Devamlı gördüğünüz ve ilgi duyduğunuz, yaşta olmasa da sempatik bulduğunuz bayan eczacıya psikolojik takviye ürünü alırken "Performans düşüklüğü gibi bir şey yapması söz konusu olabilir mi?" gibisinden bir şey sorabilir misiniz?
2 ay
Hayır uygun olmaz bir kere karşı taraf bayan erkek cinselliği hakkında konuşacak en son kişidir bayan ürologlar da dahil benim doktor tercihim her zaman hemcinslerimdir çünkü o da erkek onun da bacağının arasında organ var benimde var yani sorunu ondan iyi hiç bir karşı cins anlayamaz misali size önerim sormayın
Ama ben sordum ve sonuçta o da bir sağlık çalışanı olduğu için profesyonel yaklaşacağını düşündüm. Yani yanlış mı yapmışım?
bence yanlış olmuş yani sıkıysa sorsaydınız kullandınız mı sizde de oldu mu diye dediğim gibi benim tercihim değil
Birkaç gün öncesinde de benim yaşlarımdaki bir erkek, gelip damdan düşer gibi " Ertesi gün hapı almak istiyorum " dedi. Bence benim yaptığım şey onunkinden daha normal bir şey, ayrıca ben gerçekten cinsel performansıma aşırı önem veriyorum. Performansımı azıcık dahi olsa olumsuz etkileyecek bir şey kullanmayı asla istemem.
Bence böyle bir soru sormak biraz riskli ve ortamı gereksiz yere samimiyetsiz bir yere çekebilir. Eczacı orada ilaç satmak için var, flört etmek için değil. Performans düşüklüğü gibi kişisel bir konuyu henüz tanımadığın birine sormak, özellikle de iş yerindeyse, karşındakini çok rahatsız edebilir. Yani aklındaki niyet ne olursa olsun bu yaklaşım itici bulunur. Daha masum bir konuyla sohbet başlatmayı denemek daha mantıklı. Yoksa eczacıyı da kaybedersin, itibarını da.
Ama sonuçta eczacı ve eczacı da bir sağlık çalışanı. Ben de onu aynı zamanda bir sağlık çalışanı olarak görüp sormuştum.
Cevap
1Cevap
Dene bakalım, bizi de bilgilendirmeyi unutma
Denedim, ama bunun bir özgüven göstergesi olup olmadığını; başkalarının da kolay bir şekilde yapıp yapamayacağını merak ediyorum.
Çok itici
Neresi itici be abi? Bence normal bir soru.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?