2 ay
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
gazi üni hastanesinde kbb ciler iyidir gidebilirsin
Ben gittim kırıktı burnum 6 ay sonra gidecekmiş birde daha muayene olup kim bilir ne zamana verecek sıcak gelmedi orası
@nurmetin yani hangi doktora gittin bilmiyorum ama genelde ücretli yaparlar ameliyatı ücreti verince hemen yapıyolar en fazla 1 ay içinde :)
Benim burnum iki ay önce kırıldı gittim biraz geç gidince düzeltemedi eliyle kaynamış sonra estetik istiyor musun dedi evet dedim ama yapay istmeiyirum dedim 6 ay da iyileşsin burnun gel dedi birine sordum i da yaptırmış yok dedi sıra var diye oyalatıyor dedi yani niye kandırıyor anlamdım sıra var desene aynı odada başka hastaya baktı adam subaylık sınavına girecekmiş burnunda bir şey yok olmak istedi içi kırık galiba i da tamam hocaya sorarım günü belirleriz dedi
@nurmetin demekki kötüye denk gelmişin hangi hocaydı
Ben normal polikliniğe aldım biri yeni diğeri uzman galiba hocayla bağlantılı onlara yapmıyor sanırım dediğine göre hocayla konuşurum dedi oradaki doktor zaten iki doktor vardı KBB biri gözlüklü kıvırcıkdı
@nurmetin yok sen direk profa ücret yatırıp gitseydin o iş öyle uzun sürmezdi sen polkliniğe gittiğin için öyle olmuş
Anlamadım ordaki adam galiba hocayla önceden görüşmüş mü bilemedim adını söyledi de duyamadım zaten kaç tane hoca var birde adamın burnu mükemmeldi nasıl hala estetik istedi anlamış değilim
@nurmetin çok hoca var orada o sana bakanlar asistanlar direk böyle şeylerde proflarla iletişime geçin asistanlarla değil
Hangisi iyi
@nurmetin yusuf kızıl iyidir mehmet düzlü iyidir hakan tutar iyidir
iyi yapar mı diye korkuyorum biraz
yani yaparlar muhtemelen
fiyatları nasıldır gazide bilginiz var mı acaba
ortalama 20 ile 30 bin arası
Ankara 'da yaşıyorum ama İstanbul'da ameliyat oldum Dr. Güncel Öztürk'te bence sende öyle yapabilirsin
cinnah ta no 29 da prof Müge Özcan var onunla görüş yapmaz ama kbb de üstüne tanımam yardımcı olur
yapmazsa nasıl yardımcı olacak ki
Doğru kişiye yönlendirme yapae
bir konuşayım
teşekkür ederim
Ankara neresindesin
Çankaya
Ya ben sadece disimi yaptirdim bu kdr nasil pahali aklim almiyor burun daha pahalidir bende cankayada yaptirmistim disi fiyati gecsek neyse hadi umarim iyi doktors denk gelirsin benim doktor blrezalet cikti birde
umarım bakalım bir dönüşüm geçirmeye ihtiyacım var
Burnun kemerli mi bendede var hafif dun resim cekince anladim haha sana atsam yorumlar misin cok mu batiyor burnum
kemerli de hiç anlamam ya
1 saniye önce disari ciktim Ankara civil civil ya havalae duzelmis ama kimsem yok 😫😂 cok kötü ya
Anlarsin ya neyi anlamiyon 😂
Yaptırma bence
yaptırmak istiyorum
Resmi ni görebilir miyim
Yok keşke İzmir olsa
:(
Üzülme ya keşke olsa
keşke
Bence buynun böyle daha tatlı dir izmie gel yaptır burada
orada kim var gelsem otelde falan kalabilirim
Annem var cano
baya yakınmış :) ne kadar tutuyor burun ameliyatı peki