Öncelikle anal falan yapmadım yani genişlik yok. Kola gibi asitli şeyler içen biri değilim durup dururken oluyor insan içine karışamıyorum çünkü istemsizce yellenme oluyor
2 ay
Öncelikle anal falan yapmadım yani genişlik yok. Kola gibi asitli şeyler içen biri değilim durup dururken oluyor insan içine karışamıyorum çünkü istemsizce yellenme oluyor
Doktora gidersen daha iyi olur ama önce şunlara dikkat et.
Bazı sebzeler gaz yapar mesela, hızlı yemek az çiğnemek, bazı sindirimi zor gıdalar gaza sebep olabilir.
Cevap
9Cevap
Bu sadece bağırsakla alakalı değil bende gastrit var ve gaz durumu bende de mevcut
Gazlı hiç bir şeyi bende tüketmem
istemesiz olması sorun başka sorun yok nomrlade kasların orayı tutabilmesi laızm
Analdan kaynaklı olmaz zaten o uydurma yiyecek içecek ten kaynaklı veya sakız çok çiğnersen sende hangisi var
İllaki yediğin bir şey sende gaz yapıyordur. Yediğin şeylere dikkat et bakalım yine olacak mı?
Doktora git, iki gün bir şey yeme sadece su iç, bağırsakların temizlensin, kaç kilosun?
Bunun cevabını bence burada arama iç hastalıkları poliklinikliğine bir randevu al ne olduğunu anlarsın
Kabak çekirdeği tüket
Düzenli kefir iç
Sal gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?