Sağlık 2 ay Bu komsum bulans varken gecenin 3unde neden benj çağırıyor hastaneye gotur diye? DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kırmıyorum ama az kaldı, beni bir daha rahatsız etme demeye Bu komsum bulans varken gecenin 3unde neden benj çağırıyor hastaneye gotur diye? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. arabası yok herhalde 1 1 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 2 ay Ambulans var
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 2 ay Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neyi varmış 1 5 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 2 ay Agzindan burnundan kanlar geliyordu arabam kan oldu zaten Kardesi geldi sabahleyin ben ayrıldım ne oldugunu bilmiyorum henüz Yorumla u inciitanesiii 2 ay Cok geçmiş olsun Allah senden razi olsun iyi ki götürmüşsun Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 2 ay ALLAH senden de razı olsun guzel yorumun için Ambulans daha mantikliydi bence ama cunku giderken de tamir ediyorlar Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 2 ay Tedavi iste🙂 Yorumla mAlperen 2 ay Mide kanaması geçirmiş olabilir. Yorumla
isimbulamadkya Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Gitme sende 1 3 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 2 ay Bana guvenmis yardim istemis ve gercekten zor durumda kiramadim Ambulansi aramak daha mantikli ama neyse uyaricam iyilessin bir Yorumla isimbulamadkya 2 ay Ağzından burnundan kan gelmesi kötü olmuş umarım iyidir şu an Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 2 ay Umarım iyidir haberim yok benim de ben elimden geleni yaptım Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ee söyle sende 1 1 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 2 ay Guvenmis cagirmis benj nasıl soyleyeyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
arabası yok herhalde
Ambulans var
Neyi varmış
Agzindan burnundan kanlar geliyordu arabam kan oldu zaten
Kardesi geldi sabahleyin ben ayrıldım ne oldugunu bilmiyorum henüz
Cok geçmiş olsun Allah senden razi olsun iyi ki götürmüşsun
ALLAH senden de razı olsun guzel yorumun için
Ambulans daha mantikliydi bence ama cunku giderken de tamir ediyorlar
Tedavi iste🙂