Uzun bir ilişkim bitti, hiç iyi değilim, enerjim 0, uyku düzenim hiç yok, ağlıyorum geceleri. Bunun için psikoloğa gitsem ilaç falan verir mi? Daha önce bu durum için gidenler oldu mu? Olduysa yazabilir mi?
2 ay
Psikologlar edebiyat fakültesi mezunu, ilaç yazma yetkisi yok. Psikiyatristten randevu alabilirsin. Doktorun uygun görürse hafif dozlu bir ilaç başlatır. En azından yeni bir iş bulma ve kendine meşgale edinerek kafa dağıtmak için biraz olsun güç bulabilirsin belki. Geçecek.. Konuşup içini dökebildiğin birileri var mı ailenden, arkadaş çevrenden?
Zamanla farklı olacak, hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorsun ama zamanla alışıyorsun geçmişten kalan bir yükle daha yola devam ediyorsun. Hayat her zaman istediğimiz gibi olmuyor maalesef.
Cevap
7Cevap
Bence uzman birisinden yardım alman çok iyi olur
İyi gelir mi bana
Şöyle anlatmak isterim çok değer verdiğim bir bayan arkadaşım eşinden ayrılmıştı o dönemde yardım aldı ve bana şunu söyledi ben başıma gelen olayları arkadaşlarıma sevdiklerime anlatırken hep benzer tepkiler ve benzer sözler söylediler benim bakış açımla konuştular dedi ama uzmana anlattığımda bana öyle şeyler söyledi ki ben bu olaya hiç bu yönten bakmamıştım dedi kendisini toparladı ve çok şükürde düzeldi şu an bile konusu açılsa iyi ki yardım almışım iyki gitmişim diyor
İlaç falan mı kullandi acaba benim hiç enerjim yok kendime yeni bir sayfa açmak işe girmek çalışmak istiyorum ama yapamıyorum bunun içinde iyi gelir mi
İlaç kullanıp kullanmadığını bilmiyorum o konuda hiç konuşmadık Bak bende bundan 3-4 ay önce senini gibiydim ilişkim bitti hatta bitti bile diyemem öyle saçma sapan bir durumda kaldık görüşemiyorduk görüştürmüyorlardı bizi bir gün bir baktım yeni sevgili yapmış daha ayrılmadan hemde, bende üzüldüm sorguladım bazı şeyleri yüzüme baka baka nasıl yalan söyleye biliyor vs. diye düşündüm uyuyamıyordum sinirimden, kimseye tahammülüm yoktu, kimse ile bir şey paylaşamıyordum, çünkü kimsenin beni anlayacağına inanmıyordum senin gibi depresif bir hale geldim sonra zamanla düzelmeye başladı kendimi toparladım arkasından birisi ile tanıştım @ll_Nilay bana çok iyi geldi en kötü günümde karanlıktan aldı çıkarttı beni Allah razı olsun gülmeyen yüzümü her gün güldürdü eski neşeme kavuşturdu uzun lafın kısası düzelir seninkide düzelir emin ol geçmeyecek bitmeyecek gibi geliyor insana bunlar ama geçiyorda bitiyorda
Olabilirde uzatmak süreyi insanın kendine yapacağı en büyük hata olscaktır
Gereksiz biri için düştüğün duruma bak, yinede git psikoloğa belki işe yarar
Kızların çoğu aynı şeyleri yaşıyor 5-6 yıllık ilişkileri yaşlanınca bitiyor erkekte daha genç birini bulup evleniyor
1 ay oldu çok kötü değildim ama gecti
kafanı dağıtsana biraz
Kafamı dinle bi yeni çıkıysan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?