Hayır o düşünceden Kurtul.. Allah'ın verdiği canı kiyamazsin öbür dünyayı düşün ahiretini ben yaklaşık 20 gündür namaza başladım huzur veriyor bana bugün tek bir rekât kilmadim çok işim vardı. şu an üzerimde ağır bir yük var gibi.
Dostum şu zamanda zaten kimse temiz değil.. ama travestiden hoşlanani ilk defa görüyorum gerçekten yani kadın bedeni daha estetik tahrik edicidir ben burada daha çok dullarla olmayı tercih ediyorum partnerimde var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yeni traş ettiğin için olabilir
Hayır bayadır var bu kaşıntı sorunu
Benimde yaklaşık 15 sene önce olmuştu çok kasıyordum yara olmuştu doktora gittim ilaç yazmıştı iyileştim.. doktora git bence en yakın zamanda
Acil bakar mı
Ben acile gitmiştim o zaman.
Uyuz olabilir mi acaba ama gündüz kaşıntı yok gece var şu an bile kaşıyorum
Oda olabilir en yakın zamanda hastaneye git..
Halsizlikte var
Bende başka derten yanıyorum bu yıl 4-5 defa grip oldum hiç çekilecek gibi değil gerçekten.. havalar bir soğuk bir sıcak Yaz gelsinde kurtulalım
Yine mutlu değilim hayattan
Kimse mutlu değil herkeste var bu durum..
İntihar düşünceleri yükleniyor bazen
Hayır o düşünceden Kurtul.. Allah'ın verdiği canı kiyamazsin öbür dünyayı düşün ahiretini ben yaklaşık 20 gündür namaza başladım huzur veriyor bana bugün tek bir rekât kilmadim çok işim vardı. şu an üzerimde ağır bir yük var gibi.
Ne namazı alkol var kumar var travestiyle bile beraber oluyorum
Off bataklığa düşmüşsun Kurtul bu durumdan kardeşim bu yaşadığın hayat değil ki ileriki zamanlarda çok pişman olacaksın.
Travestiler çok zevk veriyor ama
Travestiyle beraber olmak iğrenç bir durum bence.. bundan 3 yıl önce benden hoşlanan biri vardı engelledim Instagram'da
Ben milf severim mesela.
Tabi temiz bakımlı olmalı
Ben 6 bin lira veriyorum 2 seansına ama mis gibi
Dostum şu zamanda zaten kimse temiz değil.. ama travestiden hoşlanani ilk defa görüyorum gerçekten yani kadın bedeni daha estetik tahrik edicidir ben burada daha çok dullarla olmayı tercih ediyorum partnerimde var.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!