiba veya k*tü yola düşmezse iyi gibisinden şeyler konuşmuşlar hep. Ne kadar acı. İşte ben bu derecede yalnızdım.😔😔❤️🩹 ❤️🩹 ❤️🩹 ❤️🩹
bir şey diyecem
Buyur kardeşim
burada demimm
Geçer
Geçer derken. Atlattınız mı ve nasıl bir süreçti?