Kalbimde büyüme mi var bilmiyorum, ayrılık sonrası kalbimde çarpıntı yaşıyorum, deprem oluyor sanıyorum ve sütyen takınca oluyor zannediyordum, kalbimi sıkıyor nefes alamıyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kalbimde büyüme mi var bilmiyorum, ayrılık sonrası kalbimde çarpıntı yaşıyorum, deprem oluyor sanıyorum ve sütyen takınca oluyor zannediyordum, kalbimi sıkıyor nefes alamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu ayrılık sonrası çok normal psikolojik oluyor yani hasta değilsin korkma
11 ay oldu ama geçmiyo
O zaman doktora git ben yakın zamanda ayrıldınız sandım
Panik atak olabilir yakın zamanda üzücü travmatik bir olay yaşadınız mı?
Canımdan çookkk sevdiğim adam gitti sonra yakınımı kaybettim aileme destek olmaya çalıştım hissizleştim üzülsem bile ağlayamadım ki
Sevdiğiniz insanı kaybetmişsiniz bu çok kötü bir şey zaten Bende çok değer verdiğim bir insanı kaybettim daha sonra tabi onun bana söylediği yalanları vs. öğrendim daha da kötü hissetmiştim aklıma gelince kalbim tuaf şekilde atıp sanki kalp krizi geçiriyorum gibi oluyordu sonradan anladım ki sevipte yediğim kazıkların sebebindenmiş
Geçiyo mu peki kendime çok haksızlık ettim tabi onunlayken kendime değer vermedim bunlarda var
Neler yaşadığınıza bağlı olarak değişir insan bir defteri tam kapatmadı ise o aklınızda sürekli kalıyor ve yer ediniyor Saat sabahın 03.05 ü sence geçmiş olsa bu saate ayakta olurmuydum? :)
Ne kadar zaman oldu
17 Nisan 'da 4 ay
Benimde 24 Mayıs 🙂
20 mayısta doğum günü kutlamayı unutmuşum o kadar stresliydim nolucaz diye düşünürken ayrıldı öyle
Doğum günü kutlamadığınız için mi ayrıldı? böyle bahane mi olur bence altında başka bir şey yatıyor
Hayır tabi bu sebepten değil ben kutlamayı unutmuşum sonradan aklımda geldi
Kalpte büyüme olmaz. Seninkisi anksiyete panik atak gibi bir şey
Durduk yere oluyo ama
Anksiyete panik atak öyledir durduk yere olur
O zaman basit bişey
Stresten sıkıntıdan olabilir fazla takılma herşeye daralma genel olarak herkeste olabilir bazı şeylerden uzaklaş
Mutluyken bile bir anda kalbim çarpıyo uzandığım yerde yatak sallanıyo sanki
Daha önce bir tramva veya bir kötü bişey yaşadın mı etkisinden çıkamadığın bir olay oldumu
Oldu yine onunla ilgili
Başka olaylarda var tabi
İnsan sağlığı şakaya gelmez kendine bakmayı ihmal etme kafana takma bişeyi dediğim gibi stresten uzak kal doktora görün bi kalbinde bir ritim bozukluğu falan olabilir
Olsa ne olucak ki ciddi bişey değil galiba
Ciddi bişey olmasa seni neden bu kadar sıkıntıya soksun 🙄
Öldürür mü ne yapar en fazla 😁
Öldürmez süründürür işte böyle 😄
Tüh
Napsakkiii😬
Napalım
Fazla stres yapmayalımm her şeyi boşverelimmm
Bu bende de oluyordu doktora gittim hiçbir şey yok dedi
Nedeni ne o zaman
Benimde oluyo bazen ritim bozukluğu bazen göğüsümde bir daralma hepsi stresten
11 aydır geçmiyo göğüsümün ortasında ağrı var bişey oturuyo sıkıyo Beni
Doktora git belki damarda daralma vardır ama düşük bir ihtimal ben strese bağlıyorum göz derisinde titreme vs varsa direkt stres
Var buda var
Kendine biraz daha zaman ayır belki kendinde fark etmen gereken birşeyler olabilir
Doktora git derim.
Yaşın genç ise somatik ağrı da olabilir. Bende oluyordu.
22 yasım
Kontrol amaçlı git.
Ama zamanla geçiyor o sancilar
Hayır öyle olmuyor panik atak gelişiyor ve öyle hissediyorsun nabızina baktin mi hiç
Panik atak böyle mi
Evett için içine sigmiyor nefes alış verişin zorlaşıyor değil mi? Yaş kaç bu arada?
Evet 22 yaşındayım
?
O ayrıldı
Peki ne zamma oldu ve o günden sonra mı öyle hissediyorsun
Bunlar herkeste oluyo belki panik atak flndir doktora git
Panik atak böyle mi
tam bende bilmiyorum. Deprem falan yazmissin ondan dedim.
Kalp bu şakası yok. Hastaneye gitmeni öneririm. Story atmak yok ama…
Kalp nüyümesi böyle olmaz
Bu ne o zaman
Panik atak
Ne güzel dünya be panik atak yaşayınca yalnız bırakmazdım o gitti aynı durumu yaşıyorum ama o yok
Yapcak bişey yok alışırsın
Geçmiş olsun. Depremi yaşadın mı?
Hayır
Sırayla gideceğin bölümleri söyleyeyim. Önce kardiyoloji. orada sorun yoksa kulak burun boğaz. Ordada sıkıntı çıkmaz ise psikiyatri.
Çarpıntı okuyor mu peki. Nabız yükselmesi falan?
Evet durduk yere ben sallanıyorum çarpıntıdan dolayı nabzım yüksek çıkıyo bazen normal
Vertiko olabilir.
Baş dönmesi de oluyor mu?
Olmuyo aslında yazın 3 gün dönme hissi geçmedi ayrılığa daha yakın tarihti o da
3 gün uyuyamadım allah korusun çok kötüydü 😀
Anladım. Muhtemelen psikolojik bir durum. Ama sen yine de dediğim bölümlere git. Aşırı çarpıntı oluyorsa , ( kendi kalp atışını duyacak kadar. ) minik bir ilaçla rahatlarsın.
Sağol
Rica ederim. Tekrar geçmiş olsun. Ama sağlık bu. İhmal etme. Hepsine de git. Kafanda rahatlar en azından.
Yok ya benim canım tatlı değildir sadece merak
Can tatlılığı ile alakası yok. Bir şey çıkmadığını öğrenince psikolojinde rahatlar. Çarpıntıların da göğüs sıkışman da azalır , belki geçer diye söylüyorum.
Üzüldüm
Psikolojik o
Normalde kadınlar alttayken daha kolay orgazm olur
Doktora gidin