Kızlar, göğüs kafesimin hemen altı, belimin kenarı, hafif arkaya doğru ağrım var, nefes aldıkça saplanıyor, yürüdükçe saplanıyor sanki, neden böyle oldu anlayamadım böbreklerle mi alakalı ki!!!
2 ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yel girmiş ya da gaz sıkışması yaşanıyor.
Sıcak tut ve bir duşa gir.
Devam ederse doktora git bakalım.
Sağ taraf mı yoksa sol tarafta mı ağrı ve ağrı oluşma saati nedir?
Hem sag hem sol ayni anda agriyor genelde, bugun de soldaydi Şu an saga gecti. Bazen yer degisiyor bazen de ayni anda
Ağrı geziyorsa buna halk arasında yel girmiş derler soğuk almışsın yani belin açık olduğu için sıcak kompres ve bol su içerek geçmeyen bir ağrı varsa uzman bir hekime muayene olmak şart
Tesekkurler gebelik suphesi de olabilir onla alakasi var midir
Olabilir tabiki oda mümkün bir ihtimal yinede mümkün olan en kısa sürede uzman bir hekime muayene olmak yararına olacaktır geçmiş olsun
Hekim misiniz
Hayır hekim değilim ama bazı durumlarda yanlış bilinen şeyleri düzeltmek adına ; Yaşadığım ve bilgi sahibi olduğum şeyleri ihtiyacı olan insanlar için paylaşmak adına yorum yazıyorum
Ama tabiki şartları net olarak bilmediğimiz ve kadın ile erkek arasındaki fizyolojik farkı düşünürsek olaylar değişebiliyor!
Tesekkurler
Hayır böbrekle alakalı değil stres yapıyorsun veya çok az su içiyorsun.
1 litre ictim ama simdiye kadar az iciyordum agrimiyordu
Genelde kaslar içerisinde de oksijen olduğu için oksijen sıkışması sonucunda da ağrı vurabiliyor sinir sıkışması da yapabiliyor. Dışarda fazla yürümek gezmek dolaşmakta aynı etkiyi yapabiliyor. Bunların haricinde kan ver eksiğin varsa baktır. Stres yapıyorsan da yapma. Kadınları en çok vuran şey stres.
Ya stres olunca da boyle olmazdi bu agri farkli sagli sizli sizliyor batiyor
Lan git acile, kalp spazmı ya da kalp krizi olabilir
Ne kalp kriixi ya kalple ne alakasi var kac gudnur agriyo
Korkma böbrekler arkada
Usutuumu acaba